Žaba kanibal

srijeda, 09.11.2005.

Krivo lice.

Ne žudim za dječjim dušama. Više volim stogodišnjake koji se još mogu smijati.

- 11:06 - žaba više (9) - žaba manje - #

utorak, 08.11.2005.

Greška u vatri

Ne moraš znati da bi me želio. Ne moraš osjetiti da bi me dohvatio. Znala sam da ćeš zavoljeti moje male grudi. Ljubiti me od svega po malo. Poput sirene iz tvojih snova. Dati mi kap opasnosti i uzdisaje koji traju. Za mene je to bio stari i novi dodir. Bio je rat, govorio je strah. Sve si učinio da zavolim drugog. Ostala sam tvoj dokaz ljubavi. Cvijet ispod koraka. Na rubu tisuća svjetova. Kad samo najhrabriji maštaju.

- 14:15 - žaba više (1) - žaba manje - #

petak, 04.11.2005.

Sanjala sam da putujem u Puerto Rico

Ne mogu ustati iz kreveta danas. Ili izbaciti tebe iz misli. Jednostavno ne mogu pronaći put kako ostaviti ljubav iza sebe. Spotičem se, nedostaješ mi. Preskače mi ploča u glavi. Visim o koncu i svako tu i tamo čekam da mi srce opet bude slomljeno. Kao nekad. Za dobra stara vremena. Nadajući se da će sve tvoje greške konačno izblijedjeti. Jer, naravno, ja sam nepogrešiva. Što ćeš učiniti? Pogoditi ili promašiti? Odustajem od drame. Kupiti ću novi kišobran.

- 07:32 - žaba više (5) - žaba manje - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se