STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

29.12.2014., ponedjeljak


Škorino poduzeće založilo nekretninu u Murvici (simultana hipoteka) u iznosu od 843.000,00 EUR-a
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA POLIČNIK

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Škorino poduzeće založilo nekretninu u Murvici (simultana hipoteka) u iznosu od 843.000,00 EUR-a



Poduzeće MB KVADRAT d.o.o. Zagreb čiji su osnivači/članovi društva Miroslav Škoro, hrvatski pjevač, i Branko Žibrat iz Zagreba, čije je poduzeće kupilo neizgrađeno građevinsko zemljište Gospodarskoj zoni Murvica IK u površini od 2.567 m2, a nakon što je Miroslav Škoro povodom proslave Dana Općine Poličnik održao humanitarni koncert, 29. kolovoza 2009. godine u Poličniku, založilo je navedenu nekretninu (simultanu hipoteku 2.567 m2 u Murvici i nekretnine u Dugopolju i Virovitici) kod Erste & Steirmarkische bank d.d. Rijeka u iznosu od 843.000,00 EUR-a, 19. listopada 2009. godine i to nakon niti dva mjeseca od održanog koncerta.



Poličnik, 29. prosinca 2014. godine




STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PODRUŽNICA POLIČNIK






- 17:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

26.12.2014., petak


PLAĆANJE ZA PJEVANJE MOŽE I OPĆINSKIM ZEMLJIŠTEM
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA POLIČNIK

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

PLAĆANJE ZA PJEVANJE MOŽE I OPĆINSKIM ZEMLJIŠTEM




Općina Poličnik zastupana po općinskom načelniku Davoru Lončaru iz Poličnika prodala je u Gospodarskoj zoni Murvica IK poduzeću MB KVADRAT d.o.o. Zagreb, II Resnik 8., zastupan po direktoru Branku Žibratu, 2008. godine neizgrađeno građevinsko zemljište kat. oznake čestice zem. 945/51 u površini od 2.567 m2, upisane u zk. ul. 509 k.o. Murvica, u ukupnom iznosu od 101.396,50 EUR-a.

Osnivači/članovi društva MB KVADRAT su Miroslav Škoro, hrvatski pjevač i voditelj emisije Uhvati bingo ritam na RTL-u, OIB:84271702823, Zagreb, Kvintička 68 - član društva i Branko Žibrat, OIB: 76236572692, Zagreb, 2. Resnik 8 – član društva.
Osoba ovlaštena za zastupanje je Branko Žibrat.

Prema zaključenom kupoprodajnom Ugovoru br.52/08, 1. listopada 2008. godine u članku 6. Ugovora kupac se obvezuje od nadležnog tijela, u roku od 6 (šest) mjeseci od dana isplate kupoprodajne cijene, zatražiti lokacijsku dozvolu za izgradnju građevinskog objekta.
Kupac se obavezuje započeti s izgradnjom građevinskog objekta u roku od 6 (šest) mjeseci od dana ishođenja pravomoćne lokacijske i građevinske dozvole, te dovršiti građevinu i staviti je u poslovnu funkciju najkasnije u roku od 18 (osamnaest) mjeseci od dobivanja valjane građevinske dozvole.
Poštivanje ugovornih rokova iz prethodnog stavka je bitan sastojak ovog Ugovora te za slučaj neispunjenja obaveza kupca, prodavatelj ima pravo pismenom izjavom raskinuti ovaj Ugovor, bez obzira na upis u posjed u katastar Zadar i uknjižbu u zemljišne knjige u Općinskom sudu u Zadru, a uplaćena sredstva vratiti kupcu umanjena za 10% i za iznos uplaćene jamčevine po javnom natječaju, bez prava kupca na kamate na uplaćena sredstva.

Prema članku 7., Ugovorne strane suglasno utvrđuju da kupac ne može trećim pravnim i fizičkim osobama prodati neizgrađeno niti djelomično izgrađeno građevinsko zemljište koje je predmet ovog Ugovora, za period od 10 godina od dana sklapanja ugovora osim uz izričitu pismenu suglasnost Općinskog poglavarstva.

Poduzeće MB KVADRAT d.o.o. Zagreb tu istu nekretninu ukupne površine 2.567 m2, od toga poslovna zgrada površine 394 m2 i dvorište 2173 m2 upisane u z.k.ul.811 k.o. Murvica je prodalo 2011. godine poduzeću TOMA PALETE d.o.o. Sesvete, Industrijska cesta 16, OIB:62524947339 zastupano po direktoru Tomislavu Krpiću i to dvorište površine 2173 m2 za cijenu od 112.616,96 EUR-a i poslovnu zgradu površine 394 m2 za cijenu od 198.999,35 EUR-a, ukupno 311.616,31 EUR-a.

Vidljivo je da se poduzeće MB KVADRAT nije držalo odredaba Ugovora da kao kupac od općine Poličnik ne može trećim pravnim i fizičkim osobama prodati neizgrađeno niti djelomično izgrađeno građevinsko zemljište za period od 10 godina od dana sklapanja ugovora osim uz izričitu pismenu suglasnost Općinskog poglavarstva a prodalo ga je poduzeću TOMA PALETE za ukupno 311.616,31 EUR-a.

Miroslav Škoro je povodom proslave Dana Općine Poličnik održao koncert, 29. kolovoza 2009. godine u Poličniku. Mnogi mještani Poličnika navode da je Škoro tada održao humanitarni koncert pjevanjem i uveseljavanjem jer je poduzeću MB KVADRAT, čiji je jedan od vlasnika Općina Poličnik prodala neizgrađeno građevinsko zemljište po pogodovanim uvjetima, a koji su potom to isto zemljište prodali za dva puta veći iznos. Umjesto rada, žele samo kruha i igara što bi im netko drugi plaćao. Mještani Poličnika su u pravu kada kažu da su neki „veliki Hrvati i pjevači“ uglavnom preko emocija i demagogije došli do kapitala za sebe.


Poličnik, 26. prosinca 2014. godine




STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PODRUŽNICA POLIČNIK

- 12:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.12.2014., utorak


Čestit i blagoslovljen Božić

Čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i još uspješniju Novu 2015 godinu,
želi Vam

Stranka hrvatskog zajedništva

Predsjednik
Željko Vinski, ing.građ.







- 19:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.12.2014., subota


VLADARI KAO PODVOJENE OSOBE
VLADARI KAO PODVOJENE OSOBE



Adekvatno funkciji, čovjek koji pretendira biti predsjednik Republike Hrvatske treba biti samokritičan i tako se predstaviti. Dužan je biti svjestan takve funkcije, kako bi djelovao po pravilima Života, u skladu s imenom i duhom svoga naroda. Trebao bi da mu se ideja poklopi sa stvarnošću radi općeg dobra .., što priliči uzornom vođi.

Danas u Hrvatskoj zaneseni, po zaraženoj volji, prividom, strastima, predsjednici Hrvata su svrha sami sebi, olako uzmu takvu funkciju kao dvojnici ... A sredstva za javno informiranje ih napušu kao žabe, koje nakon umišljanja, idu se potkivati. Kao da se osobno zaštićuju od ...
Podvojene osobe su labilne, nevjerne, egoisti, karakteri koji simboliziraju prevare. Robovi su strasti i pogodni okupatorima da nesvjesno urušavaju integritet zajedništva. Ljubav zamijene nevjerom .., pa ne znaju da ljubav spaja, a zlo razdvaja. Lukavo se nametnu kao razarači hrvatske tradicije, običaja... , urušili su konkretno: Stranku prava, Seljačku stranku, kao i udruge Hrvatskih političkih uznika .., obezglavljuju hrvatski narod svojim metodama, kao sluge...

Kao djeca nereda - zla, podmuklo napadaju vrijednosti u Hrvatskoj uopće .., nisu spremni prihvatiti Oca, jer su im želje u raskoraku sa životom, odraz su strasti. Takve sudbine su u blatu i .., samo lažu, kradu ...

U Hrvatskoj, orkestru razarača pridružuju se i liječnici .., pa abortusima desetkuju Hrvate ... egzekutori, bez suđenja, zaneseni prividom kao i ostali podvojeni nevjernici, na hrvatskim prostorima haraju od 1918. do1941. godine, Napravili šablonu zbog strateških interesa i materijalnih koristi, pa nastavili isto od 1945. do 1991. godine; utoliko u samostalnoj Hrvatskoj perfidno su se prilagodili vremenu .., pa raznim diverzijama: droga, alkohol, tajkuni... i dr., pogubno su poharali - opustošili.
Uvijek, po istoj šabloni dvojnici se prezentiraju, dok se podaju i prodaju, kao nevjerni lašci, uvjereni, u svome mraku, da ih nitko ne će vidjeti, sumnjati dok kradu, kao bahati ... Dakle, nevjerni narodu, rodu i porodu, umišljaju da se ne vide kao takvi... vode u beznađe, tendenciozno razdvajaju i raseljavaju...

Podvojene osobe, žrtve su po vlastitoj volji, ne shvaćaju svoju tragičnost i ulogu koju obnašaju. Ne vjeruju Ocu, a sin po volji treba vjerovati u Život, u zajedništvu zahvalno i zadovoljno živjeti.

Sve je po imenu, u ime Oca – Života – jedinstva, vjeran IMENU ( nomen est omen).

Što to onda sprječava i katoličku crkvu u Hrvatskoj da ne radi i ne zastupa Hrvate po pravilima Života, pa se očituje veći mortalitet od nataliteta, kada se urušava zajedništvo ... tako se Otac – Život – Bog ne slavi, jer je beznađe u Hrvatskoj odraz stanja vjere, a nevjerništvo razdvaja - raseljava ... slabi.

Evo zašto se urušava osoba, obitelj, narod, to je odraz podvojenosti, što je bolest – shizofrenija, koja urušava sklad jedne cjeline ...

Dakle, po vlastitoj volji i imenu, neuredni postanu bezimeni, konačni, potrošeni ... gubitnici. Prestanu funkcionirati i ne žive kada se dogodi duševno rastrojstvo, nesklad duševnih čimbenika – čuvara biti... imena.
Čovjek na Zemlji, po volji, stalno je vidljiv kao uzrok i posljedica na smotri, pod svojim imenom.

Na znanje robovima privida: sloboda je adekvatna žrtvovanju, zaslužena po spoznaji, osnova za dostojanstvo, zadovoljstvo, smisao i garancija ognjištu, zajednici, čovjeku kao društvenom biću. Čovjek tu na Zemlji je uzor koliko odolijeva iskušenjima i koliko se iskupljuje od grijeha. Dakle, treba se predstavljati kao biće uzrok - uzroka, po slobodnoj volji, što se uvijek očituje posljedicama ... Otac – sin – volja – vjera u Život – ljubav, zahvalnost, zadovoljstvo na Zemlji, po pravilima Života.

Znači, ovisi o biću kao uzroku, koje po slobodnoj volji tvori posljedice, a čovjek mora biti odlučan dok se žrtvuje za Život koji jest ...

Dakle, nema opravdanja čovjeku kada narušava opće dobro, čuvara Života zajednice u kojoj može biti zadovoljan. Jer ljubav kao snaga čuvar je vjernosti, izvire iz volje koja čuva od nereda ... u funkciji je Života. Čovjek je dužan bdjeti nad svojim narodom .., poticati na samokritičnost kao garanciju, kao čuvara reda i ljubavi koja izvire iz volje.

A grješnika u Životu poljulja sekundarno.., što naruši odnose koji su čimbenici funkciji bitnom. Mudrost je kada susjed služi i potiče susjeda da živi po pravilima Života .., da se skupa odlučno suprotstavljaju luciferstvu, koje preko zavedenog pojedinca ciljano urušava opće i osobno dobro.

Tako se živi dobro i čuva zemaljski raj od nevjere ...
Nema eksperimentiranja kada je u pitanju dobro, Život, kada se prestane po volji voljeti, ljubiti - iznevjerio je i ...

Ističemo ... u bolnicama u Hrvatskoj, liječnici – ginekolozi, „liječe“ tijela, a abortiranjem ubijaju djecu za 666 kn. Kakve su to zarade profesionalnih „znanstvenika“ koji su dali Hipokratovu zakletvu da će biti uzorni i u službi Života.

Umjesto da po funkciji, i kao pedagozi, u Hrvatskoj zaustavljaju diverziju na život, jer je veći mortalitet od nataliteta .., ženi se nameću poslovi i uloge koje uzrokuju mortalitet, pad nataliteta u Hrvatskoj, što proturječi, prije svega, sudbini naroda, narušava se i skladno življenje u zajednici..;

Pokret za preporod hrvatskog duha i poticanje nataliteta u Hrvatskoj – ŽIVOT ... koji je nastao iz ljubavi, želi svim Hrvatima u dijaspori i u Hrvatskoj

SRETAN BOŽIĆ!


Zadar, prosinac 2014. godine

Dr. sc. Ilija Barjašić
Predsjednik Pokreta za preporod hrvatskog duha i
poticanje nataliteta u Hrvatskoj ŽIVOT i
Predstojnik HAZUD-a za poticanje nataliteta u Hrvatskoj


- 19:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.12.2014., nedjelja


TKO JE MARA KRASNIQI?
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA POLIČNIK

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

TKO JE MARA KRASNIQI?



Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) pokrenuo je akciju Sto projekata, cca 20 milijuna kvadratnih metara za tisuću ideja u hrvatskim županijama! Cilj je staviti u funkciju državne nekretnine, iste iskoristiti kao motor za daljnji razvoj jedinica lokalne samouprave te prikupiti značajna sredstva, kao i mišljenja i ideje zainteresirane javnosti.
Riječ je o sto nekretnina koje obuhvaćaju okvirno 20 milijuna kvadratnih metara površine, od neizgrađenog do izgrađenog građevnog zemljišta te objekata.

Iz sto ponuđenih nekretnina izdvajamo: STAMBENU ZONU GRABI U OPĆINI POLIČNIK.

Planom općine Poličnik je predviđeno:
- 51 parcela za stambenu namjenu, površine oko 594-704 m,
- 8 parcela za javnu namjenu (zgrade), površine oko 1.200 m,
- 1 parcela za sportsko-rekreacijsku namjenu površine 3.556 m,
Predviđena je izgradnja obiteljskih kuća i manjih višestambenih zgrada. Zona će biti smještena zapadno od naselja Poličnik, sa sjeverozapadne strane državne ceste D-8, uz poslovnu zonu Grabi.

Odlukom Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom od 27.rujna 2013. godine, utvrđena je tržišna vrijednost nekretnine stambene namjene u iznosu od 20 EUR/m, a nekretnine mješovite namjene u iznosu od 26 EUR/m.

Među pristiglim inicijativama DUUDI-u za izgradnju stambene zone Grabi u općini Poličnik je i KRASNIQI.

Evo tko je Mara Krasniqi:

1. Mara Krasniqi rođ. Lončar je iz Poličnika udata za Albanca Dominika Doda Krasnićija.

2. Mara Krasniqi je direktorica tvrtke PARON d.o.o., Zagreb, Borovci 7A-7B, čiji je osnivač Dragica Predović, Zagreb, Lipovečka 22.

Dragica Predović je jedan od glavnih dioničara Nava banka d.d. Zagreb, koja je poslovno bila vezana za građevinsku grupaciju GIP Pionir Ranka Predovića i Daniela Hrnjaka i preko tvrtki kćeri Paron, Munis, Gradko i Tehnikagradnja, te su zajedno držali 73,58 posto vlasničkog portfelja Nava banke.

Sudac Trgovačkog suda u Zagrebu Mislav Kolakušić donio je rješenje o otvaranju stečajnog postupka nad Nava bankom, 1. prosinca 2014. godine.

3. Mara Krasniqi je i direktorica tvrtke PROIECTUM d.o.o., Novigrad (Istra) Ulica Murve 17, čiji je osnivač gore navedena tvrtka PARON d.o.o., Zagreb, Borovci 7A-7B.

4. Mara Krasniqi je i direktorica tvrtke ALCEA d.o.o. Zagreb, Borovci 7A-7B, čiji je osnivač također tvrtka PARON d.o.o., Zagreb, Borovci 7A-7B.

5. Mara Krasniqi je i direktorica tvrtke M.K.EKONOMIK d.o.o., Zagreb, Borovci 7A-7B, zajedno sa Dominik Dod Krasnić, čiji su i osnivači.

6. Dominik Dod Krasnić je i direktor tvrtke POLIS AGRO d.o.o., Zagreb, Borovci 7A-7B., čiji je osnivač M.K.EKONOMIK d.o.o., Zagreb, Borovci 7A-7B.

7. Mara Krasniqi i Dominik Dod Krasnić dobili su u Poličniku u koncesiju šumsko zemljište 85.753 m2 (Dubrava Gornja čest.zem.1964/1 k.o. Poličnik), vlasništvo crkve svetog Nikole u Poličniku, odnosno Zadarske nadbiskupije. Koncesija je dobivena u vrijeme pok. zadarskog nadbiskupa Ivana Prenđe.

8. Brat od Mare Krasniqi pok. Dragan Lončar je bio općinski vijećnik u općini Poličnik ispred HNS-a u mandatu, od 2005. - 2009. godine, a njegova supruga Nada Lončar je sada predsjednica podružnice HNS-a Poličnik i općinski vijećnik u općini Poličnik.

9. Mara Krasniqi je jedna od donatora HNS-a.

Udruga Partnerstvo za društveni razvoj uputila je prijavu protiv vodećih stranaka, a među njima i protiv HNS-a.

Tako su kod HNS-a u dva slučaja primjetili prikriveno financiranje, to jest slučajeve kada se kroz naizgled nepovezana trgovačka društva ili društva kćeri financira političku stranku kako bi se prikrio stvarni izvor i politička povezica financiranja: i to kod tvrtke PARON i M.K. Economic d.o.o. koje su posebno interesantne.

Naizgled nepoznata tvrtka PARON D.O.O. donirala je HNS-u 190.000,00 Kuna, no tvrtka PARON je u naravi članica PIMONT Grupe kojoj pripadaju i GIP Pionir, Tehnika Gradnja, Munis, Framag i Matim, a koje su javnosti poznate još iz poslova sa Zagrebačkim Gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Dakle tvrtka PARON financira HNS, dok poslove nabave ostvaruju druge dvije tvrtke iz PIMONT grupe (GIP Pionir i Tehnika Gradnja).
Još interesantnije je da je jedna od najvećih donatorica HNS-a, tvrtka M.K. Ekonomik d.o.o. kojoj je vlasnica Mara Krasniqi, s iznosom od 150.000,00 kuna.

Mara Krasniqi je istovremeno i suvlasnica tvrtke Tehnika Gradnja d.o.o., a koja je članica PIMONT Grupe. Prema ovome, PIMONT Grupa je financirala HNS s ukupno 340.000,00 kuna prikazanih donacija i po tome je jedna od rekorderki u financiranju bilo koje stranke od strane bilo koje pravne osobe, dok je GIP Pionir na primjer dobio kod Zagrebačkog Holdinga ugovor od preko 4 milijuna kuna u nadmetanju na koje se javio samo jedan ponuditelj!? S druge strane primjećeno je da je na primjer tvrtka FORSET d.o.o koja je službeno financirala HNS dobila posao upravo pri Ministarstvu Gospodarstva gdje je Radimir Čačić bio Ministar. Kao i kod drugih većih stranaka jedna od donatorica je bila i tvrtka koja je u likviadciji – tvrtka Imetak Plasman d.o.o.
Poličnik, 7. prosinca 2014. godine

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PODRUŽNICA POLIČNIK

- 14:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

06.12.2014., subota


Gubitke neaktivnog poduzeća Općina Poličnik pokriva sa 30 tisuća kuna godišnje
POLIČNIK D.O.O. Stvara gubitke, no njegovi članovi uredno primaju naknade

Gubitke neaktivnog poduzeća Općina Poličnik pokriva sa 30 tisuća kuna godišnje

http://www.voxportal.hr/vijest/gubitke-neaktivnog-poduzeca-opcina-policnik-pokriva-sa-30-tisuca-kuna-godisnje/33406.html



„Dakle Općina donira 30 tisuća svake godine koji se potroše na ovakav način. Šest godina puta 30 tisuća kuna je 180 tisuća kuna. Lijepa svota samo je pitanje u koje svrhe i kakve koristi imaju ljudi općine od tog društva kojem je prvi direktor bio tadašnji i sadašnji načelnik?“ – Goran Marinović

Poduzeće Poličnik d.o.o osnovano je u srpnju 2008. godine. Temeljna djelatnost ovog društva s ograničenom odgovornošću je komunalna (sakupljanje neopasnog otpada), uslužna i trgovačka djelatnost. Iako je od njegova formiranja prošlo šest i pol godina, poduzeće do danas nije počelo s aktivnim obavljanjem svoje djelatnosti.

Prema financijskom izvješću za 2013. godinu s potpisom člana uprave Darka Kovačevića preneseni gubitak ovog neaktivnog poduzeća iz ranijih godina doseže 14.270 kuna, dok se gubitak poslovne, 2013., penje na 8.352 kune.

Plaćaju intelektualne usluge, prijevoz

Svi ti fakti ne bi bili vrijedni spomena da ovo mrtvo, beskorisno društvo nije trakavica u općinskoj upravi Poličnika. Naime, na kraju financijskog izvješća koje potvrđuje neaktivnost i gubitke d.o.o-a, prikazan je prihod od 30 tisuća kuna.

Prihod je to koji društvo za komunalnu i uslužnu djelatnost nije ostvarilo pružanjem usluga zbog kojih je odavno oformljeno, već donacijom Općine Poličnik kojom se financiraju „osnovni poslovni rashodi“.

A kada se promatraju rashodi, ništa ne daje naslutiti da ovo poduzeće koje očigledno egzistira tek pro forme, ne obavlja nikakvu poslovnu aktivnost.
Naime, novcem isisanim iz Općine 6.150 kuna potrošilo se na intelektualne usluge. 18.500 kuna valjalo je dati za koncesiju, a 416 kuna banci. Ne tako krupnih 608 kuna otišlo je za članarine, ali zato spornih 11.300 kuna odnosi se na naknade vanjskim članovima uprave. Na naknade za službena putovanja potrošno je 1.350 kuna.

Komunalne poslove obavljaju drugi

„Dakle Općina donira 30 tisuća svake godine koji se potroše na ovakav način. Šest godina puta 30 tisuća kuna je 180 tisuća kuna. Lijepa svota samo je pitanje u koje svrhe i kakve koristi imaju ljudi općine od tog društva kojem je prvi direktor bio tadašnji i sadašnji načelnik?“ – pita se Goran Marinović, predsjednik podružnice SHZ Poličnik.

U GLASNIKU OPĆINE POLIČNIK

2014. objavili odluku o osnivanju 6 godina starog društva

Interesantno, odluku o osnivanju društva Poličnik d.o.o. starog šest godina, Općina objavljuje u Glasniku 10 iz 2014. godine.

„Očito su posrijedi nekakve igre. U glasniku 10 donosi se odluka o osnivanju društva, a u glasniku 11, u Izmjenama i dopunama, šire popis djelatnosti za koje je društvo zaduženo. Svo vrijeme dok je poduzeće neaktivno, novac za obavljanje svih onih radova zbog kojih je osnovano, obavljaju drugi. Od vanjskih suradnika do općinskog Komunalnog pogona. Evo banalan primjer. Predbožićno je doba i mjesto se ukrašava prigodnim ukrasima. To ne radi Poličnik d.o.o., što bi bilo logično, već se plaća NEC iz Zadra“ – kaže Goran Marinović.

- 22:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

04.12.2014., četvrtak


ŠUICA S DAČIĆEM SAMO DVA PUTA..., A KOLINDA JA SAM TVOJA ČOKOLADA
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

ŠUICA S DAČIĆEM SAMO DVA PUTA..., A KOLINDA JA SAM TVOJA ČOKOLADA



Šuica: Ljubila sam se s Dačićem, jer je to europsko ponašanje

Nisam se s Dačićem ljubila tri, nego samo dva puta, kako to Hrvati i Hrvatice čine po starom dobrom običaju, kaže Šuica

Srdačni poljupci što ih je potpredsjednica HDZ-a Dubravka Šuica u utorak u Europskom parlamentu razmijenila sa srpskim ministrom vanjskih poslova Ivicom Dačićem, ponovno su otvorili dvojbu s kojim se sve političarima iz Srbije hrvatski dužnosnici smiju ljubiti i zašto, a s kojima ne...

Bivši srbijanski veleposlanik u Hrvatskoj Radivoj Cvetićanin hvalio je Kolindu koja je pozvanim veleposlanicima na brodu prilikom posjeta Puli i Brijunima pjevala karaoke ‘Ja sam tvoja čokolada’.



U Zadru, 4. prosinca 2014. godine




STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR



- 15:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

01.12.2014., ponedjeljak


Zadar u brojevima – INFOGRAFIKA
Zadar u brojevima – INFOGRAFIKA

http://salabahter.net/zadar-u-brojevima-infografika/





Zanimljiva infografika o Zadru sa statističkim podacima. Saznajte koliko je slobodnih muškaraca i žena u Zadru, broj rastavljenih ili koliko ih pak nema završenu ni osnovnu školu. Slobodno podjelite ovu infografiku na vašem blogu ili stranici. Za uzvrat tražimo samo jedan mali link prema našoj stranici sa vašeg članka!


Izvor: Hrvatski zavod za statistiku
- 21:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #