utorak, 20.09.2011.

Puno, puno, puno godina poslije

Serena i Vlad su se vjenčali. Otkrili su da su Ninu ubili Siriusovi roditelji i dijete poslali nekim dalekim rođacima. Serena je dobila 3 djece i postala je aurorica. Predaje OOMS u Hogwartsu. Vlad je svjetski poznat metlobojski igrač.
Serenu je tješila činjenica što će svoju dragu sestru vidjeti na onome svijetu.

Sve je bilo dobro.

Mislila sam da ova priča zaslužuje kraj. I to ne onaj kraj koji sam prije dodala- taj sam sad izbrisala.
Prvi kraj, originalni kraj, onako kako sam sve i na samom početku zamislila.


09:33 | Komentari (3) | Print | ^ |

utorak, 25.12.2007.

Tuga dolazi kasnije

Ne mogu vjerovati što mi je ovo ljeto donijelo i odnijelo. Toliko tuge i patnje u životu nije osjetilo puno osoba. Da nije bilo Vlada i Rowene, vjerojatno sad ovo ne bi imao tko pisati.
Uglavnom, ovo je moja priča.
Sve se zbilo sredinom, prošle školske godine kada mi je Nina priznala da je trudna. Nisam mogla vjerovati, da moja najbolja prijateljica, koja ne može ni normalno razgovarat u društvu jednog momka, dobiva dijete s jednim od njih. Nisam znala o kome se radi, a ni ona mi nije željela reći. Prvo sam sumnjala na nekog naših godina poput Chada, Will, Axla i moram to napisati, ali i Vlada. Ali to je bilo daleko od istine. To su se dragi, sramežljivi dječaci, koji vjerojatno nisu ni imali RAZGOVOR. Možda sam se poslužila prljavim sredstvom, što sam ukrala malo Slughova napitka istine, ali se bome isplatilo,
Ovo je postalo pregrozno da bi i napisala!
NEĆU!
Ne smijem!!!!!
Dobro, hoću, ali vi to ne smijete nikome reći.
Naime, otac Nininog djeteta je Sirius!
A sad obašnjenje. Sve se zbilo na proslavi mog i Roweninog rođendana. Netko je dodao alkohola u naš punč od maline (mmm), i čini se da su i Nina i Sirius dosta popili. Pošto se rođendan zbivao u Sobi potrebe(Vladovo iznenađenje), Soba se sastojala od stotina Soba, koje osiguravaju privatnost, i gdje se osobe ne mogu naći i velike dvorane gdje se plesalo i pjevalo. U jednom trenutku su njih dvoje bili toliko pijani da su ih Vlad i Axl, zatvorili u jednu sobu sa bračnim krevetom, kako bi se odmorili. A ostalo je povijest.
Mislim da Sirius nije kriv, ali nije ni ona pa je ipak samo malena Nina snosila posljedice.
Samo smo nas dvije znale za trudnoću, i ona mi nije dala da nikome kažem, pa ni njimu.
Postupno se počela debljati, i bila je malo buckasta. Onaj odvratni tipus Maeglin, koji misli da je najpametniji na svijetu, joj se nonstop rugao da je debela.
Šta se njega uopće tiče i da se ona je malko udebljala?!
Pred sam kraj godine ja više nisam mogla šutiti i morala sam se izbrbljati Dumbledoreu. On mi je rekao da sam napravila pametnu stvar, ali ja to sad ne mislim. Pozvao je njene roditelje i oni su ju se smjesta odrekli. Majka joj je stalno plakala za kćeri, ali muž (tiranin jedan odvratni), joj nije dao da išta kaže, i oni su ostavili Ninu, prepuštenu samoj sebi.
Dumbledore je pozvao moje roditelje (moja mama je tolika cmoljavica, cijelo vrijeme je plakala zbog jadne Nine koja je ostala sama), i odlučili su da će se oni odsada brinuti za Ninu(svako zlo za nešto dobro).
Nina više nije htjela pričati sa mnom, ali smo se pomirile kada je ona shvatila da sam dobro postupila.
Završila je školska godina(Dumbledore joj je dopustio da završi školovanje, jer se ionako vraća sljedeće godine, jer će do tada roditi) i nas dvije smo se zbližile kao nikada prije. Preuzela sam ulogu oca(hahahahaha, samo se vi smijte), i bila uz nju u svakom trenutku. Nekoliko dana prije početka škole, Nina i ja smo bile same kući. Ona je dobila trudove i mi smo se letiprahom prebacile do Svetog Munga. Ja sam poslala već pripremljeno pismo Siriusu u kojem mu govorim istinu o svemu što se dogodilo. Nakon samo 10 min, Nina je rodila prekrasnu djevojčicu, koju je nazvala Anna Serena Black. Ja sam ih uslikala zajedno(nosila sam svugdje svoj fotić, pa tako i u tu bolnicu), i onda su nam je vidari odnijeli. Ja sam se onesvijestila i nakon toga mi je sve mutno. Nisam znala ništa, osim da sam ih obadvije izgubila.
...


12:18 | Komentari (3) | Print | ^ |

petak, 10.08.2007.

Šokiranje part.1

Odlučila sam se ne zabrinjavati zbog tog misterioznog kulta. Što je bilo, bilo je. No, zato sam se odlučila zabrinuti Ninom. Ona je čudna još od proslave moga rođendana prije 4 mjeseca. Mislila sam da je uhvatila neku virozu, a i izgubila je tek. Kasnije je počela puno jesti i znala je i povratiti. Malo mi se i udebljala. Moja prva sumnja je bila da ima anoreksiju. Nisam se usudila pitati je nešto, nego sam se konzultirala s Vladom. On se počeo smijati i rekao mi da umišljam, jer je po njemu Nina posve normalna. To me još više zabrinulo. Zar sam počela umišljati? Tako sam ju željela nešto pitati, ali nisam se usudila. Primjetila sam da se ona i Sirius izbjegavaju, ali ne znam kakve to ima veze. Nisam to mogla trpjeti, izjedalo me.
Jednog dana sam ju pronašla u Myrtlinom WC-u, zatvorenom prije par godina. Plakala je i povraćala. Utrčala sam je i uhvatila za kosu, da se ne bi ispovraćala. Prestala je plakati. Zagrlila me.
«Oh, Serena!», zajecala je «Što ću ja sada?»
Oči mi se ispuniše suzama. Još uvijek zbunjena ju pogledam.
«Nina, što ti je?», zaustavim se «Jesi li dobro?»
«Ubit će me, ubit će me!»
Zabrinuh se.
«Tko će te ubiti?» upitam ja.
«Mama, mama, mama, će me ubiti! Kako sam si to dopustila?!» zausti ona.
Tada mi je sinulo nešto što me šokiralo više od ičega.
«Nina, jesi li ti trudna?!!!!!!!!»
Nastavit će se...


21:08 | Komentari (2) | Print | ^ |

subota, 26.05.2007.

Zbunjoza na kvadrat

U bolničkom krilu
Ne mogu vjerovati kako sam za dlaku izbjegla smrt. Persephona je ubijena još prije i zamijenjena nekom osobom po imenu Ruslana. Njena glavna zadaća je bila polako uništiti mene i srušiti cijeli moj svijet. Nisam razumijela zašto ja ni zašto se to baš sada događa, već sam samo bila sretna što smo Vlad i ja živi.
Ma srce moje, prije nego što je izgovorila Kedavru, pogodio ju je Cruciom, a mene je zeleni mlaz onesvijestio. Tada su se pojavili neki likovi i odveli nju i htjeli i mene, ali ih je spriječila Lavender (moja dobra vila, stalno me spašava), koja se vratila sa godišnjeg. Dumbledore ju je jedva zaposlio nakon što je pobjegla s Connorom, no eto, simpatična mu je. Tada je stiglo još ljudi (to mi je Vlad prepričao) i likovi su pobjegli. Ali prije toga Ruslana je nešto trabunjala o nekom djetetu, njihovom vođi, bla, bla, bla, Vlad ju nije previše skužio.
Čujte, mislio je da likašica govori o našem djetetu, što je nemoguće jer mi nemamo dijete (halo pa tek smo se prvi put poljubili), a i ne bi me htjela ubiti, ako se radi o njihovoj budućoj vođi. Maya je pitala Lorda Voldemorta (moram ga tako zvati, to se zove poštovanje) i on ne stoji iza toga.
????
Pozzzzzzzzzz!
P.S. Otvorila sam forum! MAGICAL LIFE


19:23 | Komentari (24) | Print | ^ |

utorak, 01.05.2007.

Noćna mora za mene

R.I.P.

Za doručkom sam veselo čavrljala sa Ophigenyom, posve zaboravljajući, zapravo više ignorirajući, činjenicu da osjećam kako su me svi izdali. Toliko sam komplicirala s tim da mi je više dodijalo i odlučila sam zaboraviti, ali svejedno još ne pričam s Vladom ni Ameliom. Stale smo s pričom jer sam čitala neki post u Dnevnom proroku o mom bratu. Naravno, o nekom njegovom herojstvu. Iznenada je Ophigenya počela kašljati i pokušavati uhvatiti zrak, a svi su samo stajali i piljili u nju. Dotrčala sam do nje ali već je bilo kasno. Bila je sva plava i nije disala. Nisam mogla vjerovati da će njena smrt doći tako skoro, a posebice ne tako naglo. Jednom mi je neka «proročica» rekla da su mi suđene velike stvari i počela brbljati nešto kako će mi dvije frendice biti ubijene u kratkom roku, kako bi se došlo do mene i spominjala je neko proročanstvo! Da li bi joj trebala vjerovati?! I tko je druga frendica?! Ja ne razumijem što se događa! Zašto baš meni? Tisuću mi je misli prolazilo glavom, ali samo jedna jasna i glasna. Ophigenye više nema, a ja nisam mogla ništa učiniti da to spriječim.
Nisam ni shvatila, a već sam bila na podu, klečući pokraj njenog beživotnog tijela. Suze su same tekle iz mojih očiju. Neki su me gledali kao da sam poludila, ali nitko nije ništa radio.
-Još je topla, još je možete spasiti...-zaridala sam
Vlad je došao i povukao me od nje. Tek tada sam shvatila koliko ga zapravo volim i kako sam sretna što ga imam. Zagrlio me što je jače mogao i prvi put u ovih par mjeseci sam se osjetila sigurnom. Čvrsto me držao i nekako sam znala da i on mene voli.
Nisam mogla ni progovoriti, ali sam nabacila pogled koji je jasno pitao zašto. Tek tada sam po prvi put saznala pravu istinu. Kada me Persephona odvela da vidim kako se Vlad i Amelia ljube, nisu se zapravo ljubili, nego se grlili glumeći Cornera i Ninu koji su stajali pokraj njih. A Persephona je to znala i svejedno mi lagala. Mark i je rekao da se ona u posljednje vrijeme čudno ponaša, pogotovo od nesreće. Kao da to uopće nije ona!
Mislim da je vrijeme da joj Vlad i ja dođemo u mali posjet!
3 h kasnije
-Ne bježi sad te imamo!-uzviknem
-Nećeš! Avada ...
Nastaviti će se...


19:40 | Komentari (17) | Print | ^ |

utorak, 17.04.2007.

Tuga

Toliko riječi mi je prolazilo glavom, a toliko malo sam ih mogla razumjeti. Razmišljala sam zašto i je to učinio i zašto baš on...
Tako sam ga voljela, a sad imam osjećaj da je sve palo u vodu.
Od svih dečkiju na svijetu, zašto me baš Vlad morao prevariti?!
Suze mi samo klize niz obraze, kao da ih ne mogu kontrolirati. Znam što bi Maya sad sigurno rekla:
-Nijedan dečko nije zaslužio tvoje suze!
Ali ona sad nije tu i ostala sam sama, posve sama. Više se ni Nini ne povjeravam.
Gledala sam cure iz drugih domova kako mi se smiju iza leđa i sažaljevaju, a da nisam znala zašto. Naslućivala sam neke grozote, ali ni upola strašne kao ovu. Sve dok mi Persephona nije otkrila da me Vlad vara sa Ameliom.
Kako mi se mogla praviti prijateljicom, kad mi se sigurno iza leđa smijala i zabavljala s njim.
O Bože, kako ju mrzim, i kako mrzim njega!
A dobra moja Persephona nije imala srca kriti mi nešto takvo.
I sad u mislima neprestano čujem:
Where`d you go?
I miss you so
Seems like its been forever that you`ve been gone
Where`d you go?
I miss you so
Seems like its been forever that you`ve been gone
Please
Come back home

no


20:24 | Komentari (7) | Print | ^ |

srijeda, 11.04.2007.

Ciao!

Ne znam što mene stalno vuče da nastavim pisati u ovaj blog ali mislim da ga jednostavno volim.

Uskoro počinjem s pričom :) .


19:54 | Komentari (1) | Print | ^ |

nedjelja, 28.01.2007.

Stižem, s ljubavlju

Danas sam jako hepi I skroz naskroz hiperaktivna. Sekica je preživjela prvi zadatak I zajedno se spremamo na Božićni bal. Lara zasad vodi (a Sirius joj je najveći obožavatelj I daje joj najviše podrške). Maya me spasila od ucjenjivanja (u sljedećem postu više o tome), Vlad I ja hodamo a moje prijateljstvo s Ameliom je sve bolje I bolje. Upoznala sam neobičnu I vrlo lijepu djevojku poi menu Elentari (mislim na tebe Arwen) I vrlo brzo smo se sprijateljile. Ide na četvrtu godinu I ima 14. Ne znam još puno o njoj ali imam osjećaj da nas nešto povezuje I da ću uskoro doznati puno više o njoj.
15.39.
-poljubac pod snijegom
Izašla sam u šetnju s Vladom ne očekujući da taj dan u prirodi donosi prvi snijeg I prvi poljubac. I dok ovo pišem u dnevnik I Amelia, Navanda, Nina I Elentari mi vire u dnevnik ja se još uvijek smješkam I rumenim. Vlad I ja smo se šetali pokraj jezera I pričali, pa ovaj, o nama. Najednom je počeo padati snijeg I cijeli Hogwarts je pobijelio.
-Ovo je jednostavno presavršeno.-prozbori on
-Št..?
Tad me poljubio I zagrlio me na jedno pet minuta. Osjećala sam se sigurno I zaštićeno u njegovom zagrljaju. Amelia I skupina hihotavih cura su prošle mimo nas I još se više hihotale, ali meni to nije bilo važno. VAŽNO MI JE BILO SAMO DA POSTOJIMO JA I ON I TAJ NAŠ ZAJEDNIČKI TRENUTAK.
17.48.
-još hihotavih cura
Poslije smo proveli još sat vremena zajedno (nedjelja je) , pa je on morao otići do svojih frendova na nekakav trening (neki bezjački sport). Ja sam se malo skitala dvorcem sa Chadom I Marcusom (pitali su me da li imaju šanse kod Amelie pa sam ih ja morala sat vremena uvjeravati da nemaju, pa sam usput srela Mayu, Dru, Lily I Laru.
Pokušala sam neprimjetno šmugnuti, ali to nije bilo moguće jer sam nosila svoje lakirane balerinke s malim potpeticama (koje lupkaju).
-Mehr mala, zar sin am htjela pobjeći?-upita me Lara
-Mehr?-uzvratim joj ja
-Ma nije važno. Pucaj, Što ima s tobom I Vladom?-odgovori I upita me ona
-Ovaj…-odgovorim ja I pobjegnem
I tada me iz čista mira pogodi jedna čarolija omamljivanja!


19:20 | Komentari (22) | Print | ^ |

srijeda, 10.01.2007.

Opet se događa

Ophigenyina, Patriziina i Navandina svađa sa mnom

Nakon onoga Maya i ja smo otišle svaka na svoju stranu jer smo opet imale dooooooosadne satove. Ona je imala Binnsa, a ja profesoricu Lavander Shields. Premda mi je ona inače jako draga i iskreno najdraža profesorica, ništa mi nije bilo zanimljivo i nisam mogla pratiti na satu. Još sam mislila o Mayinim rječima, ohrabrivanjima sestrinskoj ljubavi, Do tad nisam shvatila što imam, a to je bila starija sestra, Maya.
Opet sam se udaljavala od ljudi i postajala sve više svadljiva i razdražljiva. Zaobilazila sam sve koji su pokušavali sa mnom pričati i tako i jedno popodne moje jako dobre prijateljice Navandu, Ophigenyu i Patriziu.
Prlazile su mi smiješeći se (bar Patrizia) i očekujući odgovore na sva njihova pitanja. Htjela sam ih zaobići ali mi to nije pošlo za rukom.
-Ej mala, kamo ćeš?-upita me Navanda
-Ma nigdje... Zapravo moram u knjižni..-počnem ja
-Danas nas se nećeš tako lako riješiti!-priprjeti mi Ophigenya
-Da izađemo načisto-nas zanima što se s tobom dešava.-Patrizia mi blago reče
-Aha! I ako treba to ćemo čak i silom izvesti načisto, kako je Patty rekla!-podrugljivo za Patriziu i ozbiljno za mene poruči Navanda
-Hej, ja nisam Patty! Moje je ime Patrizia! Patrizia Granger! Ako ne znaš to je P-A-T-R-I-Z-I-A! Stvarno si nemoguća!-izviče se Patrizia na Navandu
-Molim?! Ja, nemoguća! Govori u svoje ime! Ne shvaćam kako možeš to reći! Ja sam se samo šalila!-počne se i Navanda svađati
Tako su se one svađala, vikale jedna na drugu i čak se i vrijeđale. Odlučila sam iskoristiti situaciju i pokušati pobjeći. Nisam im htjela reći istinu, a zapravo mi se ni nije dalo. Iskoristila sam trenutak kada su čini počele letjeti i iskre frcati između dvije svađalice. Ophigenya ih je smirivala i bio je to savršeni trenutak. No ona je to ipak primjetila i potrčala za mnom. Patrizia i Navanda su se i dalje svađale i nas dvije smo ostale potpuno same.
-Hoćeš li mi reći što se događa? Znam da se nešto događa, nemoj mi reći suprotno, jer sam načula tvoj i Mayin razgovor.-poruči mi Ophigenya
-Znači razotkrivena sam! Pa dobro. A koliko si čula?-odgovorim joj ja
-Pa, zapravo sam čula sve, dotijedne pojedinosti. Samo sam htjela da mi priznaš i da to čujem iz tvojih usta. Zahvalna sam što si mi odlučila priznati pravu i cijelu istinu. Samo sam ti htjela reći da imam rješenje za tebe!-bio je to njen krajnji odgovor
To be continued10:49 | Komentari (56) | Print | ^ |

srijeda, 01.11.2006.

Serena nema motivacije

Pa o čemu da vam pišem kad se u Hogwartsu sama sranja događaju. Kako se bliži Vladov rođendan ja sam sve depresivnija jer sam se zbilja gadno posvađala s njim. Sve se manje družim s Larom i čini mi se da se udaljavamo. Pa nisu sva prijateljstva vječna ali ja sam htjela da ovo traje...Bar ovo...
Nitko, osim Maye, pa čak ni Nina nisu primjetili da sam se iz korijena promijenila. Neprestano je sa mnom i pokušava istražiti što mi je ali ja se sve više zatvaram. Ne mogu, nesmijem, neću joj reći. Ne mogu čak ni vama reći jer se previše bojim posljedica. Nisam kukavica, no ovo je preozbiljno, ne mogu vas upetljati u to. Osjećam se kao da sam se zapetljala u paukovu mrežu i ne mogu se otpetljati, a pauk mi se sve više približava i oštri svoje zube da me dokrajči. Bojim se za Vlada, Ninu, Mayu, Dru, a posebice Laru. To se jako tiče nje i zato se i udaljavam od nje. Tko zna što bi joj se moglo dogoditi zbog mene. Ne mogu podnijeti da im se nešto dogodi, ne bi podnijela krivnju.
Približavala mi se Maya. Pokušavala sam sve samo da se ne bi našla oči u oči s njom. Nisam htjela da sazna kakav je Oni i kakvi su njegovi ljudi. Sumnjičavo me pogledala.
-Serena dokad ćeš mi nastaviti lagatii? Ovo je prešlo svaku mjeru! Ne možemo biti prijateljice ako ima tajni među nama! Znam da je nešto ozbiljno ali moraš mi reći, moraš sebi olakšati savjest! Ne možeš to više držati u sebi! Ta tajna će te polako izjedati dok te u potpunosti ne uništi! Imaj razumijevanja prem samoj sebi!-ljutito i zaštitinički mi poruči
-Dobro, dobro! Karkaroff je oteo Joshuu! Rekao mi je da moram sutra namamiti Laru u Zabranjenu šumu inače će mi jedna sova donijeti Joshuin prst! I tako sve dok ja ne popustim ili dok Joshui ne ponestane dijelova tijela! Jel ti shvaćaš da će ga ubiti, izrezati na dijelove i ja ću zbog tog biti kriva! Ali ne mogu mu dati Laru, ona mi je prijateljica i ne mogu podnijeti da joj se nešto dogodi! Shvaćaš li što se sve obrušilo na mene! Ja to ne mogu podnijeti!-kroz plač i očaj dam joj odgovor
-Serena, ne plači! Smislit će Maya već nešto!-poruči mi ona sestrinski
Nastavit će se


10:04 | Komentari (35) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se