Robert PattinsonLjubav između Belle Swan (Kristen Stewart) i vampira Edwarda Cullena (Robert Pattinson) zaludjela je svijet, iako je tema zabranjene i nedostižne ljubavi viđena više nego mnogo puta na velikim ekranima. Ipak nešto ima posebno u filmu Sumrak (Twilight) zbog kojeg su glavni akteri, do tada nepoznati svijetu, odjednom postali popularni. Mladi Robert Pattinson, koji glumi prezgodnog vampira, slučajno je došao na audiciju za film Sumrak, čak nije ni znao ni da se radi o poznatoj knjizi Stephenie Meyer, a nije ni znao koji uspjeh ga očekuje ulogom vampira...

Moramo priznati da smo čitavši knjigu Sumrak upotpunili "ono nešto" što nedostaje u filmu, a da film nije jednako dobar kao i knjiga, ne tebamo ni spominjati. Ipak ljubav između Belle i Edwarda na filmu je upotpunila i pokazala ljubavnu napetost te privlačnost koja u vlada u njihovom odnosu. Budući da je ovaj slatki vampir trenutno glavna atrkacija mnogih tinejdžerica (i onih malo starijih), mi smo vam odlučili prikaziti Roberta u glazbenom svijetu. Ali, pazite djevojke, zbog ovog će vam biti još privlačniji.

Robert Pattinson
Da Robert ima plan b u slučaju da ne uspije u glumi, jasno je dao do znanja izjavivši kako je glazba njegov drugi izbor, iako sumnjamo da neće uspjeti u svijetu filma. Njegova pjesma Never Think čak je uvrštena u službeni soudtrack filma Sumrak, tako da je pokazao time i svoje glazbeno umijeće. Iako bi ga bilo najlakše posprdati, moramo priznati da njegov glas uopće ne zvuči loše, ustvari ne zvuči uopće kao da on pjeva a kombinacija akustične gitare i dubokog seksipilnog glasa zaista zvuči odlično. Svjesni smo ipak da će njegov glazbeni pokušaj uvijek biti na meti medija i vjerojatno se neće moći do kraja iskristilizirati, no to ne mora značiti da ljubav prema glazbi neće prevladati - kao što je i Joaquin Phoenix koji je napustivši glumu posvetio se glazbi, ali u puno lošijoj izvedbi. Poslušajte pjesmu Never Think..



Ako vam se svidjela prethodna izvedba Roberta, svakako poslušajte i njegovu pjesmu I“ll be lover too..




NN
23.01.2009. u 14:20 • 5 KomentaraPrint#