SeveWorld

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Menu

Članci
Biografija
Diskografija
Fotogalerija
Video
Forum
Linkovi
O stranici
FanBlog SeveWorld-a

četvrtak, 29.11.2007.

Kozina, poludi...

Severina je 17.studenog održala koncert u Sloveniji. Već je posjetila Maribor i Križanke a sada je došao red na Kozinu. Dokaz da je Slovenci obožavaju bio je i taj koncert gdje je Severina stala pred mnogobrojnu publiku. Na riječi 'Kozina poludi' Severina ih je dignula na noge a ona i njezin vokal i prijateljica Alenka Milano vratile su se u prošlost i zajedno zagrljene zapjevale pjesmu 'Prijateljice'.

Kozina nije jedina vijest, naime Severina je gostovala na aukciji fotografija Jadrana Lazića. Svoje najbolje fotografije, u 40 godina rada sa svjetskim zvijezdama, izložio je u zagrebačkom hotelu Westin. Severina se pojavila u društvu prijateljice i kolegice Jelene Rozge. Odjenula je elegantnu ljubičastu haljinu. Jadran Lazić za Severinu je izjavio kako nema ljepše žene ni u Hollywoodu.Iznos prikupljenog novca još će malo biti jedan milijun kuna.


Foto:Dnevnik.hr

- 15:38 - Komentiraj (4) - Isprintaj - #


subota, 24.11.2007.

Premijera 'Duhova Sarajeva'

Dugo očekivani film 'Duhovi Sarajeva' napokon je ugledao svijetlo dana. Na premijeri 22. studenog naša se Severina pojavila, bolje rečeno zasjala u prekrasnoj sjajnoj haljini, bijelom krznu te elegantnoj punđi a sve to u društvu Enisa Bešlagića i Davora Janjića. Iako je premijera odgađanja zbog financijskih problema publika je veoma zainteresirana za njega pa je u Sarajevskoj Zetri napunio osam tisuća gledatelja. Film se u Lijepoj našoj očekuje u prosincu. Slike pogledajte u fotogaleriji SeveWorld-a.


Foto:SeveFanClub

Evo i što je Severina izjavila: Moram priznati da imam užasnu tremu. Jako sam uzbuđena što je film konačno završen, bilo mi je veliko zadovoljstvo raditi s ovom ekipom divnih ljudi. Tijekom cijelog snimanja bili smo neprestano veseli i nasmijani, kao što će, vjerujem, biti i svi oni koji pogledaju film. Svojom izvedbom sam zadovoljna, a koliko je dobra, neka procijene gledatelji (SeveFanClub)

- 16:08 - Komentiraj (0) - Isprintaj - #


utorak, 20.11.2007.

Štikle u humanitarnu svrhu

Image and video hosting by TinyPic Severini su njene štikle pomogle da pobjedi na Dori sada je red da pomognu Splitkoj bolnici. Popularna je pjevačica izjavila kako će svoje štikle dati za dražbu koja bi se trebala održati 10. prosinca u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani kraj Splita. Sevine štikle prodavat će se na humanitarnoj večeri koju organizira Udruga leukemija i limfomi kako bi prikupila 500.000 kuna potrebnih za kupnju aparata za transplataciju koštane srži, koji ne postoji u Splitu, izvještaju Jurarnji list i i Glas Dalmacije.

- 19:35 - Komentiraj (0) - Isprintaj - #


četvrtak, 15.11.2007.

Nova godina uz Seve...

Image and video hosting by TinyPicOvih se dana snima posebni novogodišnji program HRT-a u kojem među Ninom Badrić, Oliverom te mnogim drugima gostuje i Severina. Da nas Severina neprestano iznenađuje dokaz je i to da je snimanju oduševila okupljenu publiku izazovnom rušičastom haljinom i ispeglanom, ravnom kosom. Severina je za tu prigodu odlučila otpjevati pjesme Ajde,ajde zlato moje te Iznad tešnja zora sviće. Ove ćemo godine, novu 2008., doćekati uz Severinu.

- 20:51 - Komentiraj (7) - Isprintaj - #


nedjelja, 11.11.2007.

Napokon "Duhovi Sarajeva"

Nakon dvije i pol godine odugovlačenja premijere bosanskog filma "Duhovi Sarajeva" napokon je došlo na svoje. Severina koja se pojavljuje u filmu kao studentica medicine naglasila je kako joj je bilo predivno snimati film te da joj godi filmski set. Adin Hebib, bosanski slikar u čijem se ateljeu snima dio filma izjavio je na press konferenciji da se zahvaljuje svima posebno Severini koja je film odradila bez plaće. Naime, govori se kako se film odgađao zbog financijskih problema. Premijera filma zakazana je za 22. studeni u Sarajevskoj Zetri. Video filma koji nam donosi SeveFanClub možete pogledati u Video galeriji SeveWorld-a.


Foto:24 sata Severina sa ekipom sa snimanja

- 11:21 - Komentiraj (1) - Isprintaj - #


subota, 10.11.2007.

Koncert u Šibeniku i humanitarni rad

Kao što smo već najavljivali Severina je svoj prvi koncert nakon operacije odradila u Šibeniku. Na početku ispričao bih se što se neko vrijeme nisam javljao jer sam imao nekih problema sa internet vezom i sada je sve u redu. Severina nakon operacije glasnica odrađuje svoj prvi koncert u atmosferi hotelskog naselja Solaris pokraj Šibenika. Kako doznajemo večer je bila puna smijeha jer Severina se još nije potpuno oporavila. Nakon Šibenika Severina pomaže. Naime, na otvorenju trgovine za uređenje doma Kare Design Severina je prodavala predmete za pomoć općoj bolnici u Zadru gdje je ovog ljeta imala koncert. Uz pomoć voditelja Marijana Petrekovića sakupila je 20.000 kuna – javlja 24 sata. Nedavno je u novinama osvanula vijest o svađi Severine i Gorana Bregovića zbog čega navodno kasni album. Severina je to odbila i rekla kako je sve u najboljem redu te da album možemo očekivati do 3. mjeseca slijedeće godine.


Foto: SeveFanClub – koncert u Šibeniku

- 18:31 - Komentiraj (0) - Isprintaj - #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.