Atmosfera - Savjeti za dobar (bolji) sex - Blog.hr

Savjeti za dobar (bolji) sex

27.07.2005., srijeda

Atmosfera

Mnogi tvrde da je u vođenju ljubavi ambijent podjednako važan kao i bilo koji drugi aspekt seksa, no ipak se često potpuno zanemaruje.

Ključna stvar za pravu atmoseru sastoji se u tome da mislite sa svih pet osjetila, i da probate stvoriti atmosferu koja će stimulirati svako osjetilo. Naravno, ako želite seks "na brzaka" na zadnjem sjedištu "Forda cortine", teško da ćete razmišljati o stimulaciji osjetila, ali ako vam je atmosfera u kojoj vodite ljubav važna, onda u nastavku potražite neke sjajne ideje…

Da počnemo od osjetila dodira. Važno je da sredina u kojoj vodite ljubav u estetskom smislu bude što ugodnija. Imajte na umu osnovne stvari, kao što je posteljina, a zatim se prepustite mašti i razmislite o upotrebi igračaka za seks i stvarčica kojima možete dodirivati partnera, kao što je perje. Sjetite se i da hrana poput šlaga ili čokoladnog preljeva može biti sočan dodatak ukupnom doživljaju. Najzad, ako vaša voljena osoba na to pristaje, i ako joj je prag bola visok, nadražite njena čula do ekstrema uz pomoć leda ili vrućeg voska koji kaplje sa svijeće (budite izuzetno pažljivi).

Podražaj partnerovog čula mirisa; upalite aromatične svijeće. Pazite samo da ne pretjerate i da ne usmrdite ili zapalite čitav stan; ne biste voljeli da plamen vaše strasti gase vatrogasni šmrkovi. Ako niste ljubitelj svijeća, opredijelite se za cvijeće; profinjenije je, a svaka će prostorija zbog njega lijepo mirisati. Na kraju, ne zaboravite da i vi mirišete što bolje - istuširajte se zajedno sa partnerom prije nego što prijeđete na seks, ili pojednostavite stvar i samo stavite dezodorans.

A sada, osjet ukusa - od svih pet osjetila, njega je najteže potaknuti kad je u pitanju vođenje ljubavi, ali kad smo već kod toga, jeste li znali da možete izmijeniti ukus sperme? Da, možete. Trik se sastoji u tome da promijenite ono što jedete i pijete prije seksa. Opće pravilo je da hrana blagog ukusa, poput tjestenine i krumpira, poboljšava ukus sperme, dok joj curry, pivo i kava daju najgori mogući ukus. Jasno, ovde nije riječ samo o tjelesnim tekućinama; u seks možete uvesti i hranu i piće. Teško da će sendvič sa sirom i kiselim krastavcima uzbuditi vašeg partnera, ali zato jestivo rublje, ili boja za tijelo s ukusom čokolade, može napraviti čudo.

Ako smo nekog osjetila vrlo dobro svjesni, onda je to osjetilo vida. Bilo da je to izazovno rublje, plamen svijeće ili slika tijela, svi smo mi vrlo svjesni vizualnog aspekta seksa. Ali, koliko ih je među vama koji razmatraju mogućnost da promijene mjesto na kome vode ljubav? Da biste postigli odličan psihološki efekt, probajte da promijenite mijesto. Isprobajte pozu "69" u autu, "s leđa" na povratku iz noćnog izlaza kući, ili "prikolicu" u svom vrtu (samo pazite da u blizini ne bude ruža!). Razmislite malo o ovome, i ubrzo ćete uvideti da vam je na raspolaganju obilje mogućnosti za seks izvan spavaće sobe.

Konačno, tu je i osjetilo sluha, a očigledan način da ga stimulirate je putem muzike. Bilo da je to gospodin Barry White ili Prince, gotovo svako ima svog omiljenog izvođača koji će ga ubaciti u pravo raspoloženje. Stvar je u tome da otkrijete što uzbuđuje vašeg partnera. Kada budete sigurni da ste napravili pravi izbor (izbegavajte hard haus i hevy metal), pustite CD ili kazetu da se neprekidno vrti iz početka (ne želite da usred seksa prekidate kako biste ponovo pustili muziku). Ako ne volite muziku, probajte s prostotama ili s video pornografijom ako je to ono što vas uzbuđuje.

- 09:11 - kOmEnTiRaJ (1) - IsPrInTaJ - #

<< Arhiva >>

  srpanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari može/komentari fuck off

Opis bloga

Ovaj blog je posvećen svima onima koji vole sex!
Objavljivat ćemo i neke savjete da bi sex bio bolji i ugodniji za oba partnera!
Čak sam otvorio i mail adresu pa svi koji žele nešto pitati neki savjet i tako nešto neka se obrate na navedeni mail:
SexMachine mail



Ja sam također jedan od obožavatelja Guns N' Roses grupe pa zato vam dajem da downlodate lyricse!













');
document.writeln('');







Linkovi

Free Web Counter

Malo nas je al' nas ima

Tražilica: