ZagrebU srijedu i četvratk sam bila u Zagrebu. Za sada mi se jako sviđa, ali vidjet ću kako će biti kad mi počnu predavanja. Mislim da mi neće biti teško zato jer faks imam samo 3 dana u tjednu i to 2 do 4 sata dnevno. Dok sam bila u Zagrebu, skoro uopće nisam bila u stanu, oba dana sam samo hodala po kavama. Bila sam u dvije različite sobe u domu na Savi i sad mi je drago što nisam dobila studentski dom jer su sobe jako male i stare, jako puno ljudi se tušira pod istim tuševima, ide na iste wc-e... Istina, cijena doma je mnogo manja od cijene stana, ali stan je definitivno bolji. Još uvijek ništa od seksa, ali u ponedjeljak će najvjerojatnije biti...


06.10.2007. | 17:54 |
32 K | P | # | ^


NezaboravnoU ovom postu ću pisati o nezaboravnim jebanjima. Zauvijek ću pamtiti svoj prvi seks sa bivšim zato jer je bio jako loš, kratak i jako me je bolilo, a tako je bilo i idućih nekoliko puta. Također mi je ostalo u pamćenju kada mi je bivši prvi put lizao pičku i kad me je nastavio jebati nakon što sam svršila jer sam tada prvi put doživjela višestruki orgazam. To mi je bio najljepši osjećaj koji sam do tada osjetila.
Dobro sam zapamtila i izraz lica dok se jebe onog tipa s kojim sam završila na maturalcu.
Jedan od ljepših doživljaja mi ja bio i prvi seks s R-om kada je vani bilo hladno, kiša je padala po našim polugolim tijelima, bili smo na terasi jednog dječjeg vrtića, s koljenom sam namjerno išla po hrapavom zidiću jer bilo je toliko dobro da sam se jedino tako mogla suzdržati da ne budem preglasna i na taj način sam raskrvarila koljeno, ali tada to nisam osjetila. Toliko smo se izgrizli da smo tjedan dana kasnije još uvijek imali crnjavke, On je većinu vremena bio gore pa je imao crnjavke po koljenima, a ja po leđima. Unatoč tome bilo mi je jako dobro. Sjećam se da mi je za vrijeme toga seksa prošlo kroz glavu da sam stvarno s njime, da se događa to što sam tako dugo željela i da se jebem sa osobom koja mi je ljepša od svih koje sam do sada vidjela.
Bilo mi je jako dobro i jednom dok sam se jebala s R-om kod njega doma, u njegovom krevetu, na toplom, a vani je ilo nevrijeme, grmilo je i sijevalo, vjetar je trgao drveće i padala je jaka kiša. Vidjela njegovo lica obasjano svjetlosti od munje i osjetila sam njegovo toplo tijelo ispod svojega. Osjetila sam se sigurnom uz njega i to je bio jako lijep osjećaj. Dok je vani bilo jako loše vrijeme, ja sam s njime uživala na sigurnome.
I seks koji je bio dok je R došao s mora također je bio nezaboravan. Te večeri je bio nezasitan i prepun snage, prvi put smo se posve opustili i bili smo perverzniji nego ikada(o tome neću pisati jer još nisam spremna sa drugima podijeliti to, a i ne da mi se čitati u vašim komentarima da vi to nikad ne bi napravili jer to sam već odslušala od svoje najbolje prijateljice). Obično sam uvijek ja ta koja je nezasitnija i koja je uvijek za seks i tada mi se prvi put desilo da se više nisam mogla niti pomaknuti, a on je htio još. To mi je bio najduži seks do sada, u stvari više njih. Odmah nakon što bi svršio, samo bi promijenio kondom i bio je spreman za nastavak. On je prvi tip s kojim sam bila koji to može. Sve skupa je trajalo oko 4 sata i na kraju sam mu još drkala i pušila kurac jer nisam više bila sposobna za seks.
Mislim da su to neki od događaja koje ću još dugo vremena pamtiti. AKo vam se da pisati, imam jedno pitanje za vas: čega ćete se vi zauvijek sjećati?


27.09.2007. | 17:05 |
29 K | P | # | ^


Da li je to čudno?Što vi pomislite kad vidite dvije cure da se ljube? Ja sam bila sa oko deset cura i nisam mislila da je to nešto nenormalno ili čudno. To sam smatrala nekom vrstom zabave i isprobavanja nečeg novog i moji dosadašnji dečki nisu imali ništa protiv toga, a većina dečki koje poznajem su o svemu tome rekli nešto u stilu ''to se ne broji'' ili ''to je za igru'', ali jedan tip kojeg sam upoznala ovih dana je rekao da bi svojoj curi prije oprostio da ga prevari sa nekime muškog nego ženskog spola. Baš me zanima kakva su vaša mišljenja o svemu tome. A zanima me i što mislite o grupnom seksu i da li biste to ikad probali. Ja osobno nemam ništa protiv toga ako je sve u nekim granicama.


22.09.2007. | 16:01 |
17 K | P | # | ^


Da vam se javim...Ne mogu vjerovati da ću za malo više od dva tjedna biti u Zagrebu! Između stana u kojem ću biti ja i R-ovog stana ima izravan tramvaj pa ću se moći često viđati s njim, a i onda ću se konačno poševiti jer on još uvijek ostaje pri onome da želi da se zaželimo jedno drugoga do odlaska u Zagreb... Jedva čekam!


15.09.2007. | 17:58 |
12 K | P | # | ^


StanMislim da sam našla stan! U iduću nedjelju ću ga ići gledati, trenutno mi se sviđa njegov opis, a i cijena je 150 eura što nije jako puno. Živjet ću sa jednom curom koja radi i malo je starija od mene, upoznat ću je kad odem gledati stan, u stanu ću biti sama u sobi, stan nije jako star, na 14. je katu, dosta je velik, ima sve što sam tražila i dosta mi je blizu faksa i menze. Nadam se da će mi se još više svidjeti kada ga vidim. Sad nemam vremena da posjetim vaše blogove, ali čim nađem vremena ću vas posjetiti jer me jako zanima što ima novo kod vas.
Što se tiče seksualnog života, trenutno ga nemam jer R opet ima neke romantične ideje pa bi se samo ljubio i mazio, hoće da se zaželimo seksa, izrazio je želju da se više družimo i razgovaramo i takve slatke stvari. Stalno mi govori da mu mnogo zančim, da sam mu draga i lijepa i da želi što više toga saznati o meni, odvodi me na romantična mjesta... Što se više družimo bez seksa, sve me više privlači i nalazimo sve više zajedničkog, ali toga se malo boji jer se ne želim vezati za njega zato jer me je bivši dečko jako povrijedio i dugo ga nisam mogla preboljeti pa me sad strah da bi tako moglo biti i sa R-om, makar je R po svemu drukčiji od mojeg bivšeg i puno bolje se ponaša prema meni. Uskoro će biti 11 mjeseci otkako se jebem sa R-om, a još se niti jednom nismo posvađali! Sa bivšim sam se 1. put posvađala nakon 2 mjeseca i nakon toga je to bilo sve češće jer smo bili posve drukčije osobe pa se nismo slagali.


Dodatak:

Jučer sam bila u Zagrebu, vidjela sam stan i upoznala sam se sa cimericom. Stan mi se jako sviđa, moja soba je posve odvojena od ostatka sobe tako da ću mjoći imati svoju privatnost, jedino su mi zidovi u sobi nekako prazni i bijeli, a ja ne volim bijelu boju. Morat ću kupiti par slika ili postera koji će unijeti šarenilo i malo podići atmosferu. Mislim da ću se dobro slagati sa cimericom unatoč tome što je između nas velika razlika u godinama. najvjerojatnije 1.10. se selim u ZG pa ću onda malo rijeđe pisati nove postove i komentirati vaše, ali potruditi ću se da to bude barem jednom tjedno.


06.09.2007. | 19:13 |
15 K | P | # | ^


ProblemOvo će biti moj prvi post koji nema veze sa seksom na ovom blogu zato jer imam neke probleme koji me jako muče. Jučer na večer su došli rezultati za studentski dom. Kada sam vidjela rezultate, bila sam jako razočarana, tužna i osjećala sam se slomljeno. Nisam dobila mjesto u studentskom domu! Sada imam mjesec dana do početka faksa i nemam pojma gdje ću niti s kime živjeti. Za upad u dom mi je falilo 90 bodova… Da imam još jednu sestru ili brata koji se školuju dobila bi dom… Otkuda u Hrvatskoj toliko lumena koji su imali prosjek oko 5.00? Ja sam u 3.r. imala prosjek 4.64, a u 4.r. 4.59 i nisam uspjela dobiti dom, a mislila sam da je to dosta veliki prosjek… Svi koje poznam su se već dogovorili s kim će živjeti i našli su si stanove, ali dosta skupe stanove(od 200 do 250 eura mjesečno, mislim da je to pretjerano velika cijena). I ja sam se dogovorila sa jednom curom da ćemo biti cimerice, ali ona je dobila studentski dom, a ja nisam. Sad sam počela po internetu tražiti da li netko prodaje mjesto u domu, iznajmljuje stan ili traži cimericu. Još jučer popodne sam se veselila odlasku u Zagreb, studentskom životu, tome što ću biti blizu R-a, a sada se osjećam izgubljeno i beznadno.
Da li možda netko od vas koji ovo čitate želi prodati mjesto u studentskom domu ili zna nekoga takvoga? Da li možda netko traži cimericu ili zna neki stan koji se iznamljuje po povoljnoj cijeni(do 150 eura mjesečno)?
Znam da ovaj post izgleda kao neki oglas, ali ne znam odakle da počnem tražiti niti što točno tražim i trebala bi mi pomoć…


01.09.2007. | 13:28 |
13 K | P | # | ^


… samo za jednu noć …U ovom postu ću pisati o seksu za jednu noć. Ja sam samo jednom imala seks za jednu noć u potpunom smislu tih riječi. To je bilo prije godinu dana, na maturalcu. Na maturalac sam išla u Grčku brodom, a na brodu su bili i Zagrebčani koji su također bili na maturalcu. U to vrijeme sam još uvijek bila u seksualnoj vezi sa svojim tada već bivšim dečkom, ali odnosi između nas su cijelo to ljeto iz dana u dan postajali sve hladniji i sve rjeđe smo se viđali.
Prije nego me počnete osuđivati zbog onoga što ću napisati, želim da uzmete u obzir da je to ipak bio maturalac, da sam cijelo vrijeme bila pijana i da danas žalim zbog svojih tadašnjih postupaka, a posebno zbog toga seksa do kojeg nije smjelo doći.
Već prvi dan maturalca dok smo se ukrcavali na brod sam vidjela dva dečka koji su mi se sviđali. Jedan je bio metalac, a drugi je bio emo. Metalac mi se sviđao zbog duge kose i lijepog lica, a emo zbog cipela(znam da zvuči smiješno i bezveze, ali dečko je stvarno imao lijepe cipele-vansice na cvjetiće) i dobrog tijela. Već prvi dan na večer sam se ljubila sa metalcem i nakon toga mi više nije bio zanimljiv, ali emo je ostao aktualan. Drugi dan maturalca sam na bazenu prvi put vidjela emo dečka sa njegovom curom pa sam odustala od njega, ali isti taj dan na večer sam se upoznala s njim i dosta smo se razgovarali pa me je ponovno počeo privlačiti. Tu večer ga nisam vidjela sa curom pa sam pomislila da mu je ta cura s kojom se je držao za ruku možda bila samo prijateljica. Iduće jutro smo se odvojili od Zagrebčana jer nismo bili u istom hotelu. Ponovno smo ih sreli kad smo se vraćali natrag brodom. Čim smo se ukrcali na brod, počela sam piti sa curama iz razreda. Dok smo popile svaka oko litru vina, deci metakse i malo nekog likera od višnje, dobile smo ideju da bi se mogle šetati po brodu i tražiti dečke koji nam se sviđaju da se slikaju s nama. Malo nakon što smo izašle iz sobe srele smo emo dečka pa sam ga tražila da se slika s nama. Jedva sam ga nagovorila da se slikamo. Nakon toga sam mu rekla da mi je jako lijep i da bi se htjela ljubiti s njim. On mi je prvo počeo pričati nešto u stilu da ima curu, ali su mu njegovi prijatelji s odobravanjem govorili da ode sa mnom i na kraju je rekao da se možemo ići razgovarati. Odveo me je u svoju sobu jer se je bojao da nas ne bi njegova cura ili neka njena prijateljica vidjela skupa (ne kužim zbog čega nije želio da njegova cura sazna da smo se razgovarali na samo). U njegovoj sobi smo se malo razgovarali, rekao mi je da mu se sviđam i da bi htio biti sa mnom, ali ima curu pa se boji da bi to ona mogla saznati, ja sam mu rekla da ja imam tipa s kojim se jebem i da niti ja ne želim da se sazna da sam bila s nekim drugim i da se želim samo ljubiti s njim i ništa više. Dogovorili smo se da ćemo se samo ljubiti, ali nakon kraćeg ljubljenja mi je stavio ruku u gačice i počeo mi je raskopčavati hlače. Oboje smo bili jako napaljeni i za par trenutaka smo se jebali na podu, pa smo sa poda otišli na krevet i nastavili dalje. Ne sjećam se detalja, ali se sjećam da je bilo jako dobro i da je imao jako debeli kurac. Takav kurac nisam vidjela prije niti poslije toga. Imam jako velike prste, ali nisam mogla rukom obuhvatiti cijeli njegov kurac. Jebali smo se oko dva sata, kondom to nije mogao izdržati pa je ispao. Malo kasno smo to primijetili, a dok smo primijetili ponovno smo nastavili dalje sa istim kondomom (to je bila velika greška). Malo nakon toga su neke cure iz njegovog razreda otvorile vrata njegove sobe (ne znam od kud im ključ) i dok su vidjele što se događa odmah su ih zatvorile. Zatim su došli njegovi prijetelji s kojima je bio u sobi i kucali po vratima da ih pusti unutra jer žele spavati. Tražio ih je da pričekaju još malo, ali oni su nastavili nabijati po vratima i vikati pa smo zbog toga morali završiti sa jebanjem i obući se. Pokušao me je izvesti van iz sobe da me nitko ne vidi, ali vidio me je jedan od tih njegovih prijetelja, a kasnije me je vidio još jedan tip iz njegovog razreda. Idući dan su svi koji su bili na brodu i govorili hrvatski znali da smo se pojebali, a njega je uz to ostavila cura. Nakon toga smo se nekoliko puta sreli na brodu, ali smo se pravili kao da se ne poznajemo, on je izgledao jako loše, meni je bilo žao zbog svega, ali više ništa nismo mogli promijeniti.
Dok sam se vratila s maturalca kasnila mi je menga, kupila sam test za trudnoću, bio je negativan, par dana nakon toga stigla je menga. Na sreću, za mene je sve dobro završilo, ali nije bilo dobro za tog tipa s kojim sam bila.
Zanima me što vi mislite o seksu za jednu noć, da li ste to radili, da li vam se sviđalo?


27.08.2007. | 18:59 |
21 K | P | # | ^


PredobroDok sam spavala u krevetu, oko 2 u noći, dobila sam poruku od R-a da ako mogu u 3 dođem na naše staro mjesto i ako mogu da donesem nekakvu deku. Na moju veliku sreću poruka me je probudila. Malo sam razmišljala da li je to vrijedno ustajanja iz kreveta i zaključila da će se najvjerojatnije isplatiti. Došli smo u isto vrijeme na dogovoreno mjesto. Rekao mi je da me želi odvesti na njemu najljepše mjesto na svijetu, ali tamo dugo nije bio pa više ne zna kako tamo izgleda. Odveo me je na jedan mali brijeg blizu centra grada. Nisam mogla vjerovati da tako nešto postoji tako blizu centru. Taj brijeg je okružen drugim, većim bregovima i ne vidi se sve dok ne dođeš do njega. Dosta je strmo do vrha, ali se penjanje isplati. Tamo smo rasprostrli deku, Ljubili smo se, grlili, gledali zvijezde, oblake i tu predivnu prirodu… Zatim smo se počeli skidati, ja sam se sjela na njega i počeli smo se ševiti. Seks je bio predobar. Prvo sam sjedila na njemu okrenuta tako da vidim njegove noge, pa sam se okrenula da mu vidim lice. Najviše što mogu sam se nabila na njegov kurac, zatim sam ležala na njemu i radila ono što oboje najviše volimo (lagani pokreti tijelom gore dolje, to sam već pokušala opisati u nekom postu)… Kod svake poze sam svršila, a kod one zadnje sam kao i uvijek dok to radim cijelo vrijeme svršavala, a i on je za vrijeme toga svršio… Nakon seksa smo nastavili ležati goli jedan pokraj drugoga u zagrljaju… Inače više volim dok ja ležim i ništa ne moram raditi, nego samo uživam(izuzev one meni omiljene poze), ali ovaj put mi je bilo stvarno super.


23.08.2007. | 12:42 |
14 K | P | # | ^


BolestiOvaj post pišem zato jer iako smo svi svijesni da to postoji, mislimo da se nama ne može desiti pa ima dosta ljudi koji se zaraze, a to se moglo spriječiti(i ja sam jedna od njih). Pri tome ne mislim na toliko često spominjani AIDS nego na sve spolno prenosive bolesti.
Prije više od dvije godine sam započela vezu sa svojim bivšim(to mi je prvi i jedini dečko s kojim sam bila u pravoj vezi za koju su svi znali). Bio mi je jako lijep i sladak, na prvi pogled sam se zaljubila u njega. Jako puno smo se družili i jako smo se zbližili, u potpunosti sam vjerovala u sve što mi je pričao, bila sam ludo zaljubljena i nisam vidjela njegove mane koje sada primjećujem i pitam se što sam vidjela u njemu. Nakon malo više od tjedan dana veze smo se prvi put poševili. Bilo je predivno! Nakon toga se često znalo desiti da sam mu htjela lizati ili barem poljubiti kurac, a ponekad sam htjela i seks bez kondoma za koji svi znamo da je mnogo bolji od onog sa kondomom. On je sve to svaki put odbijao, čak i dok sam bila posve sigurna da su mi neplodni dani. Tek nakon tri mjeseca naše veze mi je priznao da ima neizliječivu spolnu bolest, genitalni herpes. To je dobio od neke ženske koja mu je pušila kurac dok je imala herpes. Do tada nisam imala pojma da se to sa usta može prenesti i na druga mjesta. Bila sam šokirana. Ja sam njemu cijelo vrijeme vjerovala i nisam niti pomislila da bi mi nešto prešutio, a on je meni prešutio nešto tako važno. Da sam to znala ne bi ga toliko gnjavila da hoću seks bez kondoma i bila bi mnogo pažljivija. Na sreću, nisam se zarazila od njega tom neizliječivom bolešću, ali sam zato za vrijeme dok sam bila s njim dobila jednu drugu bolest na još neutvrđen način. Više se ne sjećam točnog imena bolesti(nešto na T, sa iscjetkom i peckanjem), ali se sjećam da nije bilo ugodno. Oko 2 mjeseca sam se mučila sa mazanjem 3x dnevno nekom kremom, a kad nije teko prošlo i sa vaginaletama.
Godinu dana prije toga, dok sam još bila djevica, također sam imala neku spolnu bolest, to je bila gljivična upala kandida. Bilo me je sram reći mojima doma za to jer sam znala da će odmah pomisliti da nisam djevica iako sam bila i bojala sam se njihove reakcije, ali sam također znala da se to treba liječiti, a da to ne mogu sama. Rekla sam sve mami, ona me odvela k doktorici koja je odmah znala što imam i bila sam izliječena bez posjeta ginekologu.
Sad sam vam napisala sve o svojim spolnim bolestima, a znam i za svoje bliže prijateljice da su sve imale barem jednu spolnu bolest. Nedavno sam o toj temi razgovarala sa R-om i saznala sam da je i on imao kandidu, ali on je to dobio od neke cure i također mu je trebalo mnogo vremena da se izliječi. Za njega sam sigurna da nema nikakvu spolnu bolest jer redovito ide na testiranja i zdrav je.
Imam mnogo ljudi koji su barem jednom imali neku spolnu bolest, a neki je imaju i sada. To sam shvatila tek nedavno, a do tada sam mislila da se to meni ne može desiti i da je jako malo ljudi imalo spolnu bolest. Mislim da se toga ljudi ne bi smjeli sramiti i da bi o tome trebali otvoreno razgovarati jer se jedino tako može smanjiti širenje tih neugodnih bolesti. Ako netko od vas ima drukčija saznanja ili iskustva, ako imate drukčije mišljenje o tome, voljela bih da to napišete pa da saznam i tuđa stajališta o tome. Pokrenula sam ovu temu jer mislim da se premalo govori o njoj i nadam se da će vas koji ovo čitati potaknuti na razmišljanje i na veći oprez.


20.08.2007. | 16:55 |
13 K | P | # | ^


UpadiZanima me na koji način prilazite osobama koje vam se sviđaju i s kojima želite nešto pokazati te kakvi uleti najčešće pale kod vas, koji su vam bili najgluplji, a koji najzanimljiviji... Ja nemam neki poseban način za to. Jednostavno priđem dečku koji mi se sviđa, kažem mu da mi se sviđa i pitam ga da li se želi ljubiti sa mnom, ili ga pitam da li želi izaći sa mnom van iz prostora u kojem se u to vrijeme nalazimo, ili da li se želi prošetati sa mnom... Najmanje mi se svidio jedan ulet kad mi je taj dečko prvo poslao poruku u kojoj mi je napisao da sam lijepa i da hoće ići sa mnom na kavu, a kad sam ga pitala tko je on, napisao mi je da je on najljepši dečko iz 2.a razreda u koji idu svi lijepi dečki(ja sam u to vrijeme išla u 1.r.), a kad sam se našla s istim tim tipom, kod upoznavanja mi je pružio ruku i predstavio se ja sam prezime, ime prezime(ko James Bond). Ne znam zašto, ali takvi dečki mi se ne sviđaju i mislim da su umišljeni, a najbolji ulet je imao R koji mi je rekao da sam mu toliko lijepa da bi mi dao da se popišam po njemu(mislio je ozbiljno, to mu je fetiš) i nakon toga me počeo ispitivati koji su moji fetiši i dao mi je svoj broj da mu se javim ako ikad poželim raditi s njim nešto perverzno... Tjedan dana nakon toga sam mu se javila i tako je sve ovo što još uvijek traje počelo...


16.08.2007. | 09:00 |
13 K | P | # | ^


VečerJučer na večer u pola 10 sam došla k R-u. Imali smo jako malo vremena jre su se njegovi trebali vratiti s mora oko 11 pa je on u početku htio da se prošećemo po centru grada i razgovaramo jer se bojao da bi njegovi mogli doći dok sam ja tamo, ali ja sam bila jako napaljena, počela sam ga strastveno ljubiti, stavila sam ruku u njegove gaće i odmah je i on bio za to da se ne šećemo. Bili smo u njegovoj sobi i ubrzo smo bili goli... Prvo je on bio na meni, jebao me je jako dobro(ulazio je najviše što je mogao u mene, bio je strastven, nepredvidljiv i brz), onda je stavio moje noge na svoja ramena i nabio ga je u mene najviše što je mogao(predivan osjećaj), žestoko me je izjebao, svršila sam 2 puta, a onda sam ja bila na njemu. Prvo sam skroz sjedila na njemu i nabila se do kraja na njegov kurac i radila polagane pokrete, a onda sam se legla na njega i išla gore-dolje(kurac ne ide unutra-van nego od jedne strane pičke na drugu stranu, to nam je najdraže i taj osjećaj se na niti jedan drugi način ne može postići, a toliko je dobro da ne znam kako bi vam to opisala...) dok sam to radila mi je stavio prst u guzu pa sam svršila. Nakon toga sam čučala nad njim, a on je sve radio, pa me je doslovno prebacio na leđa i ponovno je on bio na meni i žestoko me je jebao dok sam ja cijelo to vrijeme svršavala. Svršio je u mene(to jako rijetko radi jer se boji da bi se moglo nešto dogoditi i da bi mogla ostati trudna, uz to moram napomenuti da mislim na seks sa kondomom). Zatim smo kratko vrijeme ležali jedno pokraj drugoga u zagrljaju i gledali se(nakon 10 mjeseci još uvijek ne mogu vjerovati da se ševim sa nekime tko je toliko lijep kao on), a onda smo se morali obući da ne bi došli njegovi i tako nas našli. Obučeni smo se još malo razgovarali, pokazivao mi je svoje najnovije radove(bavi se digitalnom fotografijom, fotomanipulacijom, apstraktnom umjetnošću i općenito dizajnom) koji su u zadnje vrijeme postali jako dobri. Pogledala sam na sat, već je prošlo 11 pa sam morala ići. Na brzinu smo se oprostili i dogovorili da ćemo se danas ponovno vidjeti.


10.08.2007. | 10:03 |
22 K | P | # | ^


Kod meneR je jučer na večer bio kod mene do kasno u noć, ali neću sada pisati o tome jer bi bilo predugačko. Uglavnom, bilo nam je super kao i svaki put...

Sexualno (ne)znanje mi je dala ideju da vam postavim jedno pitanje. Zanima me što mislite o seksu za vrijeme menge, da li to radite ili vam se to gadi?
Ja nemam ništa protiv seksa za vrijeme menge, onda mi zna biti i bolje nego dok nema menge(jedino tad se osjećam posve sigurno da neću za 9 mjeseci imati bebu čak i ako nemamo kondom)

08.08.2007. | 19:08 |
16 K | P | # | ^

R se vratio s mora!U petak na večer se R vratio s mora! Vidjeli smo se isti dan, malo nakon što je stigao. Bili smo kod njega zato jer je sam doma. Tu večer sam bila jako pijana jer nisam očekivala da ću ga vidjeti pa nisam pazila koliko pijem. Zbog toga se ne sjećam baš svega, ali se sjećam da smo se ljubili od kad smo se vidjeli sve do njegova stana i ubrzo smo bili goli u krevetu njegovih starci. Malo je bio on gore, malo ja... Nakon što smo oboje svršili otišli smo u kupaonu otuširati se(svršio je po meni pa sam se morala oprati). Morao je pišati, ali mu nije išlo pa sam sjedila na podu pokraj njega i razgovarali smo se, u jednom trenutku sam primijetila da ima jako lijepu guzu pa sam ga tamo počela ljubiti. Naravno, ubrzo smo oboje bili jako napaljeni i počeli smo se jebati na podu u kupaoni. Ponovno se ne sjećam svih detalja, ali se sjećam da je bilo jako dobro. Nakon toga smo se razgovarali i malo odmarali jer je bilo kasno i trebala sam ići doma, ali nisam imala snage za to. Kada smo se opraštali počeli smo se strastveno ljubiti, tijela jedno uz drugo pa smo ponovno završili u krevetu njegovih starci. Već me je bolila pička, ali unatoč tome sam htjela još... Jučer i prekjučer sam zbog toga malo čudno hodala, tek jučer sam primijetila da sam puna crnjavki od njegovih ugriza, a ne sjećam se da me je grizao... To mi je bila jedna predivna noć i nadam se da će biti još takvih. Od danas oko 4 sam sama doma i popodne će on doći k meni...


06.08.2007. | 09:53 |
17 K | P | # | ^


PitanjeOvaj post će biti kratak jer mi se nije desilo mnogo noih stvari. R će se vratiti s mora u subotu pa ću vam onda valjda češće pisati, a uskoro ću biti i sama doma... Ima jedna stvar koja me zanima. Svatko prije spavanja misli na nešto. Ja mislim na lijepe stvari koje su mi se desile toga dana ili na susret sa nekim zgodnim tipom(sada je to konstantno R) s kojim se poševim. Na što vi, koji ovo čitate, mislite prije spavanja?


02.08.2007. | 10:56 |
16 K | P | # | ^


Prvi putR je još uvijek na moru pa se ne dešava ništa osobito. Zato ću malo pisati o prošlosti. Afrodita mi je dala ideju da bi mogla pisati o svojim prvim seksualnim iskustvima. Prvi puta sam dodirnula nečiji kurac prije malo više od 2 godine, zadnji dan škole. Bila sam jako pijana i ne sjećam se točno kako je taj tip izgledao, sjećam se samo da je imao kratku kosu, bio je manje ružan od ostalih dečki koji su bili oko mene, a meni se barilo pa sam došla do njega i pitala ga da li se hoće šetati sa mnom, primila ga za ruku i odvukla od ostalih, da budemo sami. Nakon dužeg ljubljenja i sjedenja njemu u krilu, stavio je ruku pod moju majicu. Pitao me je da li sam ikad išla dalje od ljubljenja s nekim(odgovor je bio ne). Htio se jebati sa mnom, ali to nam nije uspjelo. Više puta je pokušao staviti svoj kurac u mene, ali to me jako bolilo(nepodnošljiva, jaka bol), bila sam toliko uska da je u mene mogao staviti samo mali prst, a sve ostalo me je jako bolilo. Dok sam došla doma i išla se istuširati primijetila sam da su mi gaćice krvave. Tjedan dana nakon toga sam upoznala svojeg bivšeg dečka. Njega ću zvati V. Čim smo se upoznali smo se zbarili, razmijenili brojeve, idući dan mi se javio, otišli smo na kavu, odmah sam se zaljubila u njega(ne kužim što sam vidjela u njemu). Par dana nakon što smo se upoznali odveo me k sebi doma. Niti on me nije uspio poševiti jer sam bila uska i jako me je bolilo. S njime sam prvi put svršila dok mi je drkao pičku(to mi je bilo nešto posve novo, dotad neotkriven osjećaj bolji od ičeg do tada). Mislila sam da ću zauvijek ostati djevica zato jer me je jako boli svaki pokušaj seksa, ali nakon mjesec dana veze smo se konačno uspjeli prvi put poševiti. Bila sam jako pijana jer tu bol ne bi uspjela podnijeti trijezna pa se baš i ne sjećam svega, a i kratko je trajalo, tek toliko da budem konačno razdjevičena i da me ne boli dugo vremena. Nakon toga me više ne boli dok se jebem i svaki put je bolji od onog prethodnog.


28.07.2007. | 17:08 |
10 K | P | # | ^


OproštajR je već tjedan dana na moru i još će 10 dana tamo ostati. Jučer popodne me je nazvao, malo smo se razgovarali i to me podsjetilo na naš oproštaj prije nego je otišao na more. Našli smo se u pola 11 na večer iako sam ja idući dan imala ispit iz propisa zato jer su nam svi prijašnji dogovori za taj oproštaj propali iz različitih razloga. Otišli smo na jedno dječje igralište koje je daleko od kuća i nema rasvjete. Nismo se htjeli ševiti nego samo razgovarati i malo se ljubiti. Razgovarali smo se vjerojatno duže nego ikad prije, gledali smo zvijezde(prvi puta u životu sam vidjela zvijezdu kako pada), rekao mi je da se od one cure koju smo zajedno zbarili nije ljubio s niti jednom curom osim sa mnom, da dok drka misli na mene(nekima se ovo možda čini bez veze, ali mene je to jako razveselilo i privuklo), pričali smo o svakodnevnim stvarima, ali i o onim skrivenim mislima, željama i maštanjima za koje nitko ne zna. Tek sam tada primijetila da smo si jako slični, slično razmišljamo, volimo iste stvari i imamo sličan ukus. Ne slažemo se jedino oko hrane. Ne mogu vjerovati da postoji netko tko mi je toliko sličan. Dok je bilo dosta kasno i došlo je vrijeme da se rastanemo, počeli smo se jako strastveno ljubiti. Naravno, odmah sam se napalila i počela dirati njegov već tvrd kurac. Ubrzo smo bili na zemlji bez odjeće, a ja sam sjedila na njemu unatoč našem dogovoru da se nećemo jebati. Prvo sam ja sve radila, a zatim sam se malo pridignula iznad njega pa je on mene jebao dok sam sjedila na njemu. Vrlo brzo sam počela svršavati. Dok sam svršavala gledala sam ga u oči(ne mogu objasniti zašto, ali to me uzbuđuje) i uživala. Njegovo lice je počelo poprimati onaj meni predivan izraz koji ima dok svršava. Seks je trajao samo desetak minuta jer nam se žurilo doma da se naspavamo, ali sam u njemu jako uživala. To je bilo kratko vrijeme u kojem nisam mislila na to da ga dugo neću vidjeti.


24.07.2007. | 23:03 |
11 K | P | # | ^


Bivši i RVeć na početku 1. razreda gimnazije sam vidjela R-a koji mi se sviđa od kad sam ga prvi put vidjela. Malo je viši od mene, 2 godine je stariji, ima dreadlockse, bradu, predivne meke, rumene, pune usne(to posebno obožavam na njemu), drukčije gleda na svijet od ostalih, neobičan je i sve to na njemu me privlači već jako dugo vremena. U to vrijeme sam ga išla gledati pod svakim odmorom, bio mi je predivan, na njemu nisam vidjela niti jednu manu. Onda sam saznala da ima curu pa nisam htjela ništa poduzimati da pokušam biti s njim. Onda sam i ja našla dečka u kojeg sam se zaljubila i sve bi dala za tog dečka, a R je još uvijek imao istu onu curu. Obožavala sam svojeg bivšeg, ali na žalost njegovi osjećaji prema meni su bili hladniji i često se je jako loše ponašao prema meni, dovodio me do plača i naša veza baš i nije funkcionirala. Sa njim sam izgubila nevinost, seks s njim je bio odličan, ali nisam više mogla podnositi to da sam s njim u vezi pa smo nakon 7 mjeseci prekinuli, ali sa seksom smo nastavili. 7 mjeseci nakon prekida sam mu rekla da viša ništa ne želim s njime jer mi je počeo ići na živce i više ga nisam mogla podnositi(ponašao se prema meni kao da sam objekt, čest mi je govorio ''ne da mi se'', ja sam stalno išla k njemu jer se njemu nije dalo hodati k meni… Nakon što sam prekinula svaku vezu s njime, osjećala sam se odlično. Uskoro nakon tog prekida mi je R rekao da misli da sam predivna, da ga jako privlačim… pa sam bila sa R-om i to još uvijek traje(9 mjeseci). Još uvijek sam fascinirana sa R-om i mislim da je predivan, jako mi je drag, a što ga više upoznajem, sve me više privlači. Nismo u onoj uobičajenoj vrsti veze, to je više neka slobodna veza i trudimo se da što manje ljudi zna za nas jer ne želimo da na naš odnos utječe okolina i mišljenje drugih o nama(za to znaju samo naši najbolji prijatelji). U petak mi je za vrijeme seksa rekao da me voli. To me je jako iznenadilo i na to mu ništa nisam rekla. Možda nije mislio ozbiljno, možda se je samo zanio… Ne znam što da mislim o tome. On mi je jako drag, mislim sve najbolje o njemu, volim biti s njime, ali nisam sigurna da li ga volim pa mu nisam ništa rekla. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam s R-om nakon što mi se sviđa već 4 godine. R je posve drukčiji od mojeg bivšeg i za razliku od njega, R se ponaša prema meni kao prema osobi, kao da me cijeni i stalo mu je do mojeg mišljenja. To mi se sviđa kod njega. U ovih 9 mjeseci se još niti jednom nismo posvađali i ne mogu vjerovati da mi sa nekom osobom može biti tako dobro kao sa njime.


19.07.2007. | 11:43 |
3 K | P | # | ^


Homoseksualnost?U osmom razredu osnovne škole sam bila tipična štreberica. Nisam izlazila van kao ostali, nikad se nisam poljubila, nisam niti probala pušiti cigarete niti piti alkohol zato jer sam u školi učila da je to štetno i da se lako postane ovisan o tome. Moje prijašnje najbolje prijateljice su me odbacile iz razloga koji nisam znala ili ga se više ne sjećam. Sada su me sve moje ''prijateljice'' ogovarale meni iza leđa i imala sam samo nekoliko osoba s kojima sam bila u dobrim odnosima. Jedna od tih osoba je bila Lara s kojom sam bila jako bliska i često smo se viđale iako je ona išla u drugu školu i bila je u suprotnoj smjeni od mene. Ona je bila moja suprotnost. Išla je van svaki vikend, pušila je, pila, bila je loša učenica, oblačila se kao punkerica, bila je sa mnogo dečki… Jedne noći sam sanjala da se ljubim s njom i uživala sam dok smo se ljubile. Od tada sam željela što više biti s njom, ako bi imala dečka bilo mi je teško slušati o njemu i gledati ih skupa… Mislim da sam bila zaljubljena u nju, ali joj se to nisam usudila reći jer sam se bojala da bi tako izgubila njeno prijateljstvo. Ne mogu vam opisati kakav je to osjećaj sumnjati u to da ste homoseksualni i istovremeno misliti da to nije normalno, mogu vam jedino reći da sam se osjećala posve izgubljeno i nesigurno. Pod njenim utjecajem sam se dosta promijenila i zadnji dan osmog razreda sam prvi puta izašla van. Isti taj dan sam se prvi put poljubila. Dečko je bio ružan i da ga sad sretnem ne bi ga prepoznala jer sam zaboravila kako izgleda, ali tada sam jedino sama sebi htjela dokazati da volim dečke. Naravno, ljubljenje s nekim ružnim i bezveznim dečkom nije promijenilo moje osjećaje. Preko ljeta sam bila više od mjesec dana na moru. U početku nisam htjela ići na more jer nisam htjela biti daleko od Lare, ali već drugi dan mora sam vidjela jednog predivnog dečka i zaljubila se u njega. Tu večer smo se poljubili, ali za to je idući dan znalo cijelo mjesto jer nas je vidla najveća tračerica i tu priču proširila. Nisam bila na moru sa roditeljima, nego sam bila kod jednih njihovih prijatelja koji su trebali paziti na mene. Žena kod koje sam bila je doslovno poludila kada je taj trač došao do nje i zabranila mi je sve što je mogla, nazvala je moje da ih o svemu obavijesti, oni su odobrili njene kazne(još uvijek ne razumijem zbog čega su digli toliku buku oko toga, pa nisam ništa loše napravila). Tog dečka s kojim sam bila uspjela sam vidjeti još samo jednom, dan prije nego sam otišla sa mora. Kada sam se vratila kući, moji osjećaji prema Lari su se ohladili i počele smo se sve više udaljavati. U to vrijeme smo se obje jako mijenjale. To mi je bila jedaina cura prema kojoj sam nešto takvo osjećala i sada na to gledam kao na jednu fazu u životu. Mislim da volim dečke i da za to s Larom postoji neko logično psihološko objašnjenje(možda se to desilo zato što je bila uz mene dok nije bilo nikoga pa sam joj dala preveliku važnