Sexy price

< lipanj, 2004 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counter

Komentari On/Off

Opis bloga 
..Sex je svuda oko nas, treba samo otvoriti oci...

 Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Internet Monitor

 Kontakt
E-mail: seksi_zg@yahoo.com

 28.06.2004., ponedjeljak

Zrinka americhanka

Nisam ja spor s pisanjem, samo volim kad su komadi nestrpljivi, kad ih tolko svrbi da nemogu cekati ni sekunde. To je tako sexy.
Salim se, tako me stisao posao da ne stignem ni jesti ni spavati a kamoli pisati blog ....ali evo sad cu valjda uspjeti napisati koju...

Bio je svibanj. Moj frend Marko ponovo je smislio dobar razlog da organizira ogroman tulum u svojoj kuci. Ne sjecam se vise povoda, ali sigurno je bio dobar, jer Marko je bio u stanju bar jednom mjesecno smisliti dobar razlog zasto bi mu stotinjak pijanih budala (od kojih neke nije ni poznavao) demoliralo kucu i blize susjedstvo. Jednom je slavio sto je slomio ruku, drugi put bi slavio skidanje gipsa itd.
Meni su ti tulum uvijek bili super i veselio sam se svaki put kad bi se uputio tamo.

Taj put osjecao sam neku nervozu i nelagodu u trbuhu jer mi je Marko rekao da ce doci i Zrinka. Zrinka je bila cura s kojom sam bio par mjeseci prije jedno tri godine Bilo nam je lijepo, a onda se ona preselila u Ameriku. Kad je odlazila mi smo se za rastanak izljubili, izseksali i isplakali, pa na kraju dogovorno prekinuli, jer budimo realni, veza dvoje tako mladih na takvoj udaljenosti je potpuna utopija. Zrinka je bila u Americi nesto vise od dvije godine. Culi smo se par puta u pocetku, kasnije je nasla nekog tipa gore i prestala se javljati. Vratila se u Zagreb prije nekoliko mjeseci, ali nismo se culi. Marko ju je sreo negdje u gradu i u nedostatku tema za razgovor, pozvao kod sebe na tulum. Obecao sam samome sebi da ni u kome slucaju nista izmedju nas vise biti nece. Ne valja otvarati jednom zatvorene knjige.

Cim sam usao u kucu, naletio sam na cijelu svoju ekipu koja je vec bila dobro pod gasom. Nisam stigao ni prosetati po kuci, a vec su me odvukli do stola na kojem se tocila tequila.
-Limun, sol?
-Ha moze!!
Jedna, dvije, tri...i za petnaest minuta totalno sam se uklopio u ekipu. Na Zrinku sam u potpunosti zaboravio. Nervoze je nestalo. Neke cetri super zgodne cure usle su u prostoriju. Boris se nagnuo prema meni i dobacio:
-E prijatelju, snimi ovo. To bi trebalo sevit veceras.
-Aha.
Razvili smo tipicnu frajersku visokoumnu spiku kakva je uobicajena u takvim trenucima.
Malo smo gledali komade, a onda smo nastavili gaziti tequilu. Uh ovo ide pre brzo, pomislio sam i odlucio prosetati prije nego padnem pod stol i pocnem izgledati ko neki od frendova koji su krenuli s alkoholom pola sata prije mene.
Napravio sam krug po kuci. Vecinu ekipe sam poznavao, ali bilo je i puno ljudi koje prvi put vidim. Bilo je stvarno dobrih cura. Kako je bio svibanj, pocele su i velike vrucine, pa su komadi bili vrlo golisavi. Sve je vrvilo minicama, majcicama na bretelice dubokih dekoltea, ljetnim haljinicama, tankim prozirnim lanenim hlacama kroz koje se jasno vide tangice. Kako su vrucine dosle naglo nakon ne tako lijepog i toplog proljeca, ovo je bio pravi erotski sok za svaki muski organizam. Hodao sam izbezumljeno po kuci. Na stepenicama sam naletio na Marka s nekom sjajnom ribom.
- Ej Marko.
- Di si covjece. Mislio sam da nisi dosao.
- Pa ne bi valjda ovo propustio. Nego ko su svi ovi komadi?
- He he. Brine se Marko za dobru atmosferu. Nego, kaj vas dvoje se ne poznate?
Okrenuo sam glavu prema curi koja je stajala pored Marka. Neko vrijeme sam vjerojatno blejao kao idiot, da bi tada shvatio da je to Zrinka. Totalno se promjenila. Frizura, boja kose, sminka, odjeca, sve je bilo drugacije. Izgledala je mrak, mrak. Ponovo mi se stisao zeludac od nervoze. Pokusao sam se nasmijati i izvuci nekom doskocicom iz neugodne situacije.
- Ma nish strasno. Ni stara me nije prepoznala na aerodromu. (smijeh)
Nego kak si ti, kaj ima?
- Evo nis specijalo. Ko sto vidish, tulumarimo. A ti?
Nekako smo probili led. Stali smo sa strane i razgovarali neko vrijeme o nekim neobaveznim temama, tipa faks, posao, planovi itd. Ubrzo nam je ponestalo materijala za razgovor, pa je nastala ona neugodna tisina.
- Ha nista, idem malo okolo, pa se jos vidimo.
- Moze.
Dobro ovo je proslo skroz dobro. Stvarno je moja nervoza bila u potpunosti bezrazlozna. Setao sam okolo po kuci, snimao komade i trazio neke frendove. Naletio sam na Borisa s pivom.
-Joj imas pivu. Nemrem vise pit onu teqilu. Daj mi reci di ima pive.
- Imas dolje u podrumu. U spajzi u skrinji za duboko smrzavanje. Stavili smo jednu gajbu ozujske malo prije. Sigurno ima jos.
Odoh u podrum. Dobro sam znao gaje je skrinja jer tamo se uvijek skrivala neka cuga.
Dok sam vadio pivu, zacuo sam korake iza sebe. Okrenem se i vidim Zrinku kako stoji na ulazu u prostoriju. Kratka plava kosa stajala joj je izvrsno. Ocito se puno bavila sportom jer tijelo joj niikad nije bilo ovako utegnuto kao sada. Cvrsti trbusnjci izvirivail su ispod kratke majce. Uske bijele hlace ocrtavale su lijepo gradjene noge. Uhh, kako je dobra, pomislio sam.
-Mogu li i ja dobiti jednu pivu? Marko mi je rekao da ih ovdje ima.
- Nema problema.
Dohvatim jos jednu bocu, otvorim cep i dodam Zrinki.
-Ajd zivjela
-Bok.
Otpijemo po gutljaj pive.
- E znas kaj. Nema dobre pive u Americi. Ovo je mrak piva, a onaj njihov Bud je goli kurac. Kazem ti ja.
- Da znam. Cuo sam.
- Znas kaj jos nema u Americi? Nema pravih frajera.
O ne, pretpostavljao sam kuda ovo vodi. Zapoceo sam diskusiju o tome kako se za pivu mogu sloziti, ali da to s frajerima je vrhunska glupost. Diskusija je trajala vrlo kratko.
- Poljubi me.
- Molim.
-Poljubi me. Cekam to vec tri godine. Ajde pliz, samo veceras, za stara dobra vremena.
- To nema smisla. Ajmo gore.
Pokusao sam proci pored nje, ali mi je rukom preprijecila put. Nije to bila neka nepremostiva prepreka, ali vjerojatno ni ja nisam htio proci. Zelio sam je poljubiti, ali sam samo nekoliko sati ranije obecao samome sebi da to necu raditi. Obecanje, ludom radovanje. Moj otpor je trajao kratko. Jako kratko.
Polako sam joj prisao, i prije poljubca sapnuo:
-Ali samo veceras.
-Dogovoreno.
