STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

09.02.2018., petak


VULINU NIJE PO VOLJI ŠTO HRVATI USTAJU
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


VULINU NIJE PO VOLJI ŠTO HRVATI USTAJU


http://www.makarska-post.com/index.php/shz-vulinu-nije-po-volji-sto-hrvati-ustaju/



Srbijanski ministar obrane Aleksandar Vulin u sredstvima javnog priopćavanja raspričao se izjavama da je prije tri godine pitao umirovljenog hrvatskog generala Antu Gotovinu "da li je ustaša", te da on "tri godine nije smogao snage da reći da nije ili da jeste", a i da će predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Hrvatskoj "na prosvjedima dočekati ustaše".

Vulin kad je zadnji put boravio u Šibeniku na ustoličenju dalmatinskog episkopa SPC-a pred hrvatskim sredstvima informiranja je lagao navodeći da je u Hrvatskoj bio građanski rat. Prethodno prije posjeta Šibeniku boravio je i u Pakracu zajedno s SPC-om kada se raspričao da se Srbija naoružava zbog Hrvatske. Ovo nijedna država ne bi tolerirala.

Vulinu i Srbiji nije uspio projekt Jugoslavije – Velike Srbije. Ratovali su u Hrvatskoj, od 1918. do 1990. godine pod motom spaljena zemlja, na razne načine su desetkovali Hrvate. Nakon 1990. godine nisu realizirali svoju želju do kraja pa danas specijalnim ratovima, kada im se ukaže prilika, spremni urušavaju hrvatsko opće dobro.

Još u 12. stoljeću Mađari zbog svojih pretenzija izjavili da se ustaše Hrvati pod vodstvom Ivana Paližne u Hrvatskoj, i to protiv njih kao eksploatatora Hrvata. Mlečani su također izjavili kada su Hrvate najviše uništavali da se ustaše Hrvati.

Naročito su Srbi često koristili riječ ustaša i to s razlogom. Svaki put nakon okupacija – eksploatacije i fizičkih uništavanja, Hrvati su se na svojim ognjištima u Hrvatskoj ustajali zbog obrane od vandala, a Srbi primijetivši da se Hrvati ustaše protiv njih kao osvajača Hrvatske, upozoravali su sami sebe da se dodatno vojno angažiraju pod nazivom operacija SPALJENA ZEMLJA. Izjavljivali i istim poklicima i planom postupali su i za vrijeme zadnjeg domovinskog rata da se ustaše Hrvati, jednako kao i za vrijeme drugog svjetskog rata. Dakle, zapravo Hrvatima je to ozbiljna opomena i upozorenje i danas, srpska lozinka kada vrište da se ustaše protiv njih ustaju, istina je da su u Hrvatskoj i danas prisutni po ideji pravoslavne crkve tendencijom da budu okupatori Hrvatske, jer po pravilima pravoslavnih crkava Srpska pravoslavna crkva može biti samo u Srbiji, a Hrvatska pravoslavna crkva samo u Hrvatskoj.

Dakle, okupatorima kroz povijest nije po volji što se Hrvati usude ustati protiv njih kao neprijatelja, koji bi okupirali Hrvatsku i eksploatirali Hrvate, pa zato Hrvate ne vole, nazivaju i hrvatsku djecu ustašama. Dakle Srbi su i danas u Hrvatskoj tendenciozno orijentirani, jer im se pljačkanje u Hrvatskoj osladilo, što svaki hrvatski vrabac dobro zna zašto se Hrvati ne bi smjeli ustajati protiv njih, dok ih Srbi i biološki uništavaju. Oni su umislili da Hrvati moraju biti pokorni, zato su i ratovali u Hrvatskoj pod nazivom ništa manje nego spaljena Hrvatska - ukoliko se Hrvati ustanu, vrište USTAŠE SE USTAŠE!


Zagreb-Zadar, 9. veljače 2018. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

- 21:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.