TV Show theorist

četvrtak, 31.03.2011.

Dr. House

Dr. house je američka medicinska tv serija sa emitiranjem je započela 16. studenog 2004. serija ima 6 cijelih snimljenih sezona od 7, trenutno se prikazuje 7 sezona na Fox-u. Glavne uloge tumače: Hugh Laurie, Robert Sean Leonard, Lisa Edelstein, Omar Epps ...

Kratak opis serije:

Dr. Gregory House nije tipičan doktor kakve smo navikli vidjeti u serijama ''ER'' ili ''Chicago Hope''. Što je moguće više on izbjegava posjećivanje svojih pacijenata, a da se njega pita, riješio bi svakog što je prije moguće, bez da i porazgovara sa njim. Pomalo zastrašujuć i prijetećeg ponašanja, on tumara bolničkim hodnicima sa štapom sa hodanje, jednim od znakova njegove osobnosti. No unatoč svom antisocijalnom ponašanju, Dr. House je priznati stručnjak kojemu su nekonvecionalan način razmišljanja i savršeni instinkt dali popriličan kredibilitet. Specijaliziravši se za zarazne bolesti on će učiniti sve (pa čak i prelaziti preko zakletve) kako bi spasio živote.


Ja sam pogledala prve 3 sezone serija mi je ok, ništa posebno ali dobro za pogledati kada se nema šta drugo =)))
Moja ocjena: 6,5/10
IMDB ocjena: 8,9/10

Slika i video:








31.03.2011. u 15:28 • 5 KomentaraPrint#

petak, 25.03.2011.

Rizzoli & Isles

Pozdrav svima za danasnju seriju sam odabrala Rizzoli & Isles zato što mi se serija jako svidila, prvu epizodu sam pogledala na DOMA TV a kasnije sam skinula cijelu prvu sezonu. Sviđa mi je jer je svaka epizoda vrlo napete i zanimljive radnje i preporučila bi seriju stvarno svima koji vole krimi serije i sigurno nećete požaliti ako je pogledate. Super mi je i različitost između dva glavna lika i njihovo slaganje =)) eto jednio sto mi je falilo je bilo još epizoda jer mislim da je deset epizoda nekako malo ali zato će u drugoj sezoni biti više epizoda.

Inače Rizzoli & Isles je nova TNTova serija čija je prva epizoda prikazana 12. srpnja. 2010. Serija se pokazala vrlo uspješnom pa je TNT naručio drugu sezonu čija će premjera biti prikazana 11. srpnja 2011. kako sam već spomenula u prvoj sezoni je bilo samo deset epizoda dok se u drugoj u ljetnom dijelu očekuje deset epizoda a kasnije jos nesto više.

Angie Harmon se u ovoj seiji pojavljuje u ulozi detektivke (Bostonskog odjela za ubojstva) Jane Rizzoli. U ulozi dr. Maure Isles pojavljuje se Sasha Alexander (Poznatija po ulozi Kate u NCISu) kao forenzičarka, ona je ujedno najbolja Janeina prijateljica i kolegica. Obije imaju veliku ljubav prema svom poslu. Karakterno su jako različite a opet odlične prijateljice, njih dvije su odrasle u različitim okolnostima i njihova različitost se jako očituje u brojnim stvarima. U seriji se pojavljuje simpatični detektiv Vince Korsak bivši Janein partner kojeg je Jane zamijenila sa neiskusnim detektivom Frostom zbog čega je Vince pomalo povrijeđen. Janein mlađi brat je ambiciozni policajac koji obožava svoju sestru i sanja da će jednog dana i on postati detektiv. Tu se još pojavljuje Janeina brižna ali jako nametljiva majka.






25.03.2011. u 17:41 • 2 KomentaraPrint#

srijeda, 23.03.2011.

The big bang theory

Bok ljudi, danas cu pisati malo o seriji The big bang theory!!!

Kratak opis serije:

Humoristična serija u kojoj pratimo avanture i pustolovine četvorice prijatelja (Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz i Rajesh Koothrappali) znanstvenika/fizičara. Oni i nemaju neki društveni život, reklo bi se da i nemaju život izvan tog svog svijeta znanosti i znanstvene fantastike. No taj njihov svijet uzdrma atraktivna plavuša Penny koja se doselila preko puta Leonardu i Sheldonu.

Ona je potpuna suprotnost navedenoj četvorici, ne baš prebistra wannabe glumica. Kako će njena pojava utjecat na prilično ustaljeni i dosadan život četvorice prijatelja, pogledajte u seriji koja obiluje referancama na razne SF i fantasy serije i filmove. Serija je must watch za sve ljubitelje SF-a i fantasya, dok se ostalima može isto preporučiti kao dobar izvor zabave, iako možda neće shvatiti sve te silne geekish fore.

Uloge: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar
Autori i producenti: Chuck Lorre i Bill Prady

Do sada su izasele pune tri sezone, četvrta se jos snima, zadnja epizoda četvrte sezone biti će prikazana u maju ove godine i CBS je seriju obnovio za još tri sezone a ko zna mozda je još nakon te tri sezone obnove s obzirom na njenu gledanost i popularnost!

Slika i video:









23.03.2011. u 18:10 • 3 KomentaraPrint#

utorak, 22.03.2011.

Eureka

Pozz ljudi na ovom blogu ćete naći razne informacije vezane uz razne serije, moći ćete čak dobiti i ideju za gledanje neke serije.

Prvi post posvetiti ću seriji Eureka!

Evo mali opis serije:

Pospani gradić Eureka krije neobičnu tajnu. Savezni maršal Jack Carter slučajno je zalutao ovamo nakon što mu se na otvorenoj cesti pokvario auto. Kad gradski genijalci gube kontrolu nad nepoznatom znanstvenom kreacijom, Carter uskače kako bi uspostavio red i mir i tada saznaje najbolje čuvanu državnu tajnu............


Uloge: Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Debrah Farentino, Matt Frewer, Joe Morton Ed Quinn, Maury Chaykin
Scenarij: Andrew Cosby i Jaime Paglia
Redatelj: Peter O'Fallon

Prva epizoda ove serije prikazana je 18. srpnja 2006.g. na SyFy, od tada su izasle jos 3 cijele sezone (po 12, 13 i 18 epizoda) trenutno se snima 4 sezona. Za sada 4 sezona ima 10 prikazanih epizoda.

Informacije prikupljene sa:
Spoiler TV
Eureka wiki
IMDB

Slika i video:








22.03.2011. u 18:55 • 1 KomentaraPrint#



  ožujak, 2011 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Travanj 2011 (1)
Ožujak 2011 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

TV Serije!

Sve vase prijedloge saljite na ovaj mail:
showtheory@gmail.com

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Kombi prijevoz-Pula

Free Hit Counters