gramzljivi prokletnici predobrih namjera

ponedjeljak, 06.04.2009.

da, da, živa sam

Nakon nekog vremena, evo mene opet s mojim piskaranjima. I...da, živa sam!
Hvala na komentarima potpore. I hvala onima koji su me htjeli usmjeriti u OTP banku, ali nažalost, moram vam svima reći da ako kredit ne možete dobiti u jednoj banci u Hrvatskoj (i to još uz debelu špagu), ne možete ni u kojoj drugoj, bez obzira na to kako se ona zvala. Zbog nečega zvanog HROK i 10-ak analiza koje papiri prolaze prije odobrenja. Te ukoliko niste čisti ko suza u zadnje 3 godine (kartice, dopušteni minusi... - ništa od toga ne smijete imati) nećete dobiti stambeni, nažalost!

I tako, nakon što su nam potonule sve lađe, pojavio se dobri anđeo i dobili smo još nešto keša za platit stan, tako da nam se smanjila svota glavnice za koju trebamo dignut kredit, i ovaj ili idući tjedan trebali bi postati vlasnici trosobnog stančića u okolici Samobora!
Naravno da kredit nije dizan ovdje, već u Austriji. Sve kaj nam je bilo potrebno jesu zadnje tri isplatne liste i točka. Da, da, to je sve, nikakve pi.... li... (nečem biti prosta), nikakav bon 1, 2 mjenice, sedamdeset nepotrebnih potvrda i bla i bla i bla i bla i bla...

Dosta o tome!
Naime, Vaša Shimi se u zadnjih mjesec dana vratila nekoliko godina unazad, točnije počela je izlaziti! Bila sam vani čak 4 puta u zadnjih mjesec dana! E ljudi moji, ja sam totalno zaboravila kak je to biti mlad (iako nije da sam nekaj stara) lud, bedast, budan do sitnih jutarnjih sati i ... pijan.
Zadnji moj izlet bio je ova subota kad su me moja Radilica, njezin Bojfrend, kazn Jerry i naša Pevaljka otpelali u ni manje ni više, nego Zlatar, u diskoteku Luna točnije. Razlog tog izleta bilo je jedna vrlo dobrotvorna gesta s naše strane. Išli smo pružat podršku našoj Pevaljki koja je fatala Mlatimira (iako su joj se kasnije te noći, točnije pred jutro svi snovi o fatanju Mlatimira raspali jer je on nakon kratkog šlat-šlat-cmok-cmok i neznam ja kaj još, izjavio da nije za vezu).
Prvi šok je uslijedio po ulasku: stariji od mene bili su jedino gazda i zaštitari (a da se razumijemo, ja imam 26, dakle nisam tak stara), nakon toga smo se probili do stejdža dok nas Mlatimir (koji je baj d vej kazn od Bojfrenda) nije skužio i pozdravio, onda su me odvukli pravac šank! Prve dve runde su bile dobre, no svaka iduća bila je sve više u recesijskom smislu kad smo kod šparanja alkohola! Tako da je nakon nekog vremena moj mjehur svakih 20-30min tražio pražnjenje zbog preopterećenosti vodenastom tekućinom, a ja postajala sve trijeznija, a s time sam sve više uočavala kako pijana klinčadija od 14-15 godina bulji u moj te večeri iznimno dubok dekolte (koji je moj Dragi odobrio prije neg sam otišla van) i kak im moje povremeno ubacivanje elemenata trbušnog plesa u čagicu (kojeg sam trenirala 6 mjeseci) izgleda kao neka vrsta striptiza ili još gore švedskog pornića. Tada sam odlučila sjesti sa strane i umirati od dosade, nakon dva sata sjedenja sa strane tražila sam ključeve od auta da idem spavat (nažalost nisam bila sa svojim autom), nakon sat i pol pokušavanja da zaspim uspjela sam! I evo ekipe na prozore: kuc kuc kuc kuc, vani je ziiiiiiiima, otključaaaaaaj!

Reko, super, idemo doma, ali jok! Još smo čekali Pevaljku da se pošlata s Mlatimirom u toplom diskaču i evo je nakon pol vurice (za to vrijeme smo smazali tri čokolade u autu). E, tu se vraćamo na početak priče. Naime, Mlatimir kao što sam spomenula nije za vezu, ali nisam vam spomenula da je Mlatimir muška pevaljka. Tu moja teza počinje, a bome i završava: muška pevaljka=muška kurva. Stara moja, mič se ti od njega, kolko god da je on dobrica, tih i miran dečko. Tiha voda brege dere! Amen! I otpelali me doma.

p.s. - izraz pevaljka koji je korišten u ovom teksu nije izjednačen s općeuvriježenim izrazom za pjevačice cajki.
izraz pevaljka je naš naziv odmila za pjevačicu, i našu nadu u usponu!

06.04.2009. u 11:58 • 12 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Listopad 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Siječanj 2010 (1)
Studeni 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (2)
Travanj 2009 (4)
Ožujak 2009 (2)
Veljača 2009 (3)
Siječanj 2009 (5)
Prosinac 2008 (7)
Studeni 2008 (8)
Listopad 2008 (12)
Rujan 2008 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

moji doživljaji.. istresanje frustracija.. i sve ostalo

.....moj ispušni ventil, ma da to ne znači da još uvijek ne puknem doma, na poslu, rasplačem se od jada ko kišna godina...

Copyright 2008 © by Shimilam: sva autorska i ina prava zaštićena.
Ako je nekom moj život tolko zanimljiv da bi ga kopi/pejstao, prvo mi je javite.

Možete mi mejlati na shimilam(at)net.hr

Meni su dragi:

- Amorfiu
- Elle
- Kenguur
- Eurosmijeh
- Sam' što nije
- Andrejevna
- Destination Unknown
- Sanela Mallory
- Kikicarodjkica
- Assilletta
- Wictor
- Lady
- fra gavun
- showdown2000
- Daisy
- Rib@rnica
- nacugivara

a koliko se klikamo od 27.10.2008.?
Free Counters
Free Counters

Blogerica.com target=_blank>Blogerica.com