...She didn't believe in angels until she fell in love with one...

05.02.2007., ponedjeljak

ThE wOrLd Is WaItInG fOr ThE SuNrIsE

pukla je ladica... u stolu. i to prva... uzas. sad imam ladicu bez prednje strane. svasta... previse knjiga. mora da je od toga.
da, svi znaju moje biljeznice s hrpom prekrasnih misli, ispisanim recenicama iz omiljenih knjiga... i sad je bas na pod ispao neki papiric...

Image Hosted by ImageShack.us


kad saznas sto dolazi poslije srece, neces vise zudjeti za njom. oprosti onima koji ti cine zlo. ako je nenamjerno, nisu krivi. ako je namjerno, protuprirodno je i dostojno zaljenja. ne muci tijelo dugotrajnim razmisljanjima, i ne muci duh. ne krivi sebe iz proslosti, tvoje su greske bile nuzne. ljubav je jedina bitka u kojoj svi gube ili svi pobjedjuju. ljubav je rana koja se iscjeljuje ljubavlju. nije ti prvi put da gubis na mjestu pripremljenom za pobjedu. ne biraj trenutak kada ces se pribliziti covjeku, svi su trenuci pravi. pruzi covjeku kojega si pobjedio ruku i zahvali mu. bez njega nikad ne bi postao pobjednik. obuzdaj svoju mastu. u njezinoj se neizmjernosti krije zacetak tvoje nesrece. na buduce gledaj ocekujuci, na proslo ne zaleci. ne trazi izvor svoje velicine izvan sebe. neces ga naci.
i ne vjeruj svojim ocima ako trazis istinu. i ne trazi istinu ako ne znas sto ces s njom.

Image Hosted by ImageShack.us

da... volim takve stvari. volim razmisljati o svemu...
a sad vama ostavljam na razmisljanje...
- 12:59 - Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

volim:

i believe in-