Najsličnije osobe u svijetu showbizaKaže se kako svaka osoba ima svog dvojnika, ali je tu teoriju, koliko god da je zanimljiva, teško provjeriti. No, kada su oba dvojnika dio svijeta showbiza, moguće su zabune, pa su tako fanovi glumca Ryana Phillipea često Justina Timberlakea tražili za autogram, a otkako je glumica Zooey Deschanel obojala kosu u tamnije nijanse, mnogi se pitaju jesu li ona i pjevačica Katy Perry ista osoba ili barem sestre. Pogledajte i ostale slavne dvojnike...

Zooey Deschanel i Katy PerryZooey Deschanel i Katy Perry
Ove dvojnice jednostavno moramo staviti na prvo mjesto jer je sličnost među njima zapanjujuća. Zooey Deschanel starija je od Katy Perry četiri godine, a mnogi će ju prepoznati po ulozi u Božićnom filmu Vilenjak (Elf), novom filmu s Jimom Carreyjem, Yes Man, a i po osebujnom liku Kat, koja se pojavljuje u seriji Trava (Weed) kao bivša luckasta djevojka Andyja Botwina. Katy Perry je, vjerujemo, svima poznata, jer se njeni hitovi, poput I Kissed a Girl ili Hot N Cold vrte danonoćno na glazbenim programima. Ove bi dvije djevojke bilo mnogo lakše razlikovati da je jedna isključivo glumica, a druga pjevačica, ali, kako to već ide u svijetu showbiza, Zooey se već okušala u pjevanju, a ni gluma za Katy Perry nije strana.

Tko pjeva na snimci?



Ryan Phillipe i Justin TimberlakeRyan Phillipe i Justin Timberlake
Čini se kako se njihova sličnost više primjećivala kad su bili mlađi, posebice kada je Justin Timberlake tek započinjao solo karijeru. Kako je i sam Timberlake jednom izjavio, znali su mu prilaziti uzbuđeni fanovi nudivši mu da potpiše fotografije. No, kada bi uzeo fotografiju u ruke, na njima bi bio Ryan Phillipe, a ne Justin. No, otkako se J.T. riješio djetinjastih kovrčica, a Ryan više nije toliko sveprisutan, zabune su postale sve rjeđe.

Mickey Rourke i Bruce WillisMickey Rourke i Bruce Willis
Kod ovih zvijezda akcijskih filmova sličnost je primjetna, ali ipak nije tolika da bi ih se moglo zamijeniti. Dok Mickey Rourke zvuči opakije, jer je boksač i glumac, od Brucea Willisa, koji je glumac i glazbenik, Willisova je karijera neupitno uspješnija. No, Rourkeovo loše psihičko stanje svakako je utjecalo na njegovu karijeru, ali čini se kako se stanje popravlja - vratio se filmom Hrvač (The Wrestler), a moguće je da će glumiti i u drugome dijelu Iron Mana. Zanimljiv je podatak da je uloga Butcha Coolidgea u filmu Pakleni šund (Pulp Fiction) prvobitno ponuđena Rourkeu, koji ju je odbio, a nakon toga ju je prihvatio Willis. Fanovi su se znali pitati kako bi izgledao film u kojemu bi oba glumca glumila, a to se i dogodilo u filmu Sin City. No, Rourke je nosio takvu masku da ga se sigurno ne bi nikako moglo zamijeniti za Willisa.

Sin City trailer



Johnny Depp i Skeet Ulrich Johnny Depp i Skeet Ulrich
Johnny Depp je nesumnjivo milijardu puta poznatiji od Skeeta Urlicha, a kako njegovi fanovi vjerojatno poznaju svaku crtu njegova lica, teško je da će ga zamijeniti za Urlicha. No, sličnost postoji - obojica imaju neobično tamne oči i slične crte lica, a kako oba glumca često nose "kozju" bradicu, sličnost je još primjetnija. Urlich je najpoznatiji po ulozi Billyja Loomisa iz Vriska (Scream) te Jakea Greena iz serije Jericho.

Natalie Portman i Keira KnightleyNatalie Portman i Keira Knightley
Od svih spomenutih dvojnika ove dvije glumice nama najmanje sliče, ali kako brojni fanovi šuškaju o njihovoj nevjerojatnoj sličnosti, uvrstili smo ih na ovu listu. Obje su glumice mršave i tamnokose, a priče o sličnosti započele su kada je Keira glumila dvojnicu kraljice Amidala, Sabé, dok je kraljicu utjelovila Natalie, u Ratovima zvijezda (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace). Ni vlastite ih majke nisu mogle razlikovati kada su ove glumice bile našminkane za navedene uloge, ali, opet, filmska šminka čini čuda. Zanimljivo je kako neki primijećuju sličnost ovih dviju glumica s najpoznatijom kleptomankom u showbizu, Winonom Ryder.

Scene Keire Knightley u Ratovima zvijezda



Barack Obama i Ilham AnasBarack Obama i Ilham Anas
Za kraj, zanimljivost - jedan je Indonežanin, inače poznat kao fotoreporter u rodnoj zemlji, unovčio svoju sličnost s novopečenim predsjednikom Amerike, Barackom Obamom. Ilham Anas zbog svog izgleda počeo je snimati reklame - sudjelovat će u reklamiranju jednog lijeka na Filipinima, a ponude stižu i iz Južne Koreje te Indonezije. Inače, Anas je postao slavan kada su se na Internetu pojavile fotografije na kojima je on predstavljen kao Obama.

MiB
27.01.2009. u 13:39 • 10 KomentaraPrint#
Robert PattinsonLjubav između Belle Swan (Kristen Stewart) i vampira Edwarda Cullena (Robert Pattinson) zaludjela je svijet, iako je tema zabranjene i nedostižne ljubavi viđena više nego mnogo puta na velikim ekranima. Ipak nešto ima posebno u filmu Sumrak (Twilight) zbog kojeg su glavni akteri, do tada nepoznati svijetu, odjednom postali popularni. Mladi Robert Pattinson, koji glumi prezgodnog vampira, slučajno je došao na audiciju za film Sumrak, čak nije ni znao ni da se radi o poznatoj knjizi Stephenie Meyer, a nije ni znao koji uspjeh ga očekuje ulogom vampira...

Moramo priznati da smo čitavši knjigu Sumrak upotpunili "ono nešto" što nedostaje u filmu, a da film nije jednako dobar kao i knjiga, ne tebamo ni spominjati. Ipak ljubav između Belle i Edwarda na filmu je upotpunila i pokazala ljubavnu napetost te privlačnost koja u vlada u njihovom odnosu. Budući da je ovaj slatki vampir trenutno glavna atrkacija mnogih tinejdžerica (i onih malo starijih), mi smo vam odlučili prikaziti Roberta u glazbenom svijetu. Ali, pazite djevojke, zbog ovog će vam biti još privlačniji.

Robert Pattinson
Da Robert ima plan b u slučaju da ne uspije u glumi, jasno je dao do znanja izjavivši kako je glazba njegov drugi izbor, iako sumnjamo da neće uspjeti u svijetu filma. Njegova pjesma Never Think čak je uvrštena u službeni soudtrack filma Sumrak, tako da je pokazao time i svoje glazbeno umijeće. Iako bi ga bilo najlakše posprdati, moramo priznati da njegov glas uopće ne zvuči loše, ustvari ne zvuči uopće kao da on pjeva a kombinacija akustične gitare i dubokog seksipilnog glasa zaista zvuči odlično. Svjesni smo ipak da će njegov glazbeni pokušaj uvijek biti na meti medija i vjerojatno se neće moći do kraja iskristilizirati, no to ne mora značiti da ljubav prema glazbi neće prevladati - kao što je i Joaquin Phoenix koji je napustivši glumu posvetio se glazbi, ali u puno lošijoj izvedbi. Poslušajte pjesmu Never Think..



Ako vam se svidjela prethodna izvedba Roberta, svakako poslušajte i njegovu pjesmu I“ll be lover too..




NN
23.01.2009. u 14:20 • 5 KomentaraPrint#
Bizarni filmski poljupciDosad smo pisali o strastvenim gej poljupcima (prvi i drugi dio) koje možemo popratiti na filmskim platnima, a sada na red stižu ne baš toliko obični poljupci, poljupci koji nas neće ostaviti ravnodušnima jer posjeduju određenu dozu bizarnosti, nekonvencionalnosti i nadrealnosti. Tako će se na listi naći poljubac jedne djevojčice i svemirskog bića, poljubac žene i duha, poljubac dječaka i srednjovječne žene… Lista najbizarnijih poljubaca upravo slijedi!
1. Čovjek i majmun - Planet majmuna (Planet of the Apes) Bizarni filmski poljupciFilm iz davne 1968. godine, poznat gotovo svima, postigao je veliki uspjeh i započeo filmski i televizijski serijal. Ironična slika o izvrnutoj stvarnosti u kojoj životinje, točnije, majmuni gospodare ljudima, preuzimaju ljudske osobine i čitav svijet. George Taylor (Charlton Heston) putujući svemirskim brodom dolazi na planet majmuna gdje ga napadnu gorile. Ranjen je i operiraju ga dvije čimpanze od kojih je jedna liječnica Zira (Kim Hunter). Ona otkriva da George nije primitivan poput ostalih ljudi, već da zna pisati i govoriti. Scena poljupca događa se upravo između njih dvoje - stojeći na plaži, uz šum valova George odvažno govori Ziri: "Doctor, I’d like to kiss you goodbye." (Doktorice, htio bih vas poljubiti na rastanku.), a Zira će na to: "All right … but you’re so damned ugly!" (U redu, ali si stvarno prokleto ružan!“)

2. Žena i duh - Duh (The Ghost) Bizarni filmski poljupci
Film Duh iz 1990. godine s Demi Moore i Patrickom Swayzeom u glavnim ulogama. Oni su beskrajno zaljubljeni par čiju sreću prekida ubojstvo Sama (Patrick Swayze). Ipak, i kao duh Sam redovito posjećuje Molly (Demi Moore) jer je i ona u opasnosti. Duh Sama, na kraju krajeva, spašava Molly od zlikovaca i spreman je za odlazak u raj. Prije toga, Sam poljubi Molly. Zadnji, oproštajni poljubac koji joj budi nadu u život nakon smrti. Nakon poljupca, Molly se osjeća blaženom i ispunjenom…



3. Čovjek i leš - Isijavanje (The Shining) Bizarni filmski poljupci
Horor film u režiji Stanleyja Kubricka iz 1980. godine. Jack Torrance (Jack Nicholson) pisac je koji dobiva sezonski posao čuvara u izoliranom hotelu te tamo odlazi sa svojom obitelji. Uskoro mu se počinju događati čudne i neobjašnjive stvari iza kojih stoji sila zvana "isijavanje". Mnogo je zastrašujućih i bizarnih scena, a jedna od njih je i scena poljupca Jacka i živućeg leša. Otvarajući Sobu 237 znatiželjni i podivljali Jack ugleda potpuno golu djevojku (Lia Beldam) kako se kupa u kadi. Djevojka polako i zavodljivo izlazi iz kade, ide prema Jacku, spremna da ga zagrli i poljubi. Jack je pao na djevojčin šarm i stao ju ljubiti. No gle vraga, kada je pogledao u ogledalo ispred sebe vidio je da ljubi neku demonsku babuskaru, ogavan leš u procesu raspadanja…

4. Djevojčica i izvanzemaljac - E.T. Bizarni filmski poljupci
Film E. T. iz 1982. godine osvojio je srca mnogih, ne samo pobornika SF tematike. Pred sam kraj filma Gertie (Drew Barrymore) poljubi E.T-ja ravno u nosić jer je vrijeme za rastanak. Na taj mu način zahvaljuje na iskrenom prijateljstvu i nevinoj ljubavi. E. T odlazi kući, na neki daleki planet…

5. Mlada djevojka i starija "dama" - To nije još jedan film za mlade (Not Another Teen Movie) Bizarni filmski poljupci
Ovaj poljubac aludira na poljubac Selme Blair i Sarah Michelle Gellar u Okrutnim namjerama (1999.) te ga ismijava i izruguje. Kao što i sam naslov filma kaže, to nije još jedan tipičan film za mlade već film koji nemilosrdno ismijava formu i klišeje "teen" filmova. Taj su poljubac 2001. ismijale Mia Kirschner kao Catherine Wyler i Beverly Polcyn kao Sadie. Catherine je zanosna mlada djevojka koja želi naučiti staru crvenokosu damu Sadie kako se ljubi. Naime, Sadie se nikad nije poljubila iako je već debelo zašla u godine. Nakon kratkog poljupca, Catherine otklanja svoje sunčane naočale i ponavlja riječi iz Okrutnih namjera: "OK, let's try again only this time, I'm gonna stick my tongue in your mouth. And when I do that, I want you to massage my tongue with yours - and that's what first base is...Eyes closed!" (OK, pokušajmo ponovno, no sada ću gurnuti svoj jezik u tvoja usta. I kada to napravim, želim da masiraš moj jezik sa svojim - i to je prva baza…Oči zatvorene!) Uslijedio je prilično ljigavi, mokri poljubac od kojeg se počela razvlačiti slina između njih dvije. Sadie je na to dodala: "That was cool!" (Ovo je mrak!), što je također rečenica iz Okrutnih namjera, no na to je nadodana još jedna koju izgovara Catherine: "Now, have you ever eaten pussy before?" (A sada, jesi li ikad lizala picu?“)



6. Srednjovječna žena i dječačić - Ti i ja i svi koje znamo (Me and You and Everyone We Know)

Bizarni filmski poljupci
Debitantski dugometražni, igrani film poznate konceptualne umjetnice Mirande July iz 2005. godine. Mali sedmogodišnji dječak Robby posve spontano, nevino i bezazleno chata na Internetu s neznankom. Neznanka misli da je on čovjek njenih snova i odluči ga upoznati. Robby na kraju krajeva, upoznaje neznanku s Interneta koja se rastuži kada pred sobom ugleda sedmogodišnjaka. Unatoč tome, dala mu je na rastanku pravi poljubac, usta u usta koji je prilično kontroverzan i neočekivan.



Mya

22.01.2009. u 12:33 • 4 KomentaraPrint#
Whitney PortVolite Seks i grad, oduševljavaju vas moda, izlasci, dečki i prijateljstva - onda za vas imamo odličnu reality seriju, The City. Glavna akterica je mlada i ambiciozna Whitney Port koja napušta Los Angeles zbog bolje poslovne ponude u New Yorku te počinje raditi za poznatu dizajnericu Diane von Fürstenberg. Naravno, nije sve tako jednostavno jer tek upoznaje ljude i ne zna kome vjerovati, a kompliciranu situaciju dodatno pogoršava frajer pod imenom Jay.
Jay i Whitney su se upoznali još dok je Whitney radila u L. A-u, ali se odselila u New York zbog posla Međutim, sad kad se vratila, strasti su nastavile svoju priču... No, sve se to ipak zakomlicira - naime, Jay je glazbenik o kojemu se počele kružiti priče da vara Whitney... Što se dalje događa pogledajte sami! Serija nije tako dramatična kao što se možda čini, ali, ako ništa drugo, vidjet ćete kako uživaju i gdje stanuju uspješni i bogati u New Yorku. Ova serija, iako je reality, ne izgleda tako, nego sve teče kao da je po scenariju. Serija se prikazuje na američkom MTV-u, ali se može pratiti i putem interneta, na mtv.com. Prikazuje se jednom tjedno, a kako je tek počela prva sezona, možete pohvatiti sve uzbudljive sitauacije iz New Yorka. Svakako pogledajte trailer!



Inače, u Americi je veliku popularnost stekla serija The Hills, gdje se predhodno pojavljivala i Whitney. U Amerci i vrapci znaju tko su LC (Lauren Conrad), Heidi, Audrina, Spencer i Brody, glavni akteri The Hillsa. Ova se serija vrti oko Lauren, koja pokušava održati svoja prijateljstva, ali ipak ponekad joj to ne uspijeva, pogotovo kada izgubi svoju najbolju prijateljicu Heidi zbog njezinog dečka Spencera. Neutješna Lauren ipak shvati da ima ljude oko sebe koji su joj pravi prijatelji, ali se nažalost, priča ponovlja kada Audrina počne ozbiljniju vezu s problematičnim Justinom - opet joj jedan dečko poremeti prijateljstvo. The Hills je, dakle, serija o prijateljstvu, izgubljenim odnosima koji pokušavaju naći put da obnove stare veze, ali i o pronalsku vlasititog identiteta, a može se pratiti na mtv.com.



Osim Whitney, koja je dobila vlastitu seriju The City, vlasititi reality dobio je Brody - Bromance. Radi se o pokušaju Brodyja, prijatelja Frankiea i Sleazy T-a, da pronađu novog prijatelja kao zamjenu Spenecera koji više nije dio ekipe.

NN
19.01.2009. u 21:37 • 2 KomentaraPrint#
Strastveni filmski poljupci - u gej verzijiNakon prvog dijela, vraćamo se listi najvrućih gej poljubaca koji se mogu vidjeti na filmskome platnu. U prošlom smo postu započeli s 1996. godinom kada je izašao film Preko svake mjere (Bound), a završili s 1999. godinom i Okrutnim namjerama (Cruel Intentions). Gej poljupce na filmu možemo pratiti i prije 1996. godine, kao i razne oblike homoseksualnosti, no ekipa Sam' što nije morala se ograničiti na određeni broj. Pogledajte koje vam grješne poljupce donosimo u ovom postu…

1. Dečki nikad ne plaču (Boys Don't Cry) - Hilary Swank i Chloe SevignyStrastveni filmski poljupci - u gej verziji
Romantična tragedija iz 1999. godine. Hilary Swank kao frajerica, odnosno, frajer i homoseksualka Brandon Teena koja se prerušava u dečka i zavodi djevojku Lanu. Teenin nevin dječački izgled polako osvaja Lanu (koja ne zna da je ona cura) i upušta se u ljubavnu vezu s njom. Njihovi su poljupci žestoki i divlji, one ne samo da se vole, one se obožavaju. Vrhunac njihove veze potvrđuje scena na travi. Leže jedna pored druge, maze se i ljube, Lana je uzbuđena kao nikad do sad jer vidi da je Teena nešto posebno, dečko koji ju razumije, cijeni, voli, koji joj poklanja sebe i svoju ljubav. Lana se prepušta čarima ljubavi, dok ju Teena ljubi, otkopčava joj hlače i seksualno ju zadovoljava lažnim penisom…



2. I tvoju mamu također (Y tu mama tambien) - Gael Garcia Bernal i Diego Luna
Strastveni filmski poljupci - u gej verziji
Erotski "road" film iz 2001. godine o dvojici sedamnaestogodišnjaka na putovanju njihova života. Julio i Tenocho dvojica su napaljenih tinejdžera, željni uživanja, seksa, izazova…Kada krenu na put s lijepom i slobodoumnom Lisom, njihovi se životi počnu mijenjati. Mladi i neiskusni upuštaju se u seksualnu vezu s njom, a nakon bezbroj popijenih čaša žestice i sami posrnu te se stanu strastveno ljubiti. Ta je scena prilično neočekivana, pa se gledatelj malo zbuni, no svakako uobičajena u svijetu tinejdžera koji su skloni eksperimentiranju i traženju svog identiteta…




3. Mulholland Drive - Laura Elena Harring i Naomi Watts
Strastveni filmski poljupci - u gej verziji
Misteriozan i bizaran film iz 2001. godine, kakav je i njegov redatelj David Lynch. Priča je to o dvije vizualno kontrastne djevojke, crnke Rite i plavuše Betty čiji se životi polako počinju isprepletati na iracionalan način. Rita i Betty spletom okolnosti počinju živjeti skupa, obje su prekrasne i zanosne, no Rita nadmašuje svaki pojam ljepote, poput fatalne žene. Rita je u početku spavala na kauču, no sada ju Betty poziva u krevet, onako bezazleno i nevino, da se jadna Rita bolje naspava. I ulazi zanosna Rita u Bettyjinu spavaću sobu, svlači sa sebe ogrtač i potpuno gola ulazi u krevet govoreći kako oduvijek voli spavati gola. Tada se nenadano približi Betty i poljubi je u čelo: "Goodnight, sweet Betty." (Laku noć, slatka Betty.) Betty nekako nepromišljeno i spontano tada poljubi Ritu ravno u usta, nakon čega je uslijedilo još gladnih, senzualnih poljubaca. Djevojke se počinju dirati i strastveno ljubiti, Betty gladi Ritinu dojku, opčinjena novom vrstom ljubavi, želi ići do kraja i govori:“I want to with you… I'm in love with you“… (Želim to napraviti s tobom... Zaljubljena sam u tebe...)



4. Frida - Salma Hayek i Ashley Judd
Strastveni filmski poljupci - u gej verziji
Film iz 2002. godine koji prati nekonvencionalan život meksičke slikarice Fride. Erotično je nabijena scena u kojoj Frida zanosno pleše tango sa svojom ljubavnicom Tinom. Njih su se dvije toliko uživjele u ples da su zaboravile na ljude oko sebe i nesmetano se poljubile, strastveno, spontano, filmski usred plesnog podija…




5. Planina Brokeback (Brokeback Mountain) - Heath Ledger i Jake Gyllenhaal
Strastveni filmski poljupci - u gej verzijiJedna od najljepših homoseksualnih ljubavnih priča svih vremena iz 2005. godine. Ennis (kojeg je utjelovio pokojni Heath Ledger) i Jack rade kao čuvari ovca na nenaseljenoj, izoliranoj planini, daleko od ljudi i briga. Oni nisu homoseksualci, oni imaju žene, djecu, oni su pravi muškarci kojima nikad nije palo na pamet da će im se dogoditi ljubav. I eto, jedne noći oni su se poljubili i vodili ljubav u šatoru. Četiri godine poslije njih su se dvojica ponovno sreli. Ennis je nervozno iščekivao dolazak Jacka, a kad su se ugledali, Ennis je luđački povukao Jacka, nabio ga uza zid do stepenica i stao divlje ljubiti, nisu se mogli zasititi jedan drugog…



Strastveni filmski poljupci - u gej verzijiA što je s hrvatskim filmom? Nismo ni mi strogo konvencionalni, pa imamo pokojih primjera gej poljubaca i filmova na tu tematiku. Film Fine mrtve djevojke iz 2002. godine jedan je od takvih. To je priča o dvije zaljubljene djevojke koje unajmljuju stan u Zagrebu i žive svoj mali idilični život, sretne i zaljubljene. Film polako prerasta u tragediju kada djevojke nailaze na nerazumijevanje i gađenje od strane susjeda zbog njihove spolne orijentacije. Najnoviji je film gej tematike i općenito muško-ženskih odnosa, Dan mrak redateljice Sare Hribar u kojemu lezbijski par glume Nataša Janjić i Jadranka Đokić.

Mya

15.01.2009. u 17:03 • 4 KomentaraPrint#
Strastveni filmski poljupci - u gej verzijiStrastvene poljupce na filmskim platnima viđamo gotovo svakodnevno, u raznim ljubavnim dramama, romantičnim komedijama i slično. No posebnu draž i senzualnost za mnoge imaju upravo gej poljupci, bilo ženski ili muški. Pa dok neki okreću glavu na homoseksualne scene i vrište od gadosti, mnogi će muškarci sa zadovoljstvom pogledati scenu dviju djevojka koje strastveno vode ljubav, a isto tako mnoge će žene uzbuditi poljubac dvaju muškaraca. I dok svećenici s crkvenih oltara grme protiv svakog oblika homoseksualnosti, mediji nam i dalje prenose pregršt homoseksualnog sadržaja u svrhu obrazovanja prostog naroda. Ovdje vam donosimo listu najseksi, najvrućih gay poljubaca koji su ikad zasjali na filmskim platnima i to počevši od najstarijeg…

1. Preko svake mjere (Bound) - Jennifer Tilly i Gina GershonPreko svake mjereSeksi triler iz 1996. godine sa škakljivim scenama zavođenja. Corky i Violet dvije su vragolaste djevojke koje završe u ljubavnom zagrljaju. Violet je nešto hrabrija i odvažnija pa se spretno poigrava s Corky dok ova ne padne na njen šarm. Violet poput svake prave zavodnice upita Corky: "Do I make you nervous, Corky… I'm trying to seduce you…" ("Činim li te nervoznom, Corky... Pokušavam te zavesti...") Violet završava priču povlačeći Corkyjinu ruku sve niže prema svojim bedrima i njih se dvije polako približuju jedna drugoj. Corkyjino odobravanje ovog zavođenja vidimo u strastvenom poljupcu koji je netom uslijedio.



2. Divlja igra (Wild Things) - Denise Richards i Neve CampbellDivlja igra
Također jedan seksi erotični divlji triler iz 1998. godine u kojemu se dvije zamamne ljepotice pohvataju u bazenu. Kelly i Suze divlje su i opasne djevojke koje u jednom trenutku potraže zabavu u ljubljenju i maženju jedna druge. Suze polako otkopčava Kellyjin bikini te se ubrzo nađu u zagrljaju i vrućim poljupcima, onako mokre, gole i napaljene…



3. Gia - Angelina Jolie i Elizabeth MitchellGiaPriča o samodestruktivnoj, odvažnoj, divljoj manekenki i biseksualki Giji Mariji Carangi, čiji je lik 1998. godine utjelovila Angelina Jolie, iako tragična drama, posjeduje snažan erotski naboj. Gia se zagledala u prekrasnu Lindu (Elizabeth Mitchell), vizažisticu na setu s kojim se upušta u seksualnu igru. Scena započinje snimanjem i fotografiranjem gole Gije iza žičane ograde. Snimanju se ubrzo pridružila i Linda koja polako i strastveno ljubi Giju stojeći s druge strane žičane ograde. U sljedećoj sceni njih su dvije gole, maze se i ljube pod tušem…



4. Zlatni baršun (Velvet Goldmine) - Jonathan Rhys Meyers i Ewan McGregorZlatni baršunRaskošna i uzbudljiva priča iz 1998. o glam rocku 70-ih godina čiji je naboj u potpunosti homoseksualni. Glam rockeri su razuzdani biseksualci, opsjednuti sjajem, seksom, ekstravagancijom, blještavilom, skloni eksperimentiranju i izazovima. Jonathan Rhys Meyers glumi Briana Sladea, veliku zvijezdu glama u usponu koji uskoro postaje novo rock božanstvo. Ewan McGregor je Curt Wilde, prva velika zvijezda glama u kojeg se ugledao Brian. Njih se dvojica s vremenom spetljaju, postaju partneri i ljubavnici tako da u više navrata gledamo njihovo ljubakanje. Prilično zanimljivo i intrigantno za djevojke gledati dvojicu preseksi muškaraca kako izmjenjuju strastvene poljupce. Njih dvojica žive strastveno, opasno, žestoko i brzo, svojim nastupima pokreću val homoseksualnosti i kroje imidž mladima…



5. Okrutne namjere (Cruel Intentions) - Sarah Michelle Geller i Selma Blair
Okrutne namjere
Tinejdžerska dramica iz 1999. godine puna spletki i intriga. Kathryn je razuzdana, pokvarena bogatašica koja želi uništiti ugled jadne nevine djevojke Cecile. Cecile brzo pada pod njen utjecaj, postaje joj prijateljica i želi od nje učiti o životu. A Cecile se zapravo želi naučiti ljubiti. Njih dvije sjede na dekici u parku, prekrasan je sunčan dan i razgovaraju o ljubljenju. Ništa lakše, kaže Kathryn, otklanja sunčane naočale i približava se Cecile. Poslije kratkog, ne previše vlažnog poljupca, Kathryin objašnjava Cecile kako se pravilno ljubi: "OK, let's try it again, only this time, I'm gonna stick my tongue in your mouth. And when I do that, I want you to massage my tongue with yours. And that's what first base is... Eyes closed." (U redu, pokušajmo još jednom, ali ću ovog puta gurnuti jezik u tvoja usta. Dok to radim, želim da mi masiraš jezik svojim. I to je "prva baza". Oči zatvorene.") Dakle, možete pretpostaviti, uslijedio je vlažni, dugi, sočni francuski poljubac nakon kojeg je Cecile ostala zapanjena i poželjela još…



A želite li i vi još pikantnih, vrućih, senzualnih gay poljubaca? Više u sljedećem postu!

Mya
13.01.2009. u 19:54 • 6 KomentaraPrint#
Najuspješnije preobrazbe filmskih zvijezdaZa određenu filmsku ulogu glumci se nerijetko podvrgnu raznim fizičkim transformacijama, od skidanja suvišnih kilograma do nabijanja masnih naslaga, ovisno o tome koji lik tumače. Redatelj u glavi zamisli da bi upravo ta i ta glumica ili taj i taj glumac bilo najbolji izbor za film, samo uz poneku transformaciju. Ovdje ne mislimo na nikakve estetske kirurgije, već na mukotrpan rad vizažista i stilista prilikom snimanja filma kako bi glumci što više izgledali poput zamišljenih filmskih likova te na volji i predanosti glumaca koji mjesecima drže stroge dijete ili pak imaju poseban program prehrane da se udebljaju. Na glumcu je i da se uživi u lik koji glumi i odradi svoj posao na najkvalitetniji način. Ovdje vam donosimo listu najuspješnijih i najnevjerojatnijih transformacija filmskih zvijezda u svrhu utjelovljenja određenog lika…

1. Charlize Theron – Čudovište (Monster)
Najuspješnije preobrazbe filmskih zvijezda
Prije ovog filma o glumici Charlize Theron mnogi su mislili da će ostati pri komedijama i slatkim ljubavnim dramama, no ona je potvrdila status megauspješne glumice kojoj nijedna uloga nije strana. Za film Čudovište, koji je temeljen na stvarnim događajima, glumica je bila na posebnom programu debljanja i poružnila je svoje tijelo mnogim masnim naslagama. Dobar dio posla odradili su i vizažisti, a rezultat njihovog rada možete pogledati u spomenutom filmu. Naime, Charlize tamo glumi muškobanjastu, bahatu i nasilnu odmetnicu Aileen Wuornos, kriminalku homoseksualnih sklonosti. Kako bi što više fizički nalikovala Aileen, Charlize Theron se za ulogu morala dobrano udebljati, nositi lažne zube i mnogo šminke. No uspjeh koji su postigli vizažisti svakako je manje važan od uspjeha kojeg je Charlize ostvarila svojom glumom. Po mnogim kritičarima, njezina interpretacija poremećene serijske ubojice jedno je od najboljih glumačkih ostvarenja 2003. godine. Potvrđuje to i dobiveni Zlatni globus te mnogo prestižniji Oscar za najbolju glavnu žensku ulogu.


2. Hilary Swank – Dečki nikad ne plaču (Boys don’t Cry)
Najuspješnije preobrazbe filmskih zvijezda Najuspješnije preobrazbe filmskih zvijezda

U ovom filmu Hilary Swank glumi Teenu Brandon, lezbijku koja se prerušava u dečka, živi kao dečko i svi u njenoj sredini misle da je dečko. Djevojke ju obožavaju, omiljena je u društvu no kad istina o njenom identitetu dođe na vidjelo, film prerasta u tragediju. Hilary Swank odradila je vrhunsku glumu i dobila Oscara, a njezina fizička transformacija itekako podsjeća na mušku osobu, pa se ne čudimo što su mnoge djevojke nakon gledanja ovog filma poželjele poljubiti Hilary Swank. Film je temeljen na istinitom događaju.


3. Christian Bale – Nestajanje (The Machinist)
Najuspješnije preobrazbe filmskih zvijezda
Za ulogu Trevora Reznika, čovjeka koji pati od nesanice, Christian Bale izgubio je skoro 30 kg. A da se razumijemo, Christian Bale nije bio ni najmanje debeo. Uloga je zahtijevala da smršavi do granice anoreksije, tako da u filmu možemo vidjeti prilično šokantne scene njegovog obnaženog anoreksičnog torza na kojemu bi mu pozavidio svaki anoreksičar. Kako bi smršavio, jeo je jednu jabuku i jednu konzervu tune dnevno. Svaka čast što se usudio poigrati sa zdravljem jer nitko do sada u povijesti filma za neku ulogu nije izgubio toliko kila u tako kratkom vremenu, a da ne spominjemo kako se ubrzo nakon Nestajanja Bale morao u kratkom roku nabildati za ulogu Batmana.


