šegrt Hlapić.blog

10.05.2007., četvrtak

Dobro veče!!!

Evo mene!!! Ha ha!
Došla sam malo podgrijati jelo!
Šta ima narode!?
Ja radim k'o luda. I Deba je počeo raditi. U jednoj informatičkoj firmi. Istina, za sada je lova pljuga, ali ne brinem. Znam da će se on dokazati i pokazati i da će nakon nekog vremena skužiti koga su zaposlili.
Danas sam trebala već biti na godišnjem (opet, da), ali nisam jer je kolegi umro deda pa je dobio 5 dana slobodnog. E, kako smo mijenjali koncept novina, a ja sam dobila malecki svakodnevni urednički zadatak, nisam mogla otići na godišnji dok se on ne vrati. Koja nepravda! Istina, živio je s dedom, ali pobogu, stari je imao 96 godina i svi su zapravo jedva čekali. Malo ti to namjerno tugovanje i žalovanje ide na živce. Pazi, deda je umro s nedjelje na ponedjeljak, sahranjen je u srijedu. Bilo je nas nekoliko na sahrani i ok, bed je. Ali kolega je danas bio u redakciji i kao, nešto se muva, pa je ujeban, a vidiš da mu se brk smije. Pitam ga ja kada dolazi raditi, kaže on u ponedjeljak što bi značilo da ja moram doći raditi u nedjelju. Onda mu ja to kažem i on se složi da dođe u nedjelju raditi. Znači, htio je ne raditi čak 7 dana. To mi je totalno neodgovorno, glupo i... ma ne znam što bi rekla. Rad oslobađa, od svega. Da mi umre ne znam tko, kada bih ga sahranila, došla k sebi, krenula bih dalje. Što sad. Bit ću kod kuće, razmišljati i gledati kako ću s nekim otići na kavu i pivo kako bi ga davio svojim patnjama umjesto da radi i nešto doprinese. Neće povrati svog dedu time što će se muvati po gradu k'o bez glave. Mislim, i inače se ponaša tako.
Joj, baš sam grozna, ali ne razumijem lijene ljude koji samo čekaju priliku da se izvuku s posla.
Usput, propalo mi je 12 dana godišnjeg. Da, 12 dana jer sam stalno odgađala kada otići. Prošli mjesec sam išla 4 dana, a ovaj mjesec sam trebala ići 5 dana, no dva mi je propalo plus ostalo što nisam ni pokušala iskoristiti. Mislim da sam se opametila.
Da, za prošlomjesečni godišnji smo bili u Bjelovaru kod kumova. Bilo je ok, totalni odmor.
Kupila sam bicikl i svaki dan s njim idem na posao. S Juga do centra. Treba mi 23 minute. Bicikl je ogroman i juri k'o zmaj. Zove se Geza jer je mađarski.
Idući mjesec idemo u podstanarski stan. Bar se nadam.
Debina stara je nenadano i totalno neočekivano popizdila pokazavši svoju posesivnu stranu. Nadam se da će ju proći.
Napravili smo proračun troškova. Izgleda strašno, ali znam da ćemo mi to moći.
Sada odoh prat zube i na pavanje!
Pa pa!!!
- 23:49 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Srpanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (3)
Siječanj 2008 (6)
Prosinac 2007 (6)
Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (3)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (2)
Siječanj 2007 (5)
Prosinac 2006 (11)
Studeni 2006 (11)
Listopad 2006 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Imala sam potrebu pisati i mimo onoga za što me plaćaju. Mislim da imam puno toga za reći, ako ne nekom drugom, onda sebi. Pišem tek dijelove svakodnevnih događaja koje za sobom povlače hrpe sjećanja. Što će prevagnuti, nemam pojma. Možda će neke osobne stvari biti preuznemirujuće, ne odogovaram za svoje postupke. zujo

Uvijek zavirim

Ovdje i sada

Ne mogu slušati ljude kad se žale kao da su svi drugi krivi za ono što im se događa, a oni su mučenici i pravednici. Nije mi jasno kako svi do sad već nisu shvatili da su skro sve najvažnije stvari u životu upravo onakve kakvim ih sami naprave. A tu ubrajam i muško - ženske odnose.
Krešimir Pintarić, Ljubav je sve