Burek i škampi

20 prosinac 2012

Sve je lijepo dok ne postane dosadno, a kako to ljudska priroda nalaže
uvijek želimo nešto novo, ne mora to čak niti biti bolje, nego jedino što
mora biti je drugačije. Kao što se mišići 'naviknu' uvijek na istu vježbu
tako se i emocije nauče na uvijek iste podražaje iz okoline. Za to isto
vrijeme ostale, neiskorištene emocije slabe ili atrofiraju, zato je ponekad
jedini recept za promjenu osjećaja, promjena podražaja.

Tu dolazimo do Mr.X-a i njegove uloge u našim životima, on nije pojam
sreće, nije pojam onih 'društveno prihvatljivih' stanja i osjećanja već je
pojam 'budilice' tj. osobe koja nas probudi iz tog zimskog sna i uzdrma
svaki mali djelić našeg tijela. Vraća u funkciju neiskorištene potencijale i
mehanizme u našem tijelu i duhu te skrene misli sa 'šire' na 'užu' sliku.
Usku kao naša rupica.

Kad pomislim na svoja dopisivanja i chatove upućene Mr.X-u u njima nije
bilo ničeg (do tada) prihvatljivog. Razgovori su išli u grubo sexualnom stilu.
Jedna i jedina tema bila je tema mjesta, vremena i načina, dakle gdje, kada
i kako. 'Spuštali' smo se bezobrazno i prepucavali se imitirajući napisima
nekakav grubi sex. Vjerujem da je podsvijesti u tom periodu bilo strano
razmišljati o bilo čemu drugom. Kada bi riječi postale premalo, kamera bi
zamijenila prste, a dijelovi tijela tipke.

Sve mi želimo da nas se tretira kao dame, pričajući o jelu, naši dečki bi
bili škampi, 'vrh genetskih vrhova' pomno odabran za rasplod te za životnog
suputnika.
ALI realno, tko želi stalno jesti škampe?
Stoga, misleći i dalje na jelo, sve mi želimo ponekad jesti i burek te biti
prljave i masne od jeftinih sastojka koje isto tako zadovoljavaju apetit
na onaj nerazmaženi način.

I iz vaših primjera dalo se isčitati da ono što sve ponekad želimo i trebamo
jest da nas se 'uzme' poput jeftinog bureka i pojed(b)e onako slasno i
bez puno razmišljanja o posljedicama. Jedina razlika je što burek deblja, a
strastveni sex troši, osim kalorija i ustaljenu energiju nakupljenu godinama
'zdrave prehrane'...




<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se