http://blog.dnevnik.hr/diademae/ ZAZIVANJE - sjena duše - Blog.hr

ZAZIVANJE

01.08.2017.


Image and video hosting by TinyPic
slika: digital artist

napisano 26.7.2015. u 14.30h, a iz 8. zbirke poezije

''MOJ TAJNI SVIJET"


Riječi su ostale nijeme, na životnoj stazi ne ocrtavam skrivene znakove, a raskrižja misli su promiješala kaotično jutro i odvela me na put bez povratka.

Tamo, gdje se duhovi sastaju u mističnim noćima, iz podzemnih hodnika duše, pijem blagoslovljenu vodu i ne dam toj čudnoj riječi, da se udomaći u našim životima.

Ostala sam nemirno mirna u tim noćnim satima, kad nisam znala, dišem li ili se to samo noć pulsirajući nadvija iznad panorame mog grada i ne objavljuje mi se kao nekada.

Mjesec će se ispuniti svojim sjajem u bijednoj molitvi starim bogovima, da ga ljudi proslavljaju kao nekada.

Ja i ti, ti i ja, polako se vrti pjesma ova, a kad me zazove lunarni sjaj srebrne svjetlosti, bez nemira ću se spustiti u dubine gdje je i moj anđeo čuvar zaboravio govoriti.


Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga8.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem
ISBN brojevi su:
978-953-8054-81-5
Format: Exe (izvršna datoteka)
ISBN 978-953-8054-82-2
Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove pjesme u prozi ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

Image and video hosting by TinyPic

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se