STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

03.05.2017., srijeda


ANTIHRVATSKI ORKESTAR PROTIV HRVATSKOGA ZAJEDNIŠTVA
ANTIHRVATSKI ORKESTAR PROTIV HRVATSKOGA ZAJEDNIŠTVA



Kada vladari – lopovi nagonski štite pojedinca - a ne načela, nesvjesno tako potiču i navikavaju narod, koji zato kao zajednica i država propada što se kroz povijest događalo svakom narodu.

Takvu „brižnost“ za opće dobro, radi osobnih koristi, demonstriraju hrvatski vladari toliko da u Hrvatskoj pobjeđuju neki treći, a Hrvati ...
Uglavnom u hrvatskoj vladi i institucijama po Hrvatskoj, pojedinci predstavljaju skup lešinara u raštimanom orkestru, lunjaju i blefiraju kako gdje i kako kada. Njihov plijen ovisi o zamkama koje postavljaju kao operativci, pioniri, rutinirani kadar koji ruje po hrvatskim institucijama i lukavo kadrovira po Hrvatskoj. A „ časni“ Hrvati svojom indiferentnošću pomažu zlo koje razara ognjišta, dok harači po Hrvatskoj. Mahom kao opomena Hrvatima, prikriveni su i zaštićeni u hrvatskim političkim strankama, žabokrečinama: HDZ-u, HNS-u i MOST-u i ostalim strankama. Ti članovi orkestra, „moralni“ su i po mjeri pionira SDP-a, a tim nesvjesnim timom dirigiraju iz podzemlja – stvarni, lukavi svjetski meštri iz neformalnih grupa, gdje mogu djeluju u ime idola, obredima omađijaju članove orkestra. Proporcijalno koliko se zlu pusti da djeluje, toliko orkestralno uništava život.

Dirigira se iz raznih kutova, za što članovi orkestra nemaju sluha pa ne shvaćaju strateške planove zla, teatralno doslovce bal vampira pokazuje stanje kada je u pitanju hrvatsko opće dobro.

Očigledno je da su stranke i ostale institucije kao oruđe pod kontrolom meštara - mešetara, po kojima su u Hrvatskoj odabrani i naviknuti pioniri u funkciji konkretnih eksploatatora - magova i od 1990.- e godine.
Urušavanje na hrvatskim prostorima djelo je kadrova u „institucijama,“ toliko su drski da se usude osporavati ime hrvatskoga jezika a time i jezik hrvatski – pa i da se Hrvati služe svojim jezikom, što je kulminacija i razlog da se zlo lustrira i procesuira, jer se bahato ponašaju. Kao spavači bude se prema potrebi meštara, napadaju hrvatska ognjišta i pokazuju koliko uljezi imaju uporišta u svojim matičnim državama:

1. deklaracijom o jeziku
2. konstrukcijama .., o pozdravu Za dom spremni!
3. dnevno pomoću medija, raznih izložbi, kazališta, filmova ...
4. pomoću perverznih grupa ...
5. raznih perfidnih ...

Dakle, nosioci vlasti u Hrvatskoj tako su umreženi kao diverzanti, s raznim mentorima, i iz repova prošlih vremena, koji zadnjih godina svojim stilom, po nagonima, ruše, što više to bolje, vrijednosti, osnove općeg dobra Hrvata. Problemi se gomilaju a ne rješavaju, tradicija se ne prekida i ne osuđuju se idioti. Ponovo i od 1990.- e godine služe se starom praksom pa ruše – gdje god mogu, sada kao po zakonu „ ozakonjeni“ kadrovi vlasti u orkestru. Po šabloni – zadnjih sto godina i više, namještaju se izbori i .., a popunjavaju, gdje treba i problematičnim ženama ... Znači, konkretno kancerogeni elementi opomena su i opasna dijagnoza, što obvezuje Hrvate da se započne odlučno s terapijom koju Život nalaže.

Posljedice uzroka se može pratiti kako je došlo do inverzije dobra i zla u Hrvatskoj, pa se zlo nametnulo po svojim željama, samo radi koristi, po cijenu hrvatskog općeg dobra. Zlo se začelo u domu po obmanama i prevarama što danas točno pokazuje koliko Hrvata nije za dom i domovinu – spremno žrtvovati se, već kada je u pitanju dom, djedovina ponašaju se kao okupator - ne cijene sebe niti svoje ognjište, spremni su egoistički olako sve rasprodati. Hrvate spremne za dom – ognjište braniti dok stvaraju uvjete za rad i rađanje, napadani su iz raznih kutova ..., jer se ne prodaju za materijalne sitnice, i opiru porobljavanju - uništavanju.

Prevarantima, jalnima i ... u Hrvatskoj se osladilo materijalno pa se zato savjetuju i raznim „stručnjacima“, „znanstvenicima“ da zamagle stvarnost, uvjere i riješe i presude u svoju korist. Sve se dogodilo i događa pored hrvatskih „mudraca znanstvenika“. Uvoznim „znanstvenicima“ savjetnicima kao i sladokuscima - naručiteljima, materijalno je iznad vrijednosti, sve dok se hrvatski znanstvenici ne probude – i počnu reformama usklađivati duhovno i materijalno u zajedništvu kao garanciji i po tradiciji i običajima. Problemi nastaju dok se Hrvati kockaju s lutalicama i pionirima kao neradnicima kada im se tendenciozno nametnu kao kadar na terenu u institucijama. Kao takvi suprostavljaju se Hrvatima koji brane svoj dom, po svojim željama spremni su otimati hrvatske domove. Osim preko Vlada i Sabora, svjetske varalice to rade i pomoću sudova, dok se potiskuje Hrvate a plaća svjetske lutalice - prevarante, kao savjetnike, koji prosuđuju i presuđuju čak da je i pozdrav „Za dom spremni!“ neozbiljna provokacija Hrvata. Dok isti paralelno eksploatiraju, u skladu s vremenom, i ruše hrvatsko opće dobro kao strani, drski hipernacionalisti.

Kronološki, tako djeluju uljezi i pioniri, naročito zadnjeg hrvatskog okupatora, zato kvaziznanstvenici - umišljeni hrvatski vladari, ne znaju što je dijalog, kritizerstvo, a što je diplomacija za funkcioniranje jedne zajednice. Kao žabe, u ustajalim vodama i monotoniji, napuhali su svoju veličinu pa objašnjavaju narodu po sofističko-diplomatskoj logici. A takve se kao štetočine od 1990. - e. godine već trebalo procesuirati, jer su u Saboru i drugim institucijama dizanjem ruku odobravali sabotaže, potpisima kadrovirali diverzante po Hrvatskoj i to preko: pretvorbi, zapuštenih polja, neobnovljenih tvornica, stimuliranjem droge, što je urodilo poraznom demografijom, iseljavanjem Hrvata iz Hrvatske, terorom nad hrvatskim pravoslavcima, stalnim pritiscima na hrvatski narod ..., specijalnim ratovima ...

Čovjek ima bezbroj mogućnosti za rješenja koje trebaju biti u skladu s Jednim za opće dobro. A darovi slijede po volji i zasluzi, a ne po željama i prevarama! Ne dozvoliti pionirima i uljezima orkestralno vršljanje po Hrvatskoj da diplomatski komuniciraju s vlastitim narodom, umjesto da uzorno služe svome narodu. Narodu trebaju zdravi međuljudski odnosi koji će poticati na rad i rađanje kao smisao čovjeku u zajednici. Rješenje je se da izabere mudre mjesne - načelnike, a ne neznalice kao što hrvatski narod čini i od 1990.- e godine do danas. Dakle, garancija su uzorni načelnici, a diverzante hrvatskih vrijednosti i od 1990 - e. godine treba procesuirati da služe kao opomene. Posebno one koji bi i dalje htjeli da se hrvatski trgovi i ulice nazivaju po titu zločincu ..., koji je kao i njihov idol instaliran od strane okupatora, imaju Hrvatsku kao privatno vlasništvo – a narod kao trajne robove, što doista nasljeđuju neometano iz generacije u generaciju.

Dakle, država, sloboda i pravo blagovanje je - nagrada – dar po zasluzi - žrtvovanju-radu i rađanju u vlastitoj zajednici. Sve je odraz samokritike i načela po kojima se Život zastupa. Znači, Hrvati ne smiju dozvoliti pojedincu da se nametne iznad načela u ime države, pa da na ruševinama blaguje ... orgija...

Treba zaštititi zajedništvo zajednice - državu, uvijek biti budni i sprječavati podjele hrvatske zajednice po zlu - neradnicima, jer hrvatskom zajedništvu – državi garancija su djeca.


Zagreb, travanj 2017.


dr. sc. Ilija Barjašić
Predsjednik Pokreta za preporod hrvatskog duha I poticanje nataliteta u Hrvatskoj ŽIVOT
Predstojnik HAZUD-a za poticanje nataliteta u Hrvatskoj

- 21:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.