ponedjeljak, 24.07.2017.

CRTA RAZGRANIČENJAslika: digital artist

napisano 31.07.2008. u 11:56h | na portalu iskrica weblog pod naslovom "Moja lutanja 13", a 1. zbirke

"SJENA DUŠE"


https://iskrica.tportal.hr/weblogs/post.php?web=1461&log=254620

i 9.9.2012.. objavljeno ovdje na blogu:

http://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul/2012/09/1631004047/crta-razgranicenja.html

Nikada ne volimo jednako ni ti ni ja nemamo jednak omjer ljubavi. to je fina granica koja razdvaja osjetljiv omjer pa se jednostavno ne vidi ta lijepa crta, odlučujuća crta, kao amfore na dnu mora, ukopane u pijesak, dio plavih dubina, dio tamne i svijetle plave boje, bez buke, bez valova, u moru tišine.

Ta crta spava, miruje i dio je jedne brze igre života, crta koja razdvaja nejednak omjer ljubavi, zna kad te neću uvesti u svoj svijet i kad me odmičeš od sebe, ta granica je dio svake ljubavi, dio svakog čovjek, nosimo je u sebi, a ona se budi kad se od jednog postaje dvoje, poput vađenja sidra iz dubina, valovi se uzburkaju, paluba je nemirna, jedra su već u daljinama, odlazi se na nova putovanja.

Negdje ću probuditi svoju nesanicu, negdje ću uspavati moj san, neka zrak zaustavi kretanje svojih čestica, amfore na dnu i dalje miruju, do nove crte razgraničenja.


Image and video hosting by TinyPic
http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

http://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/

Image and video hosting by TinyPic

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem
ISBN 978-953-7673-60-4
Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.

Citat čl. 229. st. 2. Kaznenog zakona:

„Novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine kaznit će se tko bez navođenja imena ili pseudonima autora objavi, prikaže, izvede, prenese ili na drugi način priopći javnosti tuđe djelo na kojemu je označeno ime ili pseudonim autora ili na nedozvoljen način unese dijelove tuđeg djela u svoje autorsko djelo ili dozvoli da se to učini.“


Image and video hosting by TinyPic


(10:07) reci nešto Image and video hosting by TinyPic (12) (?)


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Design by: Diadema// -->