STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

05.06.2017., ponedjeljak


POLOVINI SMETA HRVATSKO ZAJEDNIŠTVO
Stranka hrvatskog zajedništva
Đ. Basaričeka 12
23 000 Zadar

Zadarski list
Glavni urednik
Šenol Selimović


POLOVINI SMETA HRVATSKO ZAJEDNIŠTVOPrema Zakonu o medijima objavite demantij informacija u tekstu pod naslovom Polovina: „Skulirajte se“, objavljenog dana 17.05.2017. godine.
U tekstu Dušan Polovina Lungo kao član SDP-a pred lokalne izbore u Zadru, dana 17.05.2017. godine zlonamjerno je napao Stranku hrvatskog zajedništva. Nakon što ga je Udruga „Solidarnost“ Zadar isključila iz članstva, Polovina je pokušao plašiti hrvatski narod i Stranku hrvatskog zajedništva, a još nije spoznao da je zlo slabost bez snage i samo blefira.
U tekstu Polovina navodi „ tko Vam daje za pravo da politizirate ovu Udrugu kroz Stranku Hrvatskog zajedništva da s tom strankom šurujete na štetu Udruge na ovim lokalnim izborima. Od dobre ideje stvaranja Udruge kojoj bi primarno trebalo biti borba za radnička prava napravili ste od nje jedno veliko ništa i promovirate druge kao što je SHZ.“

Iz navedenog je vidljivo da Polovini smeta hrvatsko zajedništvo. Pojedinac loše odgajan, po navici, nesvjestan i dalje je sklon raditi zlo. Dakle, problem zla čovjeka je što ni za sebe nema rješenja, pa zato zlo čini i drugom. Takve sudbine prašinom prekrivene, zastupnici su zla kao posljedice činjenja. Zahrđali, ponašaju se umišljeno - kategorički, i nisu svjesni da su pokvarena roba kako se i pokazuju, proturječe životu pa ga i nemaju. Točno je da su Vam prepreka magistri, profesori, doktori, akademici. Zdrave zajednice nikada ne licitiraju općim dobrom, kako bi to htjele devijantne skupine a kakvih je poprilično na hrvatskim prostorima – trovača hrvatskog bića s kojima se nema što pogađati već odlučno im se suprotstaviti.

Stranka hrvatskog zajedništva i Udruga „Solidarnost“ Zadar prepoznali su snagu u zajedništvu, kao garanciju da više neće biti obezglavljivanja hrvatskog naroda. SHZ je zbirna snaga pojedinaca koji samokritično, zajedno djeluju. Novost je što zajedničkim djelovanjima razotkrivamo zlo, potom potičemo kako uredno živjeti, žrtvovanjem čuvati i unapređivati opće dobro Hrvata da se zlo ne ponavlja. Kritike SHZ su dobronamjerni savjeti kojima se čuva samopouzdanje. Zato, ubuduće, Dušan Polovina i njemu slični u Hrvatskoj nemaju šanse, jer SHZ ujedinjena je snaga Hrvata.


U Zadru, 6. lipnja 2017. godine


mr.sc. Miljenko Marić
predsjednik SHZ-a

- 19:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.