Za dečke: kako izgubiti nevinost? - Savjeti za dobar (bolji) sex - Blog.hr

Savjeti za dobar (bolji) sex

02.09.2005., petak

Za dečke: kako izgubiti nevinost?

Nije ni njima lako izgubiti nevinost. Hoće li mi se dići, je li mi dovoljno velik, hoću li prerano svršiti, hoće mi se smijati... To su samo neka pitanja koja muče nevine muškarce. OK, mučit će ih čitav život, no prvi put je najteže.

Pretpostavimo da ćete nevinost izgubiti sa ženom koja već ima određeno seksualno iskustvo. U suprotnom, cijela stvar nije toliko napeta jer niti jedno od vas ne zna što sve može poći po zlu.

PREDRADNJE

Razmislite hoćete li joj priznati da ste nevini
Mi vam savjetujemo da priznate. Posebno ako se radi o vašoj partnerici ili o ženi koju već neko vrijeme poznajete. Ona će to ionako skužiti, a vrlo je vjerojatno da će se dodatno napaliti zbog činjenice da je s nevinim muškarcem. Moguće je da će joj biti drago što će se kasnije moći hvaliti frendicama da je nekome bila prva. Muškarci to, naime, redovito rade. Njima to dođe kao lovački trofej - moraš se mučiti da bi ga dobio, ali je kasnije samo tvoj.
Ako se radi o slučajnom susretu u, recimo, nekom klubu, nemojte joj odmah reći da ste nevini. To i nije neka dobra preporuka za kvalitetan seks. Priznanje radije sačuvajte do trenutka kada se šlicevi više ne mogu zakopčati. Vama će biti lakše, a ona više neće imati prostora za uzmicanje.

Pripremite se za veliki trenutak
Sigurno će vam se to motati po glavi mjesecima, pa je glupo da vas iznenadi. Kupite kondome i isprobajte ih "na suho" da se ne biste zapetljali s procedurom kada ga bude trebalo staviti za ozbiljno. Naglašavamo: sigurni seks je obavezan! Održavajte osobnu higijenu. Čistite nokte (ovo je, vjerujte, jako važno), tuširajte se svaki dan, perite zube, noge, kosu i uvijek, ali zaista uvijek nosite čisti veš. Ništa nije toliko neseksi kao prljave gaćice.
Vježbajte
Pod tim, naravno, mislimo na samozadovoljavanje. To će vam pomoći da upoznate svoje tijelo i da ga bolje kontrolirate. Probajte zaustaviti erekciju dok se samozadovoljavate. Malo pauzirajte, pa krenite ponovno i tako par puta. Tako ćete naučiti kako produljiti snošaj, koji prvi puta zna trajati vrlo kratko.

Upoznajte teoriju
Gledajte porniće, ali nemojte pretjerivati, da ne steknete pogrešnu sliku (neke stvari iz pornića obični smrtnici nikada neće moći raditi, a i prosječan penis je manji od onih kakve imaju frajeri u pornićima).
RADNJA

Kada dođe veliki trenutak, pokušajte ostati smireni, nema potrebe da živčano prtljate po njenom tijelu, to neće koristiti ni vama ni njoj.

Ne žurite
Većina muškaraca pri gubljenju nevinosti čini grešku tako što srlja u ženu kao da ih netko tjera. Previše su uzbuđeni, brzaju, pa prerano svrše. Zato, polako. Cilj vam je doživjeti prvo seksualno iskustvo, a ono se ne svodi samo na svršavanje.
Istražujte njeno i svoje tijelo
Po prvi puta vam se pružila prilika da upoznate svu ljepotu ženskog tijela, pa uživajte u njemu. Slušajte njene zvukove i pokrete tijela i lako ćete otkriti koje su njene erogene zone i što je pali. Nemojte samo srljati s malim; koristite ruke, usne, jezik, i zapamtite: cilj je pronaći famoznu G-točku. Ako je nađete, žene će za vas govoriti da ste odlični u krevetu. Također, dozvolite joj da se igra s vašim tijelom. Važno je spoznati što vam se sviđa u seksu, gdje volite da vas dira, što volite da vam radi... Ako to skužite, seks će vam sigurno biti dobar.

Ulazite polako
Kada dođe do toga da ga prvi puta stavite u vaginu, nemojte žuriti. Ulazite polako i pokušajte osjetiti kako vaš popunjava njenu. Vjerujte, ne radi se samo o pokretu unutra-van, radi se o tome da i vi i ona osjetite kako je on unutra. Mičite ga unutra, ostavite ga malo, skroz ga izvucite - igrajte se.



I na kraju, ne bježite odmah od nje, bez obzira na ishod. Ako ste prebrzo svršili, odmorite se malo i pokušajte ponovno. Ako je sve prošlo kako treba - super, a ako nije, bit će još prilika. I zapamtite: samo se vježbom dostiže savršenstvo.
- 11:51 - kOmEnTiRaJ (1) - IsPrInTaJ - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2005  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari može/komentari fuck off

Opis bloga

Ovaj blog je posvećen svima onima koji vole sex!
Objavljivat ćemo i neke savjete da bi sex bio bolji i ugodniji za oba partnera!
Čak sam otvorio i mail adresu pa svi koji žele nešto pitati neki savjet i tako nešto neka se obrate na navedeni mail:
SexMachine mail



Ja sam također jedan od obožavatelja Guns N' Roses grupe pa zato vam dajem da downlodate lyricse!













');
document.writeln('');







Linkovi

Free Web Counter

Malo nas je al' nas ima

Tražilica: