STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

12.12.2013., četvrtak


Miljenko Marić izabran za predsjednika Podružnice SHZ Zadar
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Miljenko Marić
izabran za predsjednika Podružnice SHZ Zadar




Dana 12. prosinca 2013. godine, u Zadru je održana sjednica Skupštine podružnice SHZ Zadar na kojoj se odlučivalo o novom rukovodstvu koje će, u sljedeće četiri godine, voditi stranku u Zadru.
Za predsjednika podružnice SHZ Zadar izabran je mr.sc. Miljenko Marić, a za zamjenika predsjednika Zoran Špaleta. Za tajnika je izabran Edwin Matešić, a za rizničara Gašpar Bilić.
U Upravni odbor izabrani su Ljiljana Draženović, Ivica Jurica i Zoran Špaleta.

Obrativši se skupštini, izabrani predsjednik podružnice Miljenko Marić se osvrnuo da je prije 4 godine prva podružnica koju je Stranka hrvatskog zajedništva osnovala bila podružnica Zadar. Nakon toga osnovane su podružnice po čitavoj RH. Na lokalnim izborima u svibnju 2013. godine nismo imali uspjeh kakav smo očekivali. Trudili smo se i radili najbolje što smo znali. Htjeli sam ići poštenim putem, programom, a ne parolama i lažima. Narod je puno lakše obmanuti, nego otvoriti mu oči.
Situacija u Zadru jednaka je situaciji u državi. Sa goreg na lošijeg. Ali po ovome što vidimo, velika je trgovina direktorskih mjesta gradskih tvrtki i dr.


U Zadru, 12. prosinca 2013. godina



Predsjednik podružnice SHZ-a Zadar
mr.sc. Miljenko Marić




- 21:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.