Whitney PortVolite Seks i grad, oduševljavaju vas moda, izlasci, dečki i prijateljstva - onda za vas imamo odličnu reality seriju, The City. Glavna akterica je mlada i ambiciozna Whitney Port koja napušta Los Angeles zbog bolje poslovne ponude u New Yorku te počinje raditi za poznatu dizajnericu Diane von Fürstenberg. Naravno, nije sve tako jednostavno jer tek upoznaje ljude i ne zna kome vjerovati, a kompliciranu situaciju dodatno pogoršava frajer pod imenom Jay.
Jay i Whitney su se upoznali još dok je Whitney radila u L. A-u, ali se odselila u New York zbog posla Međutim, sad kad se vratila, strasti su nastavile svoju priču... No, sve se to ipak zakomlicira - naime, Jay je glazbenik o kojemu se počele kružiti priče da vara Whitney... Što se dalje događa pogledajte sami! Serija nije tako dramatična kao što se možda čini, ali, ako ništa drugo, vidjet ćete kako uživaju i gdje stanuju uspješni i bogati u New Yorku. Ova serija, iako je reality, ne izgleda tako, nego sve teče kao da je po scenariju. Serija se prikazuje na američkom MTV-u, ali se može pratiti i putem interneta, na mtv.com. Prikazuje se jednom tjedno, a kako je tek počela prva sezona, možete pohvatiti sve uzbudljive sitauacije iz New Yorka. Svakako pogledajte trailer!



Inače, u Americi je veliku popularnost stekla serija The Hills, gdje se predhodno pojavljivala i Whitney. U Amerci i vrapci znaju tko su LC (Lauren Conrad), Heidi, Audrina, Spencer i Brody, glavni akteri The Hillsa. Ova se serija vrti oko Lauren, koja pokušava održati svoja prijateljstva, ali ipak ponekad joj to ne uspijeva, pogotovo kada izgubi svoju najbolju prijateljicu Heidi zbog njezinog dečka Spencera. Neutješna Lauren ipak shvati da ima ljude oko sebe koji su joj pravi prijatelji, ali se nažalost, priča ponovlja kada Audrina počne ozbiljniju vezu s problematičnim Justinom - opet joj jedan dečko poremeti prijateljstvo. The Hills je, dakle, serija o prijateljstvu, izgubljenim odnosima koji pokušavaju naći put da obnove stare veze, ali i o pronalsku vlasititog identiteta, a može se pratiti na mtv.com.



Osim Whitney, koja je dobila vlastitu seriju The City, vlasititi reality dobio je Brody - Bromance. Radi se o pokušaju Brodyja, prijatelja Frankiea i Sleazy T-a, da pronađu novog prijatelja kao zamjenu Spenecera koji više nije dio ekipe.

NN
19.01.2009. u 21:37 • 2 KomentaraPrint#