gramzljivi prokletnici predobrih namjera

ponedjeljak, 16.02.2009.

jedan brzinski post o ... dilemi!

Ovako, danas ujutro dolazim na posao, prazno mjesto ispred zgrade i stanem na njega da lik iza mene može proći, prođe on, a ja se maknem da se okrenem (slijepa ulica, pa da ne moram poslije kad idem doma mučit muku jer me svi zaparkiraju) i lik si stane na moje mjesto (privatni parking od zgrade) i ja ga gledam i čekam da se makne, al frajer niš. Ja van iz auta, kucam frajeru na prozor, lik me ne želi ni pogledati, otvorim ja vrata na njegovom autu i s guštom: OVO JE PRIVATNI PARKING!, na to me blago telećim pogledom pogleda i pita: a vi ste u zgradi, ja samo idem tu preko u teretanu pa sam mislio stati tu (ima ne-zagrebačke rege na autu, a osim toga teretana nije preko neg 50 metara dalje na suprotnoj strani ulice)? Da, jesam, a i da nisam, ne možete se tu parkirat jer je privatno kao što vidite, a drugo, prva sam tu stala i dok sam se okretala, izgurali ste me.
Ok, maknuo se frajer i zgurao di naravno nije stao i lupio drugi auto.

Stvar je slijedeća:
Auto koji je lupio je od bezobraznog i arogantnog starog pedofiličara iz zgrade koji je prema meni bio nekoliko puta bezobrazan bez ikakvog razloga. A stvar je slijedeća: arogantni pedofiličar je nakon 20 godina od nevjenčane supruge uspio iskamčiti da na njega prepiše firmu koju je ona stvorila svojim kontaktima i poznanstvima (u jednu ruku se htjela riješiti te firme jer je on počeo sa šuć muć poslovima bez njezinog odobrenja i znanja) i ostavio je bez prihoda, bez kune (dao joj otkaz), zatim ju je prevario sa ženom od njihovih najboljih prijatelja, a ponaša se prema nevjenčanoj supruzi kao prema smeću (ona nema di otići jer iznajmjuje svoj stan da vrati kredit koji je digla da bi pokrila njegove dugove).

Slijedi dilema:
Da li reći da sam vidla tko je lupio auto, ili mudro šutit (ono: dobio je kaj je zaslužio, iako je zaslužio puno više). Iako mi je žao te žene zbog toga kaj joj je napravio, to nije moja stvar, a s druge strane bio je bezobrazan i prema meni (a ja ni kriva ni dužna).

16.02.2009. u 10:05 • 16 KomentaraPrint#

četvrtak, 12.02.2009.

isparivanje dobrih tema iz glave


Svaki dan, negdje oko vremena kad krećem prema doma s posla vrzmaju mi se svakakve dobre teme za post (pokušavam ne pisati o svojim nedaćama i ne kukati), i onda dođem drugi dan na posao i - puf, ispare iz glave, i ostanu samo tužaljke.

Evo jedne teme. Ne znam da li tko od vas ikad naručivao razvijanje slika u dm-u. E pa ja sam pokušala. I na tome je ostalo, na pokušaju. Točnije naručila i čekam već tri i pol tjedna da stignu, i danas popizdim i zovem u Kovinsku da vidim koji je klinac s tim. Ja im oću dat pare, a oni me navlače za nos, čisti bezobrazluk!
Javi se treba i bla bla bla, jeste dobili mail za potvrdu... Nisam! Ništa, nula, zip, nada, niente! Veli ona da probam ponovo. Ajmo ispočetka, mada nije lak posao sjetiti se koje sam sve slike naručila od onih tisuću kolko ih imam na laptopu! Opet cipela. Zovem ja ženu, veli onda da bi trebala dobiti mejl (kojeg btw još uvijek nema). I tako ja čekam mejl!
Sad budete me pitali zakej jednostavno ne odem u foto studio i naručim slike. E pa zato jer sam lijena, i ne da mi se pržit fotke na cd, pa im nosit cd, i duplo skuplje platiti (da, začudo dm je jeftiniji i vidla sam im slike, kvaliteta je sasvim zadovoljavajuća) i onda još moram ići po njih kroz čitavu gužvu, proć jebadu s parkingom i ostalo! Mislim da je jednostavnije naručit ih prek neta (nekoliko klikova s mišem) i onda poslat Radilicu po njih (koja ima salon 150m od dm-a), sjest na kavu s njom, dobit slike i uz to pokupit par sočnih tračeva.

Idem radit, neke pare su na vidiku. A kako kaže Simonica: lova, meni treba lova...

12.02.2009. u 10:26 • 11 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 09.02.2009.

i prođu grozni dani..

..a svi se nadamo boljima!
Ja se nadam da su moji bolji došli. Dugo najavljivana operacija koju je moj dragi trebao proći, gotova je protekli tjedan. I tako, sad oboje hodamo svijetom s jednim organom manje, točnije bez žući. Izvadili su mu kamen promjera 2cm, izgleda ko mini-jaje, uz to još manje kamenčiće. On barem ima uspomenu, meni su moje zdrobili da bi ih mogli izvaditi van (imala sam 10-ak komada od 0,8-1,8 cm, ne znam di su svi stali u žuć, al bitno da ih više nema).

Na radiju opet svira James Blunt 'i really want you', za Boga miloga, dajte više maknite tu stvar, para mi uši sa svojim tuljenjem 'aj riliii vont juuuuuuuu, aj rili vont ju, aj rili vont yuuuuuuu'. Nisam čula tolko iritantne stvari već par godina. Zvuči ko da netko umirućeg mačka navlači za rep.

Vidim da ste mi svi dali podršku vezano za svekrvu, i hvala vam na tome. Ne mogu biti kučka i reć da je zla žena, ali ću samo reći da sam sretna kaj ne živim s njom i kaj ne budem živjela s njom. Jest da svi imamo svoje muhe, ali kaj je previše, previše je. Sad je zatišje, vjerojatno da pusti dragog na miru pošto je operiran (i bolje joj je)!

O poslu više neću, nema smisla, previše se živciram. Prošli tjedan su mi htjeli smanjiti bonuse - pobunila sam se i ostalo je po mome, danas sam dobila isplatnu listu sa plaćom koja je manja od one koja je trebala biti. Jednostavno se ne želim više živcirati, jer nakon kaj sam izjavila da ću dati otkaz, dragi je popizdil. Naravno da neću dat, nisam u poziciji jer dižem kredit. Ali se ne bum dala zajebavati.

Preumorna sam da bi puno piskarala, to je bilo to zasad od mene. Nadam se da je vama krenulo nabolje!

p.s. - upravo sviraju backstreet boysi 'as long as you love me', nemrem vjerovat, e to je pravo osvježenje, stvari koje nisam čula skoro deset godina, i nema veze kaj su to BSB-i

09.02.2009. u 08:46 • 12 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Listopad 2010 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Siječanj 2010 (1)
Studeni 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (2)
Svibanj 2009 (2)
Travanj 2009 (4)
Ožujak 2009 (2)
Veljača 2009 (3)
Siječanj 2009 (5)
Prosinac 2008 (7)
Studeni 2008 (8)
Listopad 2008 (12)
Rujan 2008 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

moji doživljaji.. istresanje frustracija.. i sve ostalo

.....moj ispušni ventil, ma da to ne znači da još uvijek ne puknem doma, na poslu, rasplačem se od jada ko kišna godina...

Copyright 2008 © by Shimilam: sva autorska i ina prava zaštićena.
Ako je nekom moj život tolko zanimljiv da bi ga kopi/pejstao, prvo mi je javite.

Možete mi mejlati na shimilam(at)net.hr

Meni su dragi:

- Amorfiu
- Elle
- Kenguur
- Eurosmijeh
- Sam' što nije
- Andrejevna
- Destination Unknown
- Sanela Mallory
- Kikicarodjkica
- Assilletta
- Wictor
- Lady
- fra gavun
- showdown2000
- Daisy
- Rib@rnica
- nacugivara

a koliko se klikamo od 27.10.2008.?
Free Counters
Free Counters

Blogerica.com target=_blank>Blogerica.com