STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

22.11.2017., srijeda


ACO BI RUŠIO HRVATSKU DRŽAVU
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

ACO BI RUŠIO HRVATSKU DRŽAVU



U emisiji "Nedjeljom u 2" Aleksandar Stanković je u više navrata nastojao Domovinski rat dovesti u vezu s „građanskim ratom", a u kojoj je gostovao vukovarski branitelj Predrag Mišić Peđa.

Sam naziv ukazuje kako se Domovinski rat protiv Srba kao okupatora nije dogodio po socijalnoj osnovi na hrvatskom teritoriju. Nakon što su Srbi poraženi kao agresori - okupatori u Hrvatskoj državi, tendenciozno lažu da je to bio građanski rat, kako bi izbjegli platiti ratnu štetu. Dakle, kada se dogodi građanski rat u državi, jednom narodu, uzrok je u socijalnoj osnovi.
Domovinski rat je bio oslobodilački i obrambeni rat.

Danas Aca, "kvaliteta" kao i njihovi očevi, opomena su po specijalnim ratovima: rušili bi Hrvatsku državu, domovinski rat proglasili bi građanskim, u kombinaciji oživljavali bi potrošenu ideju o Jugoslaviji. Hrvatski okupatori kroz povijest su se služili svojim manjinama kao izviđačima preko kojih su osvajali i porobljavali Hrvatsku.

Nezaobilazno ini okupatori,naročito Srbi, destabilizirali su Hrvatsku i
odgovorni su za stradanja Hrvata u zadnja dva rata.

Istina da su Srbi glavni uzrok zadnjih dvaju ratova u Hrvatskoj, ali i
Hrvati su im na neprirodan način naivno i neodlučno dozvoljavali da u Hrvatskoj siju beznađe, jer se od zla nisu štitili preventivom. Srbi nas u Domovinskom ratu nisu uspjeli zavaditi, ali stalno pokušavaju i koriste hrvatsku pospanost i ne samo oni, što opominje, da se ne bi opet dogodio okupator uvjet je žrtvovanje, zajedništvo - snaga - natalitet.

Danas hrvatski susjedi specijalnim ratovima pokušavaju pomoću i preko svojih manjina destabilizirati hrvatski narod . . ., konkretno: kao i za vrijeme 1. i 2. Jugoslavije - Velike Srbije mentor im je Srpska pravoslavna crkva. Uporno i pored pravila pravoslavlja, Srpska pravoslavna crkva proturječi ustrojstvu pravoslavlja, jer Srpska pravoslavna crkva može postojati i djelovati samo u Srbiji, kao što Hrvatska pravoslavna crkva može postojati i djelovati samo u Hrvatskoj, jer se vežu uz državu naroda i glavni grad.


Zadar, 22. studenog 2017. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

- 22:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.