Usne su nam se spojile. Osjetio sam kako drhti od pozude. I ja sam drhtao. Na neki nacin vjerojatno nismo prebolili nas rastanak, jer nas je zadesio u trenutku najvece zaljubljenosti.
Ljubili smo se strasno i dugo. Privila je svoje tijelo uz moje. Snazno sam je pritisnuo uza se.
-Ah, kako je ovo dobro. Saputala je.
Zavukla je ruke ispod moje majce i noktima me grbala po trbuhu i ledjima.
-Znas kako me to pali.
-Znam. Zelim te skroz napaliti.
-I sta cemo onda.
-Smisliti cemo nesto.
Uzvratio sam istom mjerom. Podigao sam joj majcu. Imala je prekrasne cice. Dirao sam ih, stiscuci je oko bradavica. Znao sam kako je to pali. Poludila je. I ja sam bio lud.
U jednom sam je trnutku podigao i posjeo na skrinju. Skinu sam joj majcu. Ljubio sam joj vrat i lagano klizio jezikom od uha prema cicama.
-Umrijet cu.
-Neces
- Hocu. Grickaj ih. Onako kako ti znas.
Ulovio sam joj nabreklu bradavivu u usta i vrlo njezno poceo cuclati i grickati. Izvijala se u kukovima. Mjesio sam joj cice rukama i istovremeno joj cuclao bradavice.
-To, nemoj prestati. Molim te.
Nastavio sam mjesiti cice, ali sam jezikom krenuo niz trbuh prema pupku. Imala je prekrasan trbuh. Krenuo sam nize i dosao do ruba hlaca. Golicao sam je jezikom po doljnjem dijelu trbuha. Sva se izvinula prema nazad. Osjecao sam da u potpunosti gubim kontrolu nad sobom. Ukruceni kurac u mojim gacama jedva je cekao da izadje van, ali ne mogu to uciniti ovdje. Ili mozda ipak mogu. Odlucio sam skinuti Zrinkine hlace, pa ako se nece buniti, sta bude.
Poceo sam je otkapcati. Nije se bunila. Dapace, pomogla mi je sa cifom. U tom trenutku totalno su mi popustile sve kocnice. U jednom potezu skinu sam joj i hlace i tangice. Lezala je potpuno gola na skrinji za duboko smrzavanje, a ja sam stajao medju njenim nogama s pogledom na slatku malu obrijamu pickicu. Zrinka je stavila ruku medju svoje noge, prstima rasirila picu i pokazala mi rozi ulaz. Bila je skroz vlazna.
-Licni me. Molim te
Nije me trebalo puno nagovarati. Podigao sam joj noge u zrak i rasirio. Nagnuo sam se prema dolje i zaronio u sirom razjapljenu mackicu.
-Joj, kako je to dobro.
Lizao sam kao lud. Stenjala je sve galsnije. Pica joj je izvrsno mirisala. To me palilo do bola.
Klitoris joj je postajao sve veci. Cuclao sam klitoris i jezikom istrazivao sve kutke njene pice.
Sokovi su joj se cijedili niz guzu. Sve je bilo vlazno i sklisko. Sjetio sam se sto ju totalno izludjuje. Dok sam joj lizao picu, kaziprstom desne ruke kruzio sam oko njenog anusa.
-A joj, aha...to
Sve je bilo vlazno i sklisko. Lagano sam usao vrskom prsta u njenu guzu i tu se zaustavio.
Lizao sam je a ona je sama, izvijajuci se u kukovima, primala moj prst sve dublje i dublje.
Bila je sve glasnija, sve nemirnija, a moj je prst ulazio sve dublje. Osjetio sam u guzi kako joj snazno kuca srce. Bila je na rubu orgazma. Jos sam ju kratko lizao.
-Svrsit cu. Zelim da me jebes. Zelim svrsiti s tvojim kurcem u sebi. Daj ga. Molim te.
Nije me trebalo dugo nagovarati Hlace su mi brzo spale na gleznjeve.
Pokusao sam joj uci u picu dok stojim medju njenim nogama ali je skrinja bila malo previsoka za takvu egzibiciju. Lud od napaljenosti i ja sam se popeo i kleknuo na skrinju, okrenuo je uzduz i usao u picu. Prvo lagano, pa sve snaznije i snaznije.
Nisam stigao ni uhvatiti pravi ritam, kad je glasno zavristala, i picinim misicima stisla moju karu u orgazmicnom grcu.
-A joj, a joj, a joj .....sta si mi ucinio nesreco
Usporio sam ritam. I ja sam bio na rubu svrsavanja. Dva tri puta sam skroz polako duboko usao i izasao, izvadio kurac iz vruce mackice, uhvatio ga cvrsto u desnu saku, par puta kozica gore dolje i bammmm. Sperma je letila posvuda, po trbuhu, licu, kosi, skrinji...
Taman kad je izletio i zadnji strc u prostoriju je usao Marko. Ja sam i dalje klecao na skrinji iznad Zrinke cvrsto u ruci drzeci svoju karu.
-Jebote ti nisi normalan. Nasmije se i ode van.
Mi smo jos neko vrijeme ostali dolje cerekajuci se ko dvije budale.
Bilo je stvarno dobro i danas mi je drago da smo to ucinili. Nestalo je one napetosti medju nama koja je postojala sve od dana kada je ona otisla preko bare. Danas smo frendovi, nalazimo se na kavi i slicno, a ovakve egzibicije nam vise ne padaju na pamet.
Bilo je lijepo, ali bilo je i zavrsilo.

- 23:47 - Komentari (8) - Isprintaj - #

 21.06.2004., ponedjeljak

Mr. Fukach

Ovo nije sexy prica. Ovo je prica o „Mr. Fukachu“, gospodinu koji je vrlo vjerojatno dosta kriv za ove price (uz mene, naravno).
Bio je petak. Vruce srpanjsko popodne, prije dosta godina. Vracao sam kuci na vikend iz vojske. Stajao sam na vrucem asfaltu i stopirao. U posljednjih pola sata pored mene je proslo stotinjak automobila, ali bash nitko se ne zeli zaustaviti mladicu robijaski obrijane glave. Da sam zensko vec bi bio bar 50km blize Zagrebu, ugodno zavaljen u necijem automobilu. Poprilicno skuhan, zedan i umoran pomalo sam gubio nadu u uspjesnost ove vrste transporta, kad evo ga. Crni audi, ZG tablice zaustavio se uz skripu guma jedno stotinjak metara dalje. Torba na rame i trk.
-Dobar dan
-Bok
-Jel moze do Zagreb?
-Ajde ulazi.
Sjeo sam u auto. Ponovo uz skripu guma krenusmo na put. Vozac je bio muskarac od nekih cetrdesetak godina, u odjelu i kravati. Na prvi pogled pravi gospodin. U autu je bilo ugodno hladno.
- Odakle ides?
- Iz vojske. Idem na vikend.
-U moje vrijeme nije bilo vikenda. Ja sam sluzio vojsku u Bitoli. Jednom sam bio doma u godinu dana, al srecom Makedonke su dobre pice pa se to lakse podnjelo. Nego jel fukas ti kaj?
-Molim??? U nevjerici uzvratim pitanjem.
-Jel fukas kaj pitam te? Imas vec dosta godina, trebo bi fukat. Danas klinci jos ranije pocnu fukat nego sto je to bilo u moje vrijeme. Imas curu?
- Nemam curu.
- Nemas, a jel fukas kaj?
- Fukam tu i tamo.
I tako se iz vedra neba razvila diskusija o mom seksualnom zivotu. Dal fukam, kolko fukam, kaj fukam. Pitanja su bila sve indiskretnija i neugodnija. Pokusavao sam skrenuti temu na nekaj drugo, al kud god krenemo, evo nas opet na fukanju. Svakakve su me crni misli snasle. Sta ako je tip peder, seksualni manijak, koji se upravo rajca, pa ce me sad silovat u nekoj slavonskoj pripizdini. Pokusavao sam na pitanja odgovarati sto neodredjenije, stalno skrecuci temu na bilo kaj drugo. A onda je pocelo predavanje:
-Znas kaj sam ti ja skuzio. Kad sam bio tvojih godina seks mi je, ko i svim mojim frendovima, bio smisao zivota. Cijele bi dane mastali kog i kak bi trebalo pofukat. I onda ti se oko toga stvori takva fama i nervoza, tolko se to sve zakomplicira da do seksa jednostavno nemozes doc. Pripremas se za izlazak, frizuru slazes satima, pazis kaj oblacis, parfem, dezich, gel, picke materine, saljeces tu jednu ribu tjednima, drkas doma nakon svakog izlaska, jer bio si tako blizu, ali opet nista. Pokusat ces ponovo slijedeci tjedan. To ti je u kurcu, kazem ti ja. Seks je skroz normalna stvar, to hocemo i mi muski, a to hoce i zenske. To ti je cista kemija, nagon. To ti ima vrlo malo veze za zaljubljenoscu, ljubavlju, vezama, brakovima i slicno. Sve te stvari su ti na nivou iznad. Seks je elementarni nagon i u njemu treba uzivati bez obzira na svu tu nadogradnju. Ja sam ti to skroz skuzio. Seks je svuda oko nas, samo otvoris oci i uberes. I znas kaj je super? Super ti je to kaj zena ima vise nego muskih, od raspolozivih muskih dobar dio su pederi, a velika vecina idioti koji po cijele dane haklaju nogach ili piju pelinkovce s frendovima u kvartu umjesto da fukaju. Malo ti muskih ostane kaj treba zadovoljiti ogroman broj neposeksanih zena. To ti je cista matematika. I netrebas nish glumit i zajebavat se, samo pitash. Tak ti ja, dok moji vrsnjaci nedjeljom haklaju na dva mala, pitam neku malu jel se hoce fukat. Ako nece ona, hoce neka druga. I onda fukam. Moras bit pristojan i pristojno pitat. Zene ti ne vole grubijane, brdzane i prostake. Ak fino pitash, ja ti garantiram da ce jedna od cetiri pristati. Naravno ak mislis na tu foru ulovit top manekenku ili misicu, to ti bu malo teze upalilo, jer one su umisljene, i njih vec tak i tak svaki dan karaju, ali normalne domace cure, koje su zbog pomanjkanja muskih neudate, ili im muzevi okolo haklaju nogach umjesto da karaju, te ti pristaju sto posto. Recimo frizerke, ja kad idem kod frizerke, ja uvijek pitam, nekad hoce, nekad nece, al ak ne pitash onda nish. I tak se svaki put shisham na drugom mjestu. Evo neki dan u Konzumu na kasi pitao sam prodavacicu jel bi na kavu samnom poslje posla. Joj pa nebi gospodine, odgovorila je prvi put. Slijedeci dan je pristala. Na kavi sam ju direkt pitao za seks, malo cudzenja, malo nagovaranja i evo vec dva puta smo se nasli. I mala je stvarno zgodna. Decko joj je policajac, pa ili je na poslu ili pije s frendovima, a njoj se paucina ulovila za picu. A ima 26 godina. To je strasno kako zapustenih zena i cura ima u tom u Zagrebu. Muski samo pricaju o seksu, a niko nish ne fuka.

Sjedio sam tiho na sicu i u cudu slusao sto mi ovaj kreten prica. Malo mi je laknulo, jel ipak se cini da nije peder. Kako je prica tekla dalje tako su detalji i primjeri bili sve eksplicitniji. Do u detalje mi je prepricao kako susjeda na katu ispod pusi, kako je u guzu pokarao arhitekticu koja mu je projektirala vikendicu na moru. Kao mala je pristala na seks, al nije dala u picu koja je rezervirana iskljucivo za njenog dragog (???!?!?). Do najsitnijh detalja prepricao je i dogodovstine s profesoricom njemackog zbog koje je na koncu morao promjeniti skolu stranih jezika, jer su zbog njene probudjene seksualnosti satovi postali neizdzivi.

Stigli smo u Zagreb. Tip me je stvarno izmorio sa pricama. U toku cijele voznje ja sam uglavnom sutio i slusao, dok je on pricao ko navijen.

Dogovorili smo se gdje ce me iskrcati. Dok smo se priblizavali tom mjestu usljedio je naravno i zakljucak:
- Kuzish, nemoj nikad biti opterecen seksom, ko sto je vecina muskaraca. Takvi ti nikad ne karaju, samo mastaju o tome. Seks ti je svuda okolo, otvori oci i naci ces ga. Najbolje ti je samo direkno pitati. Jer kao sto sam rekao, ko ne pita, tej nebu ni fukal. Kuzish?
-Kuzim.
Auto je stao. Ja sam izisao na vruc Zagrebacki asfalt. Duboko sam odahnuo. Jebote al me ovaj udavi.
Tada nisam previse razmisljao o teoriji koju mi je “fukach” ispredavao na putu do Zagreba. Smatrao sam ih glupavim, izmisljenim prichicama koje mi je neki potpuni stranac iz samo njemu poznati razloga pripovijedao cijelim putem. Tek s vremenom (vise godisnjim) pocinjem uvidjati mnoge istine koje sam tada cuo. Seks je stvarno svuda oko nas. I sa pravim je pristupom dostupan svima. Stvarno mozes direkno pitati za seks, a u najgorem slucaju mozes biti odbijen, i vrlo rijetko uz neku grubu rijec. Nitko ti ne radi uslugu ako se seksa s tobom, to je uzajamna razmjena, obostrana korist. Ako hoces, hoces, ako ne, nema veze, ima ko hoce. Nebi vjerovali, i zene zele seks isto (a mozda i vise) od muskaraca, samo su puno manje opterecene njime.

Prema tome, seksajmo se.

P.S. Dosta sranja, u slijedecem broju ide prica. Malo me jebe vrijeme, jer potrosim ga dosta na pisanje, pa posao pati, al nek pati. Zato se ispricavam i na malo konfuznom stilu i greskama. Najcesce ne stignem ni procitat kaj sam napisao prije postanja. E da, notebook mi nema hrvatske znakove, pa zato fale kvacice.

- 13:23 - Komentari (11) - Isprintaj - #

 18.06.2004., petak

Osvrt na komentare

Iako sam zamislio ovaj blog kao zbirku sexy prica, evo jednog posta koji to nije (no mozda nekome i je, nikad neznas). Zelio bih se osvrnuti malo na same price i neke od vasih komentara. Zanimljivo je kako je ova posljednja o Lini potakla takvo nevidjeno zanimanje. 3700 and counting.

Sto se tice tona u nekim komentarima, to sam naravno i ocekivao. Naravno cudilo me sto su izostali na prve dvije price. Naime od kad je Interneta i od kad se ja njime aktivno sluzim, a to je jos od ranih dana Carneta, Internet je leglo zivotom isfrustriranih ljudi koji zive da bi po nekom ili necem pljuvali i vrijedjali ljude gdje im se god ukaze prilika. I to je OK. Takvi ljudi postoje, tehnologija im omogucava da se sakriju iza “vrlo cool” nicka i to jednostavno treba prihvatiti kao takvo. Nekad dok sam bio mlad i golobrad i meni se cinilo zgodnim da nekog izflejmam jer je pitao bedasto pitanje na newsima. Zivio Internet.

