STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

29.05.2017., ponedjeljak


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


ODGOVOR MILJENKA MARIĆA NA NATPIS NOVINARA VLADIMIRA MATIJANIĆA



Dana 29.05.2017. godine izašao je tekst u Slobodnoj Dalmaciji pod naslovom Imamo „šampiona“! Mislili smo da je Baldasar najgori, ali ovaj čovjek najveći luzer lokalnih izbora u Dalmaciji .

U tekstu novinar Slobodne Dalmacije Vladimir Matijanić podrugljivo aludira na nezavisnog kandidata Miljenka Marića.
Vladimir Matijanić poslužiti će kao figura preko koje ćemo pokazati stil kojim plaše Hrvate i hrvatski narod, koji je naviknut, a nije još spoznao da je zlo slabost bez snage i samo blefira.

Napokon, Hrvati su prepoznali snagu u zajedništvu, kao garanciju da više neće biti obezglavljivanja hrvatskog naroda. Hrvate su otrijeznile patnje i zamke pa lako prepoznaju Vladimira i njemu slične, koji bi, držali lekcije znanstvenicima i k tomu još ih plašili. Eto koliko je on po sudbini svojoj u mraku … dok pokušava klevetati pojedince kako bi skrenuo pažnju sa svojih nedjela …
Svi okupatori Hrvatske su imali institucije u Hrvatskoj radi svojih ciljeva, a da bi ih ostvarili pomagali su im hrvatski tragičari – janjičari - komesarčići.

Poznato je da naročito takvim kipovima pomrači um, pa više ne mogu lagati drugima, a ni sebi. Stvorili su sebi agoniju, zbog koje kao pojedinci neće istrajati, maske im više nisu u funkciji i sada su prozrijeti prezreni, pa se ljute i vrište. Svojom formom i sadržajem su tragični, ironično njima i njihovim mentorima dajemo na znanje da su prošla vremena kada se Hrvate moglo zastrašivati. Dakle, oni funkcioniraju i danas po rutini i stilu mračne Jugoslavije. Olako kleveću znanstvenike. Očajni, pokušavaju svoj slabijim argumentom suprotstaviti se životu, zapravo oni u kocku nemaju više što uložiti, jer su već svoju dušu prokockali, a sada bi se kockali dušama Hrvata, pa da na kraju pobijedi okupator za kojeg se priprema teren.

Stranka hrvatskog zajedništva javno obznanjuje, a svi su tekstovi na internetu, zapravo hrvatski narod potiču da svjedoči istinu i da se po spoznaji, nakon toliko stoljeća, više ne boji crvotočina.

Dakle, mr. sc Miljenko Marić na usluzi je čovjeku i cijeni zajedništvo, ali zato ga kleveću i napadaju bivši i potencijalni okupatori Hrvatske, jer je beskompromisan borac za opće dobro, jer zagovara red, rad i disciplinu, što Hrvatima manjka, a zlu smeta.
Zato, ubuduće, Vladimir Matijanić i njemu slični u Hrvatskoj nemaju šanse, jer SHZ ujedinjena je snaga Hrvata. Škude po cijenu duše nas ne zanimaju kao Vladimira Matijanića, jer mi dok radimo golu egzistenciju pretpostavljamo.


U Zadru, 29. svibnja 2017. godine


mr.sc. Miljenko Marić
predsjednik SHZ-a

- 21:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.