Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

Žval-Žval svima!!!!!
blog Layouts

blog Layouts

animalno sam sexy

16.07.2006., nedjelja

Opet ja i to treće lice.......

Ponoćna muzika


Danas je dan 'D' odzvanjalo je u njegovoj glavi. Toliko neoudlučnosti u vezi sa njom, bezbroj pogleda upućenih njoj, slučajan dodir njenog tela u prolazu, a zatim, prvi susret koji je protekao u opuštenoj atmosferi. Razgovarali su kao da se već dugo, dugo godina poznaju, misli su im se preplitale. Teme njihovog razgovora, nisu mu se činile sada bitne, zvonki glas se uvlačio u sve pore njegovog bića a njen pogled je grejao iskonsku vatru u njemu.

Bližio se dogovoreni trenutak sastanka koji je puno obećavao, i kao da ne želi da izgubi nijedan biser iz niza u vezi nje, spremao je brižljijvo svoj stan i večeru za dragu mu gošću, svaki pokret,svaka misao, svaka ideja bila je posvećena njoj.Osećao je da se i ona posebno sprema za ovaj susret. Mogao je dao oseti kako stoji pred ogledalom, bira gardrobu, razmišlja šta bi mu se svidelo a šta ne, stavlja na sebe parfem za koji misli da će mu se svideti.Čekala je i ona, ovaj trenutak. Njegov predlog ju je iznenadio, možda je došao prerano, ali talas koji je preplavio njene osećaje, rekao je "da" i tajanstven i čežnjiv pogled upućen njemu u tom trenutku, od obične devojke napravi zavodnicu. Iskra koja je zaiskrila u njenom srcu pretila je da se pretvori u vatru, strepela je od tog osećaja jer zna da ta vatra može ponekad da preraste u bol. Da, znala je to ali ovo je novi početak, on je bio neko ko je osvojio njenu ličnost novom energijom, novim poletom, stvarnost pored njega postaje lepša, prepustila se ipak ženskom instiktu koji je govorio da je to on.

Koliko malo treba, da žena postane privlačna i poželjna, dovoljno joj je samo da oseti da je neko podseti na moć govora njenog srca.

Stajala je pred vratima njegovog stana. Savšena doterana, našminkana i puna skrivenih iznenađenja. Po njegovoj reakciji i pogledu, shvatila je, da se njen trud ulepšavanja samo za njegove oči i te kako isplatio.

Sedeli su jedan naspram drugog pili iz čaša vino, i dodirivali se pogledima, njihovi glasovi postajali su sve tiši, muzika je ovladala prostorom, ruke su počele da se dodiruju, a usne da traže dugo očekivani desert posle večere.

Polumračna prostorija postaje bezvremenski prostor, kao da je nestalo sve oko njih. Postojala su samo dva bića koja se prožimaju.

Večernja haljina je klizila niz gipko telo koje je mirisalo na egzotična ulja, klizali su i njegovi prsti po njenom telu ispisivali zajedno sa usnama ritam, ritam koji je kao i muzika počeo da se ubrzava, njeno telo je počelo da reaguje. Uvijalo se pod prstima vajara koji se brinuo da nijedan reljef na njenom telu ne izostavi i opiše. Uzdah i glasno disanje, srce koje je počelo da jače lupa tražili su sve više i prodornije.

Osetivši njegov vreli dah i dodir usana na izvoru zadovoljstva, osetila je zanos i milinu ritma, otvorila su se ženska vrata spajanja, vlažna, svilenkasta, topla spremna za ulazak njegove muškosti.Kao da je priroda radila samo za njih spojili su savršeno misli, želje i tela. Ritam stapanja bio je sve brži i jači, njegov talas sve jače je udarao o njenu obalu. A onda, erupcija. Njegova vrela lava dovela ih je zajedno do zvezdanih trenutaka, trenutaka večnosti gde se život spaja sa večnošću gde nastaje početak. Gde žena spoznaje zašto je žena a muškarac zašto je muškarac.

Opijala ih je muzika. Mirni, spokojni,lenji da se razdvoje i bilo šta da učine.Kao andjeli koji su pali i ostali tako spojeni, blaženi, ne ragujući na spoljni svet. Postelja je bila njihovo stanište, mirisala je na muško ženski sladak znoj... A onda... je u polutamnoj sobi buknula je nova vatra zapaljena njegovim šapatom. "Volim te", šaputao je on, a ponoćna muzika je pratila ritam njihovih pokreta...

- 03:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
animalno sam sexy-gledaj i slušaj me!!!!

MySpace Layouts

MySpace Layouts



If you want my body..
blog Layouts

blog Layouts



...And you think I'm sexy...
blog Layouts

blog Layouts



...Come on, honey, tell me so...
blog Layouts

blog Layouts



...If you really need me...
blog Layouts

blog Layouts



...Just reach out and touch me...
blog Layouts

blog Layouts