4. Ellen Burstyn – Rekvijem za snove (Requiem for a Dream)
Najuspješnije preobrazbe filmskih zvijezda Najuspješnije preobrazbe filmskih zvijezda


Ellyn Burstyn, možda najpoznatija po svojoj ulozi majke opsjednute djevojčice u Egzorcistu, ulogom majke narkića u Rekvijemu za snove doseže vrhunac. Glumi depresivnu, srednjovječnu Saru Goldfarb koja očajnički želi smršavjeti kako bi nastupila u omiljenom showu. Doktor joj propisuje drogu umjesto običnih tableta za mršavljenje, ubrzo postaje ovisna i polako pada u mračni svijet drogeraša. Njena osušena figura, nakon mnogih tretmana drogom, sliči na pomahnitalu, gubavu anoreksičarku…


5. Benicio Del Toro – Strah i prijezir u Las Vegasu (Fear and Loathing in Las Vegas)
Najuspješnije preobrazbe filmskih zvijezda Najuspješnije preobrazbe filmskih zvijezda

Markantni i šarmantni Benicio Del Toro ulogom u filmu Strah i prijezir u Las Vegasu postaje debeljuškasti, nimalo privlačni, pomahnitali i šašavi odvjetnik Dr. Gonzo. Njegovo ponašanje, stil odijevanja, pogled na život ne bi privukli ni najočajniju djevojku, dok u stvarnom životu Benicio slovi za izuzetno šarmantnog gospodina…Još jednom dokaz da je Benicio Del Toro vrhunski glumac.


6. Edward Norton – Generacija X (American History X)
Najuspješnije preobrazbe filmskih zvijezda Najuspješnije preobrazbe filmskih zvijezda

Žestoka gluma, isklesano tijelo, opaki pogled, sve u ovom filmu vrišti - Edward Norton je faca. Glumi Dereka, mladića kojem crnci ubiju oca te se zbog mržnje on odluči rasistički osvećivati i postaje vođa skupine skinheadsa. A kad pogledamo njegove ostale filmove zapitamo se gdje je onaj opaki frajer...


7. Jared Leto - Poglavlje 27 (Chapter 27)
Najuspješnije preobrazbe filmskih zvijezda
Seksi zgođušni Jared Leto također se podvrgnuo programu debljanja za ulogu Marka Chapmana, ubojicu Johna Lennona u filmu Poglavlje 27. I prilično se ubucio što možemo vidjeti na ovoj fotografiji…

Mya
10.01.2009. u 20:33 • 7 KomentaraPrint#
U2Hoće li 2009. godina značiti nešto novo u glazbenoj industriji, hoće li se možda napokon pojaviti netko tko će biti povjesno-glazbena ikona? Kad razmislimo, čisto sumnjamo, jer se čini kako je kvaliteta odavno napustila glazbene vode. Naravno, ima i izuzetaka, ali ljuti nas činjenica da je sve prepuno novim glazbenim "nadama" koje samo dobro izgledaju, ali i podsjećaju na nešto već viđeno. Je li moguće da se u glazbi neće ništa promijeniti, da je samo novac najbitniji za većinu kvazipjevača, dok s druge strane stoji činjenica da ima mnoštvo kvalitetnih izvođača koji se ne mogu se probiti zbog manjka financijskih sredstava? Čini se kako smo ipak oglušili na dobru glazbu kad i jedna Simonica može zapjevati, ali unatoč svemu ekipa Sam' što nije živi u nadi da će 2009. godina ponuditi nešto kvaliteno. Zbog toga ćemo najaviti nekoliko albuma koji trebaju izaći u ovoj godini, a vi procijenite čemu se radujete, a čemu ne...

U novoj godini možemo očekivati novi album grupe U2 pod nazivom No Line On The Horizon. To je njihov dvanaesti album, a u prodaji se očekuje ožujku. Zadnji album koji su U2-ovci objavili bio je How To Dismantle An Atomic Bomb iz 2004. godine koji je osvojio čak jedanaest Grammyja, među kojima je i nagrada za najbolji rock album. Na novom su albumu radili producenti Brian Eno i Danny Lanois, a album se snimao u Maroku, New Yorku i Londonu. Bono je izjavio da će 2009. godina biti njihova godina i da je to njihova prilika da definiraju ravnotežu. Moramo priznati da su nas zaintrigirali i da nas zanima te raduje novi album U2! Poslušajte njihov veliki hit sa zadnjeg albuma..



Već smo pisali o turneji Depeche Modea u sklopu koje će ovaj bend posjetiti i našu malu državicu, i to 21. svibnja. Turnejom će Depecheovci predstaviti novi album, koji treba izići u travnju, a za sada je još nepoznata naziva. Album će sadržavati 12 pjesama koje će biti u stilu starog Depeche Modea, jer će ovaj album će vratiti njihov stari prepoznatljivi zvuk. Upravo su zbog toga korišteni isti instrumenti kao na početku karijere.

Iako se još ne zna kad će se točno objaviti novi album grupe Muse, dečki marljivo rade na tom, petom, albumu. Ovaj britanski bend sve je popularniji, a njihov zadnji album Black Holes And Revelations bio je drugačiji od prijašnjih zbog utjecaja različitih grupa, poput već spomenutog Depeche Modea, Queena ili Franza Ferdinanda. Museovci su izjavili kako se ne zamaraju datumom kada će objaviti novi album, nego im je važnije da album bude kvalitetan.

Prince ne da će izdati ove godine novi album, nego će objaviti tri nova albuma! Prvi će se zvati MPLSOUND, a druga dva Lotus Flower i Elixir. Svi ovi albumi bit će objavljeni na njegovoj službenoj stranici, ali se još ne znaju točni datumi. Zanimljivo je to što će Prince na prvom albumu raditi s reperom Q-Tipom, a upravo je ova suradnja stvorila pjesmu Funky Congregation.

Grupa Prodigy najavila je za 2. ožujka novi album pod nazivom Invaders Must Die. Kako je od njihova zadnjeg albuma prošlo je već jedanaest godina, vjerujemo da će nas ova grupa dignuti opet na noge kao nekad davnih 90.-ih, kada su svijetu glazbu ponudili sasvim drugačiju kombinaciju, punka, rocka i elektronike. Prisjetite se odlične pjesme..



U proljeće se očekuje novi album od repera Eminema pod nazivom Relapse, a nova pjesma s toga albuma zove se Crack a Bottle i već se pušta širom Amerike. Još jedan reper će objaviti novi album - 50 Cent, Before I Self Destruct, koji se očekuje 3. veljače. Poslušajte novu Eminemovu pjesmu Crack a Bottle...



Otkada su izvanzemaljci spopali Robbiea Williamsa, već duže vrijeme zapostavlja glazbu. Ipak Robbijev menadžer Tim Clark tvrdi da će novi album biti objavljen u ovoj godini. Nadamo se da će Robbie zaboraviti na izvanzemaljce i posvetiti se glazbi, što mu je i pametnije. Tako se i za još jednu posrnulu zvijezdu Amy Winehouse najavljuje novi album, ali to su samo očekivanja i nagađanja, a samo će vrijeme pokazati hoće li se Amy napokon trgnuti!

Norveški elektronički dvojac Röyksopp objavljuje 23. ožujka novi album pod imenom Junior, a s njega je već pušten novi singl Happy Birthday i to besplatno na službenoj internetskoj stranici glazbenika. Razlog tomu je što Röyksopp slave deset godina zajedničkog rada.Poslušajte već spomenutu novu pjesmu Röyksoppa...



Iako je za novi album Nobody’s Daughter Courtney Cox izjavila da će biti objavljen točno 1. siječnja, to se nije obistinilo, stoga će novi album biti objavljen, navodno, 9. veljače.

Novi album najavila je i britanska pjevačica Estelle koja je ove godine imala uspješan hit "American Boy". Mlada je pjevačica izjavila da će novim albumom iznenaditi mnoge, jer želi da on bude kombinacija glazbe Coldplaya i Marvina Gaya. Iako smo se napokon ponadili da će Gwen ostaviti solo komercijalnu karijeru i snimiti novi album kao grupa No Doubt, to se neće tako skoro dogoditi. Grupa No Doubt najavljivala je novi album za 2009. godinu, ali su članovi ipak izjavili da album još neće ugledati svjetlo dana.

NN
08.01.2009. u 14:01 • 1 KomentaraPrint#
Rockabye BabyObožavate rock'n'roll i nadate se da će i vaše dijete jednoga dana dijeliti vašu strast prema ovoj vrsti glazbe? Da ne bi riskirali da se za kojih petnaestak godina vaša beba baci na slušanje nešto istočnijih zvukova, rokersku obuku možete započeti još dok je dijete u maternici. Naime, tvorci popularne linije CD-a pod imenom Rockabye Baby prilagodili su najveće rock, metal i punk hitove sluhu majušnih ljudskih bića, pa ih bebice mogu slušati i dok spavaju!
Rockabye BabyRockabye Baby projekt nastao je 2006. godine, a CD-e izdaje CMH Records, nezavisna izdavačka kuća nastala u sedamdesetima u Los Angelesu. Iako prilagođavanje legendarnih pjesmama bebama zvuči kao jednostavan posao, tvorci tvrde kako ipak nije - bilo je nužno napraviti nešto što je dovoljno nježno za male uši, a opet nešto što ne bi bilo dosadno mamama i tatama. Za sada postoje 23 izdanja rokerskih uspavanki - za bebe su prilagođene pjesme Coldplaya, Metallice, Radioheada, Toola, Pink Floyda, The Curea, The Beach Boysa, Nirvane, Led Zeppelina, The Eaglesa, Queens of the Stone Agea, U2-a, The Ramonesa, Nine Inch Nailsa, Smashing Pumpkinsa, No Doubta, Boba Marleya, Green Daya, Rolling Stonesa, AC/DC-a, The Beatlesa, Björk.i Pixiesa, a posebno su izdani božićni rock klasici. Prema najavama, u pripremi su i Queenovci, Kanye West, Stevie Wonder i Black Sabbath za bebače.

Albumi se mogu nabaviti po cijeni od 17 dolara, a kako bi ste znali kako te obrade pjesama za bebe zapravo zvuče, pogledajte iduće filmiće!

The Eagles - Hotel California (Rockabye Baby verzija)


Metallica - Nothing Else Matters (Rockabye Baby verzija)


Nirvana - All Apologies (Rockabye Baby verzija)


MiB
06.01.2009. u 00:13 • 4 KomentaraPrint#
Eli StoneIako nije baš kvalitetno provoditi vrijeme uz televiziju, nekad joj ne možemo odoljeti, a pogotovo kada se nešto zanimljivo dešava u toj elektronskoj kutiji. U znak poštovanja onima koji uživaju i provode svoje vrijeme uz televiziju, odlučili smo najaviti nekoliko novih serija koje dolaze na domaće ekrane, tim više što baš danas počinje prikazivanje serije Californication, koju smatramo genijalnom. Na našu veliku radost, moramo priznati da su nas domaće televizijske kuće iznenadile otkupljivanjem novih serija, s obzirom da sve zadnji pogledamo i "uživamo" u reprizama repriza (osim ako se ne snađemo na druge načine). Pa pogledajmo što nas to uskoro očekuje...
Kako smo već rekli, danas se prikazuje prva epizoda odlične serije Californicaton na HRT-u, a u glavnoj ulozi našao se David Duchovny koji zbog ove uloge neće ostati zauvijek pamćen samo po Dosjeima X. David u seriji glumi Hanka Moodyja koji se bori s krizom srednjih godina i koji želi napisati novu knjigu koja će ga opet proslaviti. Naravno, u tome svemu probleme mu pruža bivša djevojka Karen koju još voli, ali je zaručena s drugim te kći Becca koja u tinejdžerskim godinama želi otkriti svoju seksualnost. Zanimljiva je činjenica da se Duchovny liječio zbog seksualne ovisnosti, a u Californicationu glumi, a koga drugoga, nego ovisnika o seksu. Stoga, očekujte niz humoristično–satiričnih scena, zatim seksualnih, eksplicitnih, ali i toplih obiteljskih trenutaka... Ovu seriju svakako preporučamo, a ako se još niste uvjerili u njenu genijalnost, pogledajte trailer.



Već ste čuli najavu za seriju koja bi trebala biti nasljednica serije Seks i grad? Čisto sumnjamo da netko može nastaviti ovu već kultnu, omiljenu, ali i omraženu seriju, a mi ćemo vam reći i zašto - riječ je o seriji Kašmir Mafija koja će se uskoro emitirati na Novoj TV, i iako serija ima dobre predispzicije, kao što je producent Darren Star, u glavnoj ulozi Lucy Lu, četiri Njujorčanke, čini se kako to ipak nije dovoljno da serija zaživi, jer je snimanje ukinuto nakon samo sedam epizoda! Hm... Jesu i to spomenuli u najavi za seriju?



Nova serija Eli Stone jako je hvaljena serija, a uskolo bi se trebala prikazivati na Novoj TV. Elija Stonea glumi Jonny Lee Miller, a riječ je o uspješnom odvjetniku koji obožava Georgea Michaela. Međutim, ono što je najvažnije je da Eli otkriva kako mu se događaju vizije te otkriva da ima moć predviđanja. Naravno, to mu sve zakomplicira život, ali on se odlučio promijeniti... Kako se Eli snalazi u svojoj proročkoj budućnosti, saznat ćemo uskoro.



Obožavateljima Dr. Housea neće biti drago kada se 26. siječnja na HRT-u počne prikazivati nova serija Mad Men umjesto mrzovoljnog doktora. Ova serija će nas vratiti u vrijeme šezdestih godina prošlog stoljeća, prateći glavnog lika Donalda Dona Drapara koji ima tri žene i ne zna kud bi prije. To nije jedina problematika ove serije, već nam pobliže karakterizira vrijeme sredine prošlog stoljeća, ljude različitih profila, položaj žena i mode koja će ostaviti traga do danas. Za ovu je seriju Matthew Weiner dobio nagradu Emmy za najbolji scenarij.




NN
05.01.2009. u 01:58 • 3 KomentaraPrint#
Depeche ModeI tako prođe još jedna godina i mi smo već u 2009.! Iako se još neki oporavljaju od najluđe noći, nadamo se da vam je Nova godina donijela već neke dobre promjene (a ne samo skuplji plin, cigarete i zdravstvo). Kako ne biste zabušavali u tek započetoj novoj godini i kako biste slijedili primjer ekipe Sam' što nije, koja uživa kada ode na neki dobar koncert, upravo smo zbog toga napravili kratki pregled nekih potvrđenih koncerata i festivala u 2009. godini. Ostale izvođače koji će u zadnji tren naletjeti u našu dragu Hrvatsku, željno iščekujemo i srdačno pozdravljamo...

Malo disco čagice nikad na odmet - upravo Armand Van Helden dolazi u The Best 16. siječnja i zasigurno će oduševiti ljubitelje house glazbe, ulaznica je 150 kn za sve koji se žele ludo zabaviti. Za 2009. godinu The Best najavljuje i velikane elektro glazbe, poput Rogera Sancheza te Erica Morilla koji ima već potvrđeni nastup 17. travnja.



Ove će nas godine uz malo flamenco glazbe počastiti Jose Antonio Rodriguez, osoba koja se smatra stručnjakom za flamenco gitaru i vrsnim skladateljem. Svoj koncert održat će u KD Vatroslava Lisinskog, 3. velječe. Za ovaj koncert trebat ćete izdvojiti 220 ili 240 kuna.

Napokon, grupa The Rasmus dolazi 10. velječe i nastupat će u zagrebačkom klubu Boogaloo. Ova prava finska atrakcija dolazi prvi put u Hrvatsku u sklopu turneje Black roses i zasigurno će svojim obožavateljima priuštiti pravu senzaciju, a, ako to želite, izdvojit će te za ulaznicu 150 kuna. Osim toga, ako vas kojim čudom zanima, u veljači će u Zagrebu nastupati i Angelo Kelly, i to 1. veljače u Teatar & TD-u, Zagreb.



Da dobre stvari obično i poprilično koštaju, zna i Sting, odnosno, njegovi obožavatelji. Na posljednjoj turneji Stinga i Edina Karamazova ćete moći uživati ako izdvojite 500, 600 ili 700 kuna. Koncert će biti održan 11. veljače u KD Vatroslava Lisinskog.

Ako ne budete znali što boljoj polovici kupiti za Valentinovo, 14. veljače hrvatska diva Josipa Lisac održat će koncert kojim će predstaviti novi album Živim po svome. Koncertna promocja će se održati u ZeKaeM-u. Veselimo se tome...

Sepultura dolazi 19. veljače u Boogaloo u sklopu tromjesečne turneje povodm novog albuma A-Lex. Zanimljivo je kod ovog albuma da se sastoji od četiri poglavlja, a inspiriran je Kubrickovim filmom Paklena naranča. Za ulaznice treba izdvojiti 140, 160 ili 190 kuna.



Pravu koncertnu senzaciju spremaju i TBF 20. veljače u Domu Sportova, a s TBF-ovcima nastupat će i St!llness. Zato, slušajmo hrvatsko...

U ožujku će nas počastiti Jazzbina 09: Adam Nusbaum & Bann, u caffe baru Cabahia u Puli. 6. ožujka će biti Jazz ciklus: Yaron Herman Trio u KD Vatroslava Lisinskog, Zagreb, zatim odlični Orchestra Baobab će 22.3 nastupati u Aquarisu, u Zagrebu te predstaviti novi album Made in Dakar.

2. travnja dolazi grupa Nightwish, a nastupit će u dvorani Dražena Petrovića - ulaznice se mogu kupiti po cijeni 220, 240 ili 260 kuna. Dva dana kasnije, 4. travnja, nastupat će grupa Sister of Mercy u Tvornici kulture.

Iako više ne znamo kad je Sasha, a kad Beyonce (jer turneja se zove I Am... Beyonce, a najnoviji album I Am... Sasha Fierce), ne sumnjamo da će 26. travnja ova "bootylicious" pjevačica napraviti pravi koncertni spektakl u zagrebačkoj Areni koji će, vjerojatno, obilježiti koncertnu sezonu 2009. godine. Ulaznice se kreću od 160 (ograničen broj), 330, 360, 400 do 700 kuna. Hm... možete birati.

Zatim, napokon, dolazi Depeche Mode u Hrvatsku! Depecheovci nastupaju 21. svibnja u Areni u sklopu Tour of the Universe 2009 s kojom će predstaviti novi album koji treba izaći u travnju. Ulaznice krenule u prodaju 15. listopada, a cijene se kreću od 330, 370, 390 do 500 kuna.



A 12. i 13. lipnja bit će održan festival Hartera5, u bivšoj tvornici papira, Rijeka. Ovaj je festival prošle godine potvrdio status jednog od boljih hrvatskih festivala, a tko će na njemu ove godine nastupati, obavijestit ćemo vas na vrijeme. Zatim 3., 4., i 5. srpnja bit će održan Rokaj Fest 2009, također jedan od boljih festivala u Hrvata, a od 6. do 18. srpnja očekuje nas Dirty Old Fest u Velikoj.

Naravno, događaje ćemo još nadopunjavati a nadamo se i popratiti.

NN
03.01.2009. u 17:41 • 3 KomentaraPrint#