OVE NOĆI OSJEĆAM SE TAKO DOBRO

24.02.2018.



slika: digital art

Znam, da ima još dobrote u ljudskom srcu, jer kao razgolićena tajna, dobrota uvijek pokaže svoje lice kad je najslabija, znam to, jer vjerujem i trajem u ovom vremenu i prostoru ovog globusa koji se vrti malo brže, nego jučer.

Imam tisuću pitanja, nemam odgovore, neka odgovori dolete polako kao lagani i milostiv sumrak i neka me zagrli, da bih u vrelini tog zagrljaja zadrhtala kao nikad do sad.

Nad njegovim usnama leluja moj dah i okreće se u smjeru mora gdje nam se objavljuje nova zora, čaša vina za pred kraj ove godine i neka se sve buduće noći ugledaju na ovu noć kad se osjaćam tako dobro.


napisano 30.12.2004. u 20:45h | na portalu iskrica iskrica weblog,
iz 1. zbirke “SJENA DUŠE”

https://iskrica.tportal.hr/weblogs/post.php?web=1461&log=40952

i 18.4.2011. objavljeno na portalu Magicus
https://www.magicus.info/ostalo/poezija/ove-noci-se-osjecam-tako-dobro

Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

Image and video hosting by TinyPic

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN 978-953-7673-60-4 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

napiši nešto, ako želiš: (12) * ispiši * #


@Copyright 2005. - 2023. Jadranka Varga - /shadow-of-soul / Blog je zaštićen zakonom o autorskom pravu. Svako kopiranje, prerada ili korištenje bloga u komercijalne svrhe je zabranjeno i zakonski kažnjivo.






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.