Oralni sex - Savjeti za dobar (bolji) sex - Blog.hr

Savjeti za dobar (bolji) sex

26.08.2005., petak

Oralni sex

Dobro, pobijmo predrasude, pušenje ne znači doslovno pušenje... osim iz daljine. Stoga ne pokušavajte "pušiti" partnerovo spolovilo jer to nije baš ugodno.

Spolovilo je gotovo osjetljivo kao vagina, stoga snažno povlačenje kožice ili griženje nije baš dobra ideja (osim naravno ako partner to ne traži). Također, budite svjesni što radite nemojte samo mlatarati glavom.

Odlučite da li gutate ili ne, dali ćete dozvoliti partneru da ejakulira po vama, izbor je vaš. Naravno, većina muškaraca preferira gutanje, ali ne brinite ukoliko vam se to ne sviđa nije nužno, samo mu dajte to na vrijeme do znanja.

Da bi mu pružili najbolji oralni seks do sada, učinite slijedeće...

Pa, da krenemo: započnite sa predigrom. Probajte nešto poput masaže, ukoliko imate dugu kosu dodirujte ga nježno s kosom. Kada ste spremni krenuti dalje, počnite sa poljupcima, lizanjem i dodirivanjem odozgo sve prema dolje do nožnih prstiju. Nemojte se žuriti: uzbudite ga dok prolazite pored njegovih genitalija. Neka mu penis bude u punoj erekciji prije nego vaša usta priđu blizu njega. Zatim prijeđite na masturbaciju - neka vam jedna ruka bude pri dnu penisa, a drugom nadražujte druge djelove njegovog tijela kao što su anus, perineum, testisi i bradavice.

Kada ste spremni možete preći na oralni seks, osnovna tehnika koju trebate primijeniti je masturbacija penisa, klizeći rukom uz i niz njega, lagano ga stiskajući dok prilazite vrhu i popuštajući dok ruku vračate nazad. Sve vrijeme ustima prelazite preko njegovog penisa gore-dolje (usnama prekrijte zube), čvrsto ali ugodno prijanjajući uz njega. Ako nije obrezan, nemojte mu vući kožicu, samo neka prelazi preko glavića.

Kada ste ovladali osnovnom tehnikom, čvršće ga uhvatite i pojačajte stimulaciju jezikom. Ližite penis kao da je lizaljka, sporo i lagano prelazeći preko glavića i sa strane. Prekrijte zube usnama i nekoliko puta ga "štipnite" usnama (gricnite ga ne koristeći zube). Neka bude mnogo sline; što je penis bolje podmazan, osjećaj je bolji. Najzad, uzmite njegovo spolovilo u usta i kružite jezikom oko glavića.

Pridržavajući penis jednom rukom, spriječiti ćete da vas uguši tako što ćete konotrolirati koliko ćete ga duboko primiti u usta. "Duboko grlo" je kada u usta primite penis cijelom dužinom, a ne samo jedan njegov dio. Ovo zna biti vrlo teško i neugodno, može čak izazvati gušenje; samo vrlo iskusne osobe mogu to izvesti. Ne zamarajte se time, glavić je ionako najosetljiviji dio, stoga je njegova dobra stimulacija najbitnija.

Nadražujte partnera ubrzavajući i usporavajući tempo, dobro ga uzbudite tako što ćete se brže kretati i snažnije ga uvlačiti, a zatim usporite da ne bi doživio orgazam. Sasvim se zaustavite i usredotočite svu svoju pažnju na dio koji ste nadraživali drugom rukom, potom se vratite penisu i nadražujte ga još neko vrijeme. Dovedite ga do samog ruba vrhunca, a zatim usporite. Uživajte (on svakako hoće), vi potpuno kontrolirate situaciju!

- 18:59 - kOmEnTiRaJ (1) - IsPrInTaJ - #

<< Arhiva >>

< kolovoz, 2005 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari može/komentari fuck off

Opis bloga

Ovaj blog je posvećen svima onima koji vole sex!
Objavljivat ćemo i neke savjete da bi sex bio bolji i ugodniji za oba partnera!
Čak sam otvorio i mail adresu pa svi koji žele nešto pitati neki savjet i tako nešto neka se obrate na navedeni mail:
SexMachine mailJa sam također jedan od obožavatelja Guns N' Roses grupe pa zato vam dajem da downlodate lyricse!

');
document.writeln('');Linkovi

Free Web Counter

Malo nas je al' nas ima

Tražilica: