ONA NIJE KAO TI

16.05.2018.



slika: Nenad Grbac ... oči moje Mašenke su bile inspiracija za naslov zbirke "Oči pune zvijezda", a ovu pjesmu sam napisala 11.01.2016. u 17.50h, za Mašu, našu novu curicu, koja je stigla u naš dom 13.2.2016.


Ona nije kao ti... možda ti je slična po izgledu, ali tek je zaiskrila životom na ovoj planeti, još je nisam upoznala, a ti si bila utkana u moj život i zauvijek si tu ostala.

Ona nije kao ti ... možda ti je slična po iskri u očima, ali ta iskra je tek mali bljesak novog bića koje nisam upoznala, a ti si iskrila sjajem neizmjerne sreće kad bi me vidjela.

Ona nije kao ti ... možda ti je slična po glasu, ali to je tek mali glasić koji se javlja i kojeg nisam čula, a tvoj glas i danas čujem i ostao mi je zapisan u slušnom sustavu zauvijek.

Ona nije kao ti ... možda ti je slična po nekoj sličnosti, ali znaj ... voljet ću je, ne kao tebe, jer tebe sam voljela beskrajno, dugo, duboko i vječno, voljet ću je, jer tek mora doći u moj dom, tek se moramo upoznati, tek ćemo novi život zajedno dijeliti.


iz 9. poetsko-prozne zbirke
KAMEN NIJE SAM


Image and video hosting by TinyPic
http://www.digitalne-knjige.com/varga9.php

https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul/2016/04/1632002929/ona-nije-kao-ti.html

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN 978-953-8100-30-7 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

napiši nešto, ako želiš: (12) * ispiši * #


@Copyright 2005. - 2023. Jadranka Varga - /shadow-of-soul / Blog je zaštićen zakonom o autorskom pravu. Svako kopiranje, prerada ili korištenje bloga u komercijalne svrhe je zabranjeno i zakonski kažnjivo.






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.