Photobucket - Video and Image Hosting

Imam mali auto, veliki osmijeh i kad vozim naglo obolim od Touretteovog sindroma

Nedavno se u jednom razgovoru potegla tema u kojoj su istoj rečenici spominjane žene i loše vozači. Izbjegavam takve rečenice, a onda izbjegavam i takve razgovore. No povukli su me za jezik. Tih je dana pukla jedna od cijevi u Zagrebu, te su zbog toga nastale nesnosne gužve, pa sam s dvojicom muškaraca smišljala kako najbrže, izbjegavajući gužvu, doći do doma. A to ih je potaklo da me priupitaju, zašto su žene loši vozači. Pa iako ne volim takva generaliziranja i ako se u meni odmah probudio feministički bunt, nisam planula kako bih to inače napravila pa sam na takvo pitanje odgovorila pitanjem- zašto oni misle da se žene loši vozači?.

„Nikad me neće pustiti ispred sebe i ako stojimo negdje u gužvi njoj nije bitno ima li 18 ili 19 auta do semafora, a ipak me ne želi pustiti ispred sebe“
„A jeste li joj mahnuli? Jeste li joj jezikom znakova dali do znanja da se želite ubaciti? Jeste li dali žmigavaca?“
„Mahnuti joj nisam mogao jer je okrenula glavu na drugu stranu, a mislim da sam joj dovoljno dao do znanja da bih se želio ubaciti ispred nje“
„Znači niste dali žmigavac...“
„Pa...“

Bio je to vozač Mercedesa E klase. Dovoljno velik da ga svi na cesti vide i pretpostavljaju njegove namjere. U slobodno vrijeme isti pati od Napoleonovog kompleksa. Drugi sudionik je vozač BMW-a i isto tako ima svoju teoriju o ženama i lošim vozačima ali je prešutio.

Nakon što sam dokazala svoju teoriju i obranila ženski rod, sjela sam u svoj mali auto i odvezla se kozjim putevima izbjegavajući gužvu. Ja sam jedna od onih žena vozačica koja je u prometu uvijek susretljiva, koja će uvijek nekog pustiti ispred sebe, ali isto očekujem od drugih vozača na cesti, no u zadnje vrijeme sve češće naletim na te napoleončiće u velikim autima koji nikoga pred sobom ne vide, koje ne dira ni moj mali auto ni moj veliki osmijeh. A onda naglo obolim od Tourettovog sindroma!

19.10.2007. u 15:39 | On/Off

Komentari (12) | + | -

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Dr. Phil proclaimed, "The way to achieve inner peace is to finish all the things you have started and have never finished." So, I looked around my house to see all the things I started and hadn't finished, and before leaving the house this morning, I finished off a bottle of Merlot, a bottle of White Zinfandel, a bottle of Bailey's Irish Cream, a bottle of Kahlua, a package of Oreos, the remainder of my old Prozac , the rest of the cheesecake, some Doritos and a box of chocolates. You have no idea how freaking good I feel.

Arhiva

Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (1)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Ožujak 2007 (1)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (2)
Studeni 2006 (4)
Listopad 2006 (2)
Rujan 2006 (3)
Kolovoz 2006 (3)
Srpanj 2006 (2)
Lipanj 2006 (1)
Svibanj 2006 (4)
Travanj 2006 (2)
Ožujak 2006 (6)
Veljača 2006 (4)
Siječanj 2006 (9)
Prosinac 2005 (9)
Studeni 2005 (11)
Listopad 2005 (7)
Rujan 2005 (7)
Kolovoz 2005 (5)

Linkovi

Bloghaer








E-Mail!




Top linkovi

Žemskinje

Armanina
Dva
Dinamitna
Demjan
Dupinka
Dora
Dragica
Izgubljena
Jazzie
Jezdi
Jana
Koki
Moix
Penellopa
RiLady
Rubia despues
Slatka žvakica
Trill
Zvončica

Muškići

Đuro
M5
JJ
Neutrino
SSpot
Zlo-i-naopako