STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

15.01.2018., ponedjeljak


HRVATSKA PRAVOSLAVNA CRKVA NAKON SVIH TRAGEDIJA USKRSNULA JE JAČA
HRVATSKA PRAVOSLAVNA CRKVA NAKON SVIH TRAGEDIJA USKRSNULA JE JAČA

http://www.makarska-post.com/index.php/hrvatska-pravoslavna-crkva-nakon-svih-tragedija-uskrsnula-je-jaca/

https://croative.net/hrvatska-pravoslavna-crkva-nakon-svih-tragedija-uskrsnula-jaca/


HPC - Zadar, Hrvatskog sabora 26





Hrvatska pravoslavna crkva kušana je po obrascu nastajanja kršćanske crkve na Zemlji, razapinjana od okupatora i farizeja - iz hrvatskog korpusa, kao što su Rimljani, kao okupatori razapinjali Isusa i kršćane ...Sve radi eksploatacije, harača i ..., svega što nije bilo u njihovom orkestru, a koji je morao djelovati skladno, ali i protiv svakog uzornog sluha i ukusa.

Hrvati pravoslavci kroz prošla turbulentna vremena, kao i danas - doslovce služe za sadističko iživljavanje u Hrvatskoj, po „hrvatskim zakonima“ i upornom srbovanju na čelu sa Srpskom pravoslavnom crkvom ... A repovi „Hrvati“, kao municija protiv Hrvata i Hrvatske za vrijeme Jugoslavije, egzekutori su svoga roda, toliko i danas umreženi po željama velike Srbije ..., da po talentima i ne mogu biti svjesni, a kakve su baš trebali i trebaju eksploatatori Hrvatske ... Nisu svjesni da se ispunio dovoljan razlog i da neminovno odlaze, kao – janjičari, na smetlište, a što se događalo svakom po iskonskim zakonima Svoritelja.

Spomenuti po zakonima za svoje egoistične potrebe i želje SPC-e osporavali bi Hrvatima pravo na vjeru i HPC-u. Ogavniji i brutalniji su prema HPC-i od Rimljana prema kršćanskoj crkvi, pomoću svojih „zakona“ kojima ponižavaju i ruše dostojanstvo kada zahtijevaju od (oko dvjesto tisuća) hrvatskih pravoslavca da oforme udrugu (umjesto crkve) i pokažu popis imena najmanje pet stotina članova, koje bi se vjerojatno kušalo, ucjenjivalo, izvrgavalo opasnostima ..., jer Srbi bi kao i Turci i silom širili „vjeru“.

Hrvatskoj pravoslavnoj crkva direktno se sugerira ..., da mora ispunjavati posebno postavljene uvjete ..., udruga s kušnjom od pet godina, što je protiv logike zdravog razuma, radi ispiranja mozgova, računaju na budućnost koja bi im možda išla u prilog, da se može dogoditi da po željama pravoslavci Hrvati i HPC-a dožive ponovo 1945. godinu.

Za sve pravoslavne crkve: Bugarsku, Crnogorsku, Makedonsku, Ukrajinsku i dr. ne postoji uvjet kakav se postavlja HPC – i ..., sve te crkve su uzdržavane od poreza koji Hrvati uplaćuju u hrvatski proračun, sve osim HPC- e. Poučeni iz daljnje i bliže povijesti ..., o stradanju kršćanstva od Rimljana, Turaka ..., i stradanja HPC-e od strane Srba moraju nam ubuduće služiti kao opomene, jer okupatori su uvijek kao zlo na Zemlji.

Dakle, Herod i guverner Hrvatske i dalje inzistiraju da po zakonima Heroda i po zakonima hrvatskih farizeja se prikupe popisi vjernika Hrvatske pravoslavne crkve s kućnim brojevima - prebivališta i svim podacima iz biografije ..., što bi im bilo od iznimno velike važnosti za analiziranje, a prema potrebi, ako se ponovi 1945. godina, da obračunaju kao što su to učinili više puta u zadnjih sto godina. Dakle, čekaju priliku ponovo kako zarobiti Hrvate kao i 1945. godine u Bleiburgu ..., masakriranja po križnom putu, zatvaranja, raseljavanja itd. do 1991. godine.

Krikom do neba i predstavnici HPC jednako su završili tragično, a pronađeni prema popisima i kućnim adresama u domovini Hrvatskoj, popisima koji su omogućili krvnicima okupatorima da ih se sve pobije po kratkim postupcima ... Dakle, Hrvati pravoslavci do danas su pod silnim pritiscima u svojoj Hrvatskoj, osjećaju nepravdu i patnje, isti opet naređuju da ihse posebno evidentira, što reći nakon iskustva iz prošlosti i Hrvata pravoslavca.

Varaju zakonodavci sami sebe, jer neće više prevariti Hrvate ..., eho krika hrvatskih pravoslavaca odzvanja i čuje se kao opomena Hrvatima. Dok Hrvati pravoslavci ispovijedaju svoju vjeru zlo im više nikada ne smije rušiti bogomolje, po zaštitniku sv. Iliji.

Hrvatskim pravoslavcima se prijeti kao što su Rimljani prijetili kršćanima, vjerovati u Stvoritelja Boga, ali nisu uspjeli u svojoj egoistično- svjetovnoj nakani, kao ni SPC-a ... Farazejima u Hrvatskoj mora biti jasno da im je s njihovim propalim željama odzvonilo ..., a da je tu HPC -a na hrvatskim prostorima.

Dakle, HPC-a se obnovila jer se po djelovanju Hrvata i milosti Božjoj ispunio dovoljan razlog, a hrvatski narod bit će garancija i zaštita od pritisaka nesvjesnih, egoistički – strastvenih - prokletih okupatora.


Zadar - Zagreb, siječanj 2018. godine


1. Pokret za preporod hrvatskog duha i poticanje nataliteta u Hrvatskoj Život
2. Stranka hrvatskog zajedništva
3. Pokret aktivnih veterana branitelja Republike Hrvatske

- 08:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.