SeveWorld

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Menu

Članci
Biografija
Diskografija
Fotogalerija
Video
Forum
Linkovi
O stranici
FanBlog SeveWorld-a

četvrtak, 26.06.2008.

Uskoro spot za 'Gas,gas'



Pjesma oko koje se digla prašina, govorkanja i razni tračevi napokon je dobio i svoj spot. Severina je prije nešto manje od tjedan dana snimila novi spot koji će premijerno biti reproduciran kroz dva, tri tjedna. Spot je sniman na raznim lokacijama i sa mnogim članovima poput 'kamionđija'. navijačica iz Cibone i Puhačkog orkestra Lovran. Režizer spota je Radislav Jovanov Gonzo. Jedva čekamo da vidimo i to-spot za 'Gas,gas'.

I
Foto:Matko Stanković - Gloria

- 23:47 - Komentiraj (3) - Isprintaj - #


utorak, 10.06.2008.

Seve na sve strane

Dragi čitatelji, SeveWorld neko vrijeme nije donosio nove informacije. Razlog toga je to što ja nisam imao vremena pa sam neko vrijeme odustao od bloga. Sada ćemo napraviti kratki rezime svega što se izdogađalo u protekla dva tjedna. Uživajte!

1.Pressica i koncert na HRF-u

Seve na pressici Izlazak novog albuma i prva mala premijera nakon svečane premijere dogodila se u predivnoj Opatiji. Severina je bila posebna gošća i još je jednom dokazala da je jedna i jedina. Krenimo redom! Ujutro na konferenciji je bilo svakakvih pitanja za Severinu ali se ona kao i uvijek snašla. Intervju možete pogledati na službenim stranicama HRF-a. Nakon proglašenja pobjednika na scenu je stupila štikla Severine Vučković. Doduše nije bila 'Štikla' već nova pjesma 'Gas,gas'. Na pozornici se pojavila u zelenom kaputu, crvenoj kapici i štiklama da bi se poslije 'preobrazila' u sexy damu sa kratkim bijelim hlačicama i majicom sa likom Majke Božje.



2.Gostovanje u Farmi Nove-tv

Prije dva tjedna Severina je nastupila u reality showu Nove tv Farmi kada je otpjevala dosta novih kompozicija. Toliko nas je sve očarala da su je pozvali i u gostovanje u finalu poznate emisije. Emisiju je otvorila pjesmom 'Djevojka sa sela' a kasnije je otpjevala 'Gas,gas'. Ponosni pobjednik Farme je Rafael Dropulić-Rafo. Čestitke!



3.Severina je viđena u Beču na utakmici

Severina je u nedjelju 8.lipnja bodrila 'vatrene' na prvoj utakmici sa domaćinom Austrijom. Bila je u društvu Borisa Nokovića i svojeg menađera Tomislava Petrovića. Hrvati su pobjedili u utakmici. Čestitke!



Zahvale na slikama: SeveFanClub-u,HRF-u...

- 15:38 - Komentiraj (10) - Isprintaj - #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.