Nadalje vrlo mi je zanimljiva briga svekolikog puka za moje (a ja sam isto neki anonimac s Interneta) spolnoprenosive bolesti. Hvala vam. Dobro sam, osim sto mi neki cudni zeleni plikovi rastu po licu. Kad ih svakodnevno istiscem, ne vide se iz daleka, a mozda i prodju. I budite sigurni, to se ne prenosi Internetskim kontaktom.

Sto se prostitucije tice, to je puno rasireniji sport nego sto mnogi ljudi misle. Vi golobradi pubertetlije ako mislite da vam tata ne hopsa tu i tamo poslje ili za vrijeme posla na nekoj dvadesetogodisnjakinji koja studira u Zagrebu i krpa si studentski standard u nekom novozagrebackom stanu, vrlo se vjerojatno varate. A standard se da jako dobro pokrpati.

I tako stotine cura radi u Zagrebu, i sve su one normalne zgodne studentice, polazu ispite srecemo ih u gradu, na kavi... Jednu takvu mozes jednog dana zbariti u Saloonu, ozenit i lizat kurvinu picu do kraja zivota, a da ni neznas. Jebi ga, zivot je cupav i dlakav.


Svi vi koje su moje dosadasnje price potakle da bacite svoju zivotinju u nesvijest ili naskocite na svog partnera ili ako nemate partnera krenete u potragu za seksom koji je svuda oko nas, samo tako naprijed. Ovo pisem za vas, biti ce toga jos, tek smo poceli. A vi flaimeri, isfrustrirani jumferichni pristevima obasuti Internetom prikriveni poluljudi (ovo nije uvreda, to je kompliment i tako ga shvatite), mozete slobodno drkati na ovaj post.

Hvala.

- 17:11 - Komentari (18) - Isprintaj - #

 04.06.2004., petak

Kada su pre mlade??? (Aquarius story)

Petak, prije jedno tri tjedna. Mrtav skrsen vratio sam se kuci s posla. Bio je to stvarno sjeban tjedan i stvarno mi je trebalo malo zdravog sna. Buduci da mi je cura na sluzbenom putu i da se vraca tek u nedjelju, plan mi je bio dobro se naspavati pa u subotu malo zaruziti s ekipom.
Tek sam se smjestio ispred televizora s velikim sendvicem i limenkom pive, koje sam mislio rijesiti prije spavanja, kad eto ga mobitel:
- Ej prijatelju, Boris je.
- Ej.
-Kaj ima kod tebe, zvucis usrano?
-Ma nis, sad sam doso s posla pa gnjilim pred TV-om
-Kaj velis da odemo na cugu do Movie puba
- Ej nemogu danas, skrsen sam. Kaj nije dogovor da ruzimo sutra?
-Ma je, al mislio sam da popijemo po pivo prije spavanja.....

Iako mi jos nije jasno kako sam se odlucio na taj potez, prihvatio sam poziv i otisao van.
Vraski mi se spavalo ali me svjez nocni zrak malcice razbudio, pa sam se osjecao relativno OK.
U Movieu je bilo tak tak, dosta velika guzva, band je svirao sve i svasta, ustogljene koke parale su nosevima oblake dima. Naravno stvar nije stala na jednom pivu. Nakon nekoliko rundi poceli smo uljetat nekim komadima sto su stajali pored nas, ali smo im isli strasno na zivce. Oko pola jedan odustali smo i izasli na ulicu. Osjetio sam kako mi alkohol lagano pomucuje zdrav razum.
-Ajmo jos negdje nesto popiti, zacujem samog sebe i nemogu vjerovat.
-Ajmo do Jaruna, predlozi Boris.

Da stvar bude bolja i gluplja, sjeli nas dvojica svaki u svoj auto pa utrka do Jaruna, kao pravi balavci a ne ozbiljni muskarci od 30-tak godina. Srecom stigli smo zivi i s citavim autima, a i nikog nismo putem zgazili.

Nakon dva birca na Jarunu, u kojima je bila totalna pushiona, neko se od nas dvojice vrlo pametno dosjetio da odemo u Aquarius. Doduse ni ja i on nismo bili tamo vec godinama, a pogotovo ne petkom, ali su nas za to mjesto vezale brojne uspomene iz davnih dana. Vec na ulazu sam skuzio da se oko mene motaju neki balavci. Ko ih je samo pustio van ovakve nedorasle. Kad smo usli, shvatimo mi da je klub pun takvih golobradih mladaca, te da smo nas dvojica definitivno debelo najstariji tipovi tamo. Kratko se pogledamo i nasmijemo, slegnemo ramenima i odemo prema sanku. Srecom konobar je bio nasih godina. Narucimo pivo, nalaktimo se na sank i gledamo djecu kako se zabavljaju. Odmah smo skuzili da komadi izgledaju puno odraslije nego decki i da bi se covjek mogao jako lako zaigrati i uletit nekoj od tih curica. A bilo je nekoliko vrhunskih cura, koje su tako izazovno plesale na podiju da je to direktno utjecalo na nase raspolozenje.

Nakon dvije tri cuge, Boris se odgurnuo od sanka i dobacio – Ajmo nesto barit, sporta radi. Otisao je prema podiju i poceo plesati medju nekim curicama.

Ja sam dovrsavao svoje pivo, kad su pored mene na sank stale dvije dobre ribe. Jedna plava, druga crvenokosa, obje u minicama, mrak komadi Pojma nisam imao koliko bi mogle imati godina. Po mom misljenju negdje izmedju 20 i 22. Plava djevojka ceprkala je po novcaniku pokusavajuci izbrojati kovanice za cugu koju su planirale naruciti. Nisam se mogao suzdrzati nego sam pozvao konobara i narucio cugu za komade, kao pavi badza. Obje su narucile bacardi breezer i nasmjesile mi se. U meni se iznenada probudio lovacki nagon. Prisao sam im blize i poceo prodavati neku spiku. Nije proslo ni par minuta kad je uletio neki klinac uhvatio crvenokosu za guzu i uvalio joj jezik do krajnika. Nestali su zajedno u guzvi. Plavusa je ostala sama samnom ispijajuci svoj breezer. Pricali smo o nekim bedastocama, kolko se to moze u onoj buci. Stvarno je bila vrhunska riba. Uska majca na bretelice, duboko dekoltirana isticala je lijepe velike cice. Ljuljala se u ritmu muzike, samo par centimetara od mene. Njen parfem totalno me obuzeo. Dok mi se u jednom trenutku priblizila da mi dovikne nesto u uho, alkohol u mojoj glavi je stvorio kratki spoj i ja sam ulovio njene usne svojima. Isprva se je malo trznula i ukocila, ali me nije odbila. Par trenutaka zatvorene usne su nam se dodirivale bez ikakvih pokreta, a potom me naglo obuhvatila rukama oko vrata i ugurala jezik u usta. Zestoko sam se zvalio s komadom kojeg sam upoznao prije manje od 10 minuta. Ocito su se neke stvari promjenile od kad sam ja zadnji puta bio u Aquariusu. Koliko se ja sjecam, to nekad nije islo tako lako. Ljubili smo se polako pa sve jace i jace. Pripila je svoje vitko tjelo uz mene. Lagano je opkoracila moju desnu nogu, i pocela pritiskati svoju pickicu o moje bedro. Strasno sam se popalio, a ni ona nije zaostajala. Ljubili smi se jos neko vrijeme. Rukama sam joj stiskao tvrde guzove. Grizla me je za doljnju usnu i stenjala. Nas performans na sanku izazvao je poprilicno zanimanje klinaca koji su stajali u blizini. Osjecao sam da ce mi se traperice rasprsnuti, nisam vise mogao izdrzati niti sekunde.

Uhvatio sam je za ruku i krenuo prema izlazu. Hvatali smo se putem prema autu, bila je tako dobra. Sjeli smo u auto i nastavili se ljubiti. Zavukao sam joj ruku medju noge. Gacice su joj bile skroz vlazne. Brujalo mi je u glavi, htio sam je jebati. Razvukao sam majcu prema dolje i izvadio desnu cicu, bila je prekrasna. Niti pre mala, niti pre velika, tvda sa malom ispupcenom bradavicom. Bas kakve me najvise pale. Ljubio sam joj grudi. Mrmljala je nesto nerazumljivo. Jedva sam se skoncentrirao da se malo smirim i preselim auto na neko skrovitije mjesto.

Sparkirali smo se u sumici na drugoj strani jezera i ponovo poceli ljubiti.
Odmaknuo sam joj gacice i prstom drazio njenu malu slatku pickicu. Bila je skroz vlazna i vruca.
Presli smo na zadnje sjedalo. Skinuo sam joj svu odjecu. Skinuo sam i sebe. Nesigurno je uhvatila moj kurac u ruku i pocela ga drkati. Malo sam se podigao prema njoj i priblizio ga njenim ustima. Par se trenutaka dvoumila a potom ga njezno uhvatila u svoja topla usta. Bilo je izvrsno. Dok ga je ona pusila dirao sam joj pickicu. Volio bi je lizati, ali nisam vise mogao cekati. Polegao sam je na sic rasirio noge i priblizio karu njenoj vlaznoj mackici. Drhtala je od uzbudjenja. Dotakao sam vrhom glavica ulaz u pickicu, lagano poceo ulaziti. Nakon kraceg vremena cijeli tvrdi kurac usao je u njenu vrucu ali jako usku macu. Mrmljala je tiho. Ritmicki sam poceo ulaziti i izlaziti iz nje. Glasala se sve jace i jace. Ritam je postajao sve jaci, a ona je sve je glasnije vristala. Bio sam siguran da nas mogu cuti i u drugim autima parkiranima u blizini. Nakon kraceg vremena uhvatio sam je rukama za ledja, te podigao sa sica i premjestio je na sebe. Sada sam ja sjedio, a ona je bila gore. Nabila je cijeli moj kurac duboko u pickicu, te je polako mijesala u kukovima. Bio sam na samom rubu da svrsim, ali sam nekako uspio kontrolirati taj nagon. Mjesala je guzom sve jace. Iznenada mi je zabila svoje duge nokte u potiljak, stisnula me koljenima i procvilila......oooooo bozeeeeeeee ....tresla se u orgazmicnom grcu barem nekoliko minuta, cupajuci me za kosu i grebuci me po glavi i vratu. Kada se primirila premjestio sam je sa svog jos uvijek nabreklog kurca nazad na sic. Spustila je glavu u moje krilo i uzela karu u usta. Nije mi puno trebalo. Nakon par minuta moji su spermici spricnuli duboko u njeno grlo pri cemu je ona malo zastala ali nije ga prestala cuclati dok mi se skroz nije spustio i preso u stanje mirovanja.

Osjecao sam se izvrsno. Onako znojni i izmozdeni privili smo se jedan uz drugo i jos se neko vrijeme mazili. Zaspali smo.

Probudio sam se kad je pocelo svitati, nemalo ukocen na zadnjem sjedalu auta. Ona je i dalje spavala. Sunce pred izlazak lagano je osvjetljavalo njeno usnulo lice. Bila je preslatka. Mogao bih se naviknuti na ovu ribu, pomislio sam.

U tom sam trenutku shvatio da nemam pojma kako se zove. Zeljka, Maja, Goga ...bila su neka imena kojih sam se sjecao od sinoc, ali nisam bio siguran da li je i jedno od tih imena njeno.
Izmedju prednjih siceva stajala je njena torbica. S namjerom da na nekom dokumentu vidim kako se zove i ne ispadnem totalni kreten kad joj necu znati ime, otvorim torbicu i zavirim u nju (znam da je to grozno...ali tada mi se to cinilo logicnim). Medju hrpom zenskih stvari nasao sam i novcanik. U novcaniku sam nasao i osobnu. Zvala se je Antonija. To mi ime stvarno nista nije znacilo. Nisam siguran niti da mi ga je uopce rekla. U trenutku dok sam vracao osobnu u novcanik nesto me probode. Datum rodjenja 02.07.1986. Isuse!!!! Brzo sam vratio dokumente i novcanik na mjeso. Ona je i dalje spavala. U tom trenutku nikako nisam mogao izracunati koliko ima godina, ali znao sam da ima malo.....jako malo. Koliko? Racunao sam. Nepunih 18. O sranje, pa ona je stvarno jos prava klinka.
Osjecaji su mi bili izmjesani. Na trenutke sam se osjecao dobro, sto je i logicno nakon sto upecas i posevis ovako dobru ribu, a na trenutke me obuzimalo grizodusje sto sam upravo pokarao maloljetnu djevocicu. Razmisljao sam o tome. Ona je i dalje spavala.
Pa nisam je na nista prisiljavao, ona je to htjela i bilo nam je izvrsno. Nekako sam si uspio posloziti stvari u glavi. A definitivno nije izgledala bas toliko mlado.

Probudila se.
-Koliko je sati? Upitala je.
-Evo svice. Moramo se maknuti odavde.
-Joj, moram doma. Panicno je doviknula i pocela se oblaciti.

Obukao sam se i ja. Upalio auto i krenuo. Na pocetku smo se vozili bez rijeci. Nisam znao o cemu bi pricali. Rekla je da stanuje u Travnom. Kada smo se vec priblizili njenom kavartu rekao sam joj da sam se izvrsno proveo. I ja sam, mogli bi se naci na kavi koji dan, dodala je.
Moze. Nisam mogao izdrzati da ju ne pitam koliko ima godina. Sad cu dvadeset, lagala je.
Razmjenili smo brojeve mobitela. Poljubili se jos jednom i rastali.

Od tada sam od nje dobio desetak SMS poruka. Nisam odgovarao. Ne zanm sto da radim. Tako je seksi, a tako mlada. U porukama mi pise da me zeli i da je strasno napaljena na mene. Jucer mi je napisala i da je zaljubljena u mene i da stalno misli na mene.
I ja sam zaljubljiv tip ..sto da radim?

- 16:38 - Komentari (18) - Isprintaj - #