Sex na japanski način - Savjeti za dobar (bolji) sex - Blog.hr

Savjeti za dobar (bolji) sex

14.09.2005., srijeda

Sex na japanski način

Image Hosted by ImageShack.us
Ako vam jedini suvenir iz Japana budu ženske gaćice iz automata - vi ste posve običan turist. A ako donesete delikatan poklon, npr. stidne dlačice vaše prijateljice Japanke upakirane u malu kutijicu - e, onda ste zaslužili titulu japanskog cara (seksa, naravno).

Ovo što ćemo vam sada nabrojati ne morate nužno isprobavati, no zanimljivo je znati ovih par stvari, tek toliko da možete pratiti zaplet u nekom od izdanja manga stripova.
Ako se želite ponašati poput pravog Japanca, onda ćete u popodnevnim satima morati otići na jedan after work, tj. izdvojiti 60 eura i ući u koji Blow Job Bar ili Pink Salon. Trenutno u zemlji ima 4000 mjesta specijaliziranih za pružanje usluga oralnog seksa. Posao najbolje ide u četvrti Kabukicho.

Najkraća usluga traje 10 minuta. Piće uračunato.

Za upola manje novaca možete dobiti jedino nošene ženske gaćice. Otkada je konkurencija porasla a poduzetnici se preobrazili u milijardere, trenutno nema potrebe prodavati tange po dućanima ili na internetu pa se suvenir može kupiti i na obližnjem automatu.

A sada preporuka za sve one koji se ne mire s prosjekom: izdvojite 500 eura i skupite snage da kročite nogom u Image Clubs. Vi birate hoćete li voditi ljubav u zatvorskoj ćeliji, u brzom vlaku, avionu, na operacijskom stolu ili dok ispijate čaj. Upućeni preporučaju da probate uslugu zvanu Ottosei Asobi, kod koje će vas opsluživati do 10 japanskih nimfa i to u kadi.

Kad ogladnite, možete iskušati jedan No-pan shabu-shabu party na kojima vas poslužuju friškim povrćem i ukusnom teletinom. Ono No-pan znači 'bez hlača'. A ako vam vaša nova prijateljica pokloni svoje stidne dlačice u drvenoj kutijici obloženoj svilom, znajte da su vas upravo uzdigle na tron boga seksa i odale vam ogromnu počast i da ćete se kad-tad morati vratiti na mjesto užitka. Pristojnosti radi.

A sada malo manje ružičasti podaci: 12 posto japanskih tinejdžera misli da je prostitucija OK, kaže list Mainichi Daily News. Godišnje se u 'crvenoj četvrti' obrne 17,2 milijardi eura. Dvosatni randevu s profesionalkom stoji 500 eura, a kontrolira ga japanska mafija Yakuza. U tokijskim seksi zonama, četvrtima Kabukicho i Akasaka, na prostoru od jednog kvadratnog kilometra naguralo se 2000 ustanova koje vabe šetače seksi uslugama. Oko 150.000 strankinja bavi se prostitucijom, a 90 posto ih dolazi s Tajlanda i Filipina.

A kada se sve to fino zbroji, što kažete na zaključak da se ipak bolje vratiti svojoj kućici kao prosječan turist?
- 17:59 - kOmEnTiRaJ (1) - IsPrInTaJ - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2005  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari može/komentari fuck off

Opis bloga

Ovaj blog je posvećen svima onima koji vole sex!
Objavljivat ćemo i neke savjete da bi sex bio bolji i ugodniji za oba partnera!
Čak sam otvorio i mail adresu pa svi koji žele nešto pitati neki savjet i tako nešto neka se obrate na navedeni mail:
SexMachine mail



Ja sam također jedan od obožavatelja Guns N' Roses grupe pa zato vam dajem da downlodate lyricse!













');
document.writeln('');







Linkovi

Free Web Counter

Malo nas je al' nas ima

Tražilica: