subota, 13.05.2006.

blog images

Sjebano...

Zajeb...velik zajeb...ovaj trivijalni život...bolje da nisam tu...

Šokantno je to što se dogodilo frendici na autoutrci u Poreču... Vjerojatno ste čuli i čitali da je debil od 17god. skrivio nesreću u kojoj je nastradala naša "JugiOh!" i njen nećak Matteo koji je na svu sreću ostao neozlijeđen zahvaljujući njoj.
Ona se tri tjedna nalazi u pulskoj bolnici i čeka već treću operaciju.
Nas nekoliko koje smo s Tinom išle u OŠ, posjetile smo ju par dana nakon nesreće. Bilo je... Užas... Ful je bilo teško gledat nju samu, a pogotovo njenu obitelj. Suze su jednostavno potekle... Ipak svaka čast Tini koja se predobro drži i koja je još uvijek ista - nasmijana i vesela bez obzira na bolove.

Zašto vam sve to govorim - zato jer su svi (prvenstveno mediji) previše srali kako se sve to dogodilo, tko je kriv a tko nije. Po meni kriv je samo vozač koji je dva zavoja prije ove nesreće imao još jednu nesreću i zatim svejedno nastavio utrku i napravio nepopravljivu štetu. Cura sigurno nije kriva jer je stajala iza ograde i imam sliku koja to dokazuje.
I zato poserem se na sve te silne medije koji joj nisu dali mira, poserem se na sve one koji misle samo na to koliko će Tina dobit odštete, posrem se na tipa koji ju je udario i poserem se na ljude za koje pouzdano znam da su kupili novine i smijali se tuđoj nesreći! Fuck you all!!

Od ostalih novosti u mom životu moram reći da ću vjerojatno roknut matišu a zatim i razred... Neću ić u Španjolsku na maturalac... Jaba daba du, gren se ubit................

NAJAVE:

Buzet
"Buzet poludi" - 20.05.2006.
- Open air koncert koji će se održati na "betonskom" kod srednje škole kao uvod u "Dane Vojvodine u Istri" u desetom mjesecu.
- Sviraju: KARMINA PUTTANA, TITOS BOJS, PASI, ATHEIST RAP.

Pazin
03.06.2006.
- Konc istarskih punk legenda KUD IDIJOTA u Magnusu.

- 13:06 - Just fuckin' say it! (14) - Link posta