STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

27.05.2018., nedjelja


PRIRODNE ZNANOSTI U FUNKCIJI SPOZNAJE U IME ŽIVOTA
PRIRODNE ZNANOSTI U FUNKCIJI SPOZNAJE U IME ŽIVOTA

http://www.tjedno.hr/operativci-iz-hazu-sami-su-sebi-svrha/

http://akademija-art.hr/pano/komentar/prirodne-znanosti-u-funkciji-spoznaje-u-ime-zivota/



Ali samom matematikom „ znanstvenik“, umišljeno - izgubljen, dubljom analizom po neurednoj volji i željama, ističe ego kao rob gole egzistencije u svjetovno – materijalnoj energiji , što je odraz manje spoznaje čovjeka pa je ..., kategoričan. Dakle, takvi po statičnom „djelovanju“ nisu uzori, zametu se ..., a da nisu svjesni. Preostaje im, obratiti se prema načelima Života, što znači umjesto egoistična „života“ žrtvovati se više za opće dobro.

Što je mudrost ako nije u funkciji opstanka Hrvata?

I danas, neformalne grupe, i kao kušnje, diverzijama pomoću Hrvata, operativaca iz JAZU – HAZU, uzrok su urušavanja općeg dobra ..., raseljavanja hrvatskog naroda... Očigledno i do danas „znanstvenici“, s inim eksploatatorima, rutinirano - sadistički vrše pritisak na Hrvate, radi haračenja, a kao „savjetnici“ su iz udruge JAZU – HAZU, sve od 1918. – 1941. i od 1945. – 2018. godine. Sami su sebi svrha, po naredbama mentora dok eksploatiraju , ne zanimaju ih poražavajuće posljedice za Hrvate ..., niti sudbine njih janjičara iako mahom završe na smetlištu ... Tko bi takvima bio zavidan .., isti ne mogu shvatiti da su odraz djelovanja kojim sami sebi sude - što izgubljeni ne shvaćaju ..., dok olako urušavaju temelje svojih ognjišta ..., točno se pokazuju za vidjeti - čega također nisu svjesni. Toliko opomena ...! Maskirani prodajući maglu uzorne ljude ne mogu prevariti.
Poznato je da se uzorni znanstvenici – stručnjaci i drugi domoljubi žrtvuju u ime općeg dobra, reducirajući osobne potrebe ( politički uznici, dragovoljci – branitelji 1941. godine i 1991. godine ...), što narod vrjednuje. Ostali, koji računaju radi koristi i naplaćuju unaprijed, nisu uvjerljivi, jer nagradu se zaslužuje kao i slobodu, Ako nije po slijedu načela Života - nezarađeno je teret, dok je nezaslužena sloboda luciferstvo ... Ne smeta im kada i zašto po hrvatskim ognjištima raste kupina i kopriva. Dakle, nisu postojani, njihovo ponašanje potvrđuje njihovu kvalitetu, dok kopriva i kupina alarmira časne i dostojanstvene ljude, diverzanti kategorično, tendenciozno umišljaju ...

Sokrat pokazuje kako u oligarhiji mafija tvori demokraciju kao društveno uređenje, što bi konkretno značilo i jest „ uređenje „ kao odraz nereda ..., Samokritički, ali i ironično kritički djeluje u svojoj takvoj zajednici kao opozicija, što je smetalo slijepoj mafiji pa su ga osudili na smrt. Ali tko živi i žrtvuje se prema načelima Života – Stvoritelja živi uzorno i vječito, prosvijetljen je i besmrtan. Mogao je kao opozicija pasti u iskušenje (kao prorok Jona) i napustiti staru Grčku i spasiti se od fizičke smrti, što je zlo i očekivalo, a čime bi proturječio svojoj sudbini, Sokratu koji je svjestan da nema kamo otići, da je smisao u vlastitoj zajednici djelovati i žrtvovati se u ime općeg dobra na Zemlji. Učenik mu Platon tako je nastavio živjeti u istoj zajednici kao opozicija kruhom opijenom luciferu, koji je ljubomoran i na rođenog brata.

Platona, nakon što je završio u ropstvu, otkupio je njegov prijatelj - junak AKADEM i kao mudracu darovao mu šumu – gaj, gdje je organizirao - sagradio školu koju je u čast svome prijatelju Akademu nazvao Akademija. Zapravo to je škola za učenike – koji žele učiti. Iznad ulaza u Akademiju upozoravao je kako u pravcu veće spoznaje od matematike dalje ..., da se čovjek proporcijalno djelovanju prosvjetljuje ... Jer samo matematika nije dovoljna za veću spoznaju ..., može formirati samo umišljena kvazi intelektualca.

Nije Platon podcjenjivao nikoga, pojedinac je odraz sudbine i kada radi kao poljodjelac u ime općeg DOBRA. Dobro je - ako se ne narušava sklad svoje zajednice, ne zanese prividom i ne umišlja sebe kao mudraca i koordinatora u zajednici – državi.
Platon je znao da neznanje, naročito vlast opije zagubi čovjeka ..., upozoravao tko sluša, naročito one koji se trebaju obratiti.

Platon već u uvodu ističe kako matematika može značiti šumu za čovjeka, iz koje ga može izvesti samo prosvjetljeniji mudrac ..., Dok obično bakljanoša matematički kalkulira, kombinira svojim konačnim svjetlom, stalno pokušava inverzijom činiti diverzije - sebe kao egoist staviti ispred Oca Svoritelja, što je dosta dobro opisano i u grčkim tragedijama koje pokazuju dijagnozu i nude terapiju vampirima ... Eto kako i od početka XIX stoljeća pojedinci, služeći Srbima obezglavljuju opoziciju – uzorne Hrvate. Zato ubuduće, članovi HAZU po dužnostima trebaju služiti Hrvatima kao svome specifičnom narodu, a nikada obrnuto.

Zagreb, svibanj 2018. godine

dr. sc. Ilija Barjašić
predsjednik pokreta za preporod hrvatskog duha i poticanje nataliteta u Hrvatskoj Život
predstojnik HAZUDD –a za poticanje nataliteta u Hrvatskoj

- 19:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.