10.10.2007., srijeda

+ Knjiga i film o Shakiri

The Multilingual Book Fair Expo vraća se u Astoriu, Queens, ovog vikenda, sa nekih 80 autora da se upoznaju sa novim zadatkom, film i kjniga o Shakiri. Više od 100 knjiga, na jezicima Španjolskim, Grčkim, Portuglaskim, Italijanskim, Engleskim će biti izlagane na St. Demetrios Greek American školi.

“Bajka raste,” rekao je Jacqueline Donado, novinar. “Ove godine smo doveli neke novinare čak iz Kine, Središnje Amerike, i još iz Španije i Meksika.”

Glavni autori filma i knjige su Michelle Herrera Mulligan, Puerto Rican i Nancy Mercado.Oni su izjavili da će veliki dio knjige biti o njenom tinejdžerstvu.

Film će nositi naziv “Shakira: The Barefoot Girl-The True Story,” an intimate look at the singing star during her teen years.

“Ljudi će saznati da je ona uvijek radila jako da bi postigla ono što je danas, otkad je bila dijete,” rekao je producer Carlos Vanegas, koji je bio Shakirin menađer kada je imala 14 godina.

Jedna od zanimljiv anegdota ovog dokumentarca , rekao je Vanegas, da je Shakira prvo postala poznata kao Colombia’s “Best Butt,” (Kolumbijska naj guza) kada je pobijedila na takmičenju zvanom “La Super Cola.”



+ Knowledge Scans



+ Rare Pic



+ Posjetite

Klikni



+ SEAT Promotial Slike (HQ)

Stigla je visoka kvaliteta SEAT slika.



+ Posjetite

Klikni


+ 'Love in the Time of Cholera' Trailer

Možete pogledati trailer za Love in the Time of Cholera na ovom linku. Shakira je napisala tri pjesme za pvaj film, a ako video pogledate do kraja biti će zanimljivo (:

Dia De Shakira

+ Jaume De Laiguana / Photoshoot



+ Poll



+ Posjetite

Klikni




| 14:59 | Komentari (3) | Isprintaj | # |






04.10.2007., četvrtak

+ Uhvaćeni na djelu!

• Shakira, uzimajući odmor od njenih lijetnih studija da posluša moziku u Viper Room u West Hollywoodu. "Hips Don't Lie" pjevačica je imala društvo sa sobom Tony Kanal ( sa No Doubt basistom) . Njih dvoje su gledali kocert banda Ruse. Inače te noći Maroon 5 grupa je imala "Guy Night" i bili su u blizini Viper Rooma.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

+ Shakira : " Za ljude u Peru"

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us



+ Shakira na faksu

Shakira u studentskoj klupi, slikao ju je neki fan sa mobom. Ako uzmete ove slike sa bloga molim vas napišite credit, jer sam već primijetila da neki kopiraju ):





+ Shakira donira 45 milijuna dolara u dobrotvorne svrhe

Index.hr: Shakira, koji mnogi vole nazivati "drugim najpopularnijim izvoznim proizvodom Kolumbije", svojom najnovijom gestom je pokazala kako je njeno srce srazmjerno veličini njenog glazbenog talenta.

Nakon što je svojom pojavom u New Yorku uveličala konferenciju Clintonove globalne inicijative, humanitarne organizacije pod pokroviteljstvom bivšeg američkog predsjednika, popularna pjevačica je najavila kako će donirati 45 milijuna dolara u humanitarne svrhe.

Od toga će 40 milijuna dolara otići stradalnicima u Nikaragvi i Peruu - latinoameričkim državama koje je ove godine pogodio uragan, odnosno potres.

5 milijuna dolara će otići za posebne obrazovne projekte namijene latinoameričkoj djeci koja ne mogu priuštiti redovno školovanje.

30-godišnja Kolumbijka je poznata po svom humanitarnom radu, te nosi titulu UNICEF-ovog ambasadora dobre volje.

+ Shakira u DaSilvano restoranu



+ Shakira sa načelnikom Michael Bloomberg razgovara o Initiatives u New York City.



+ Shakira prisustvuje Clinton Today



+ Giving ( Apollo) nastup



+ Giving (The Apollo) backstage



+ Shakira potvrdila listu na DVDu!

Kolumbijska pjevačica Shakira, potvrdila je da će na DVDu biti liste kao sa njene zadnje turneje Oral Fixation/ Fijacion Oral. Pjevačica je također dodala da je na faksu, i da se trudi jako ali zbog ovog burnog života stigne i učiti. To Shaki!

+ Giving (The Apollo) razgovor



+ Shakira i Antonio napuštaju Giving The Apollo



+ Clinton Global prva noć



+ Shakira u Manhattan, Midtown



Ostale slike pogledajte ovdje

+ Shakira u NYC



Ostale slike ovdje

+ Shakira napušta East Side restoran



| 15:33 | Komentari (2) | Isprintaj | # |






<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

~News
~

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Shakira
~Style
~Media
~Site

Background: Taty Girl
HTML Code: Paramore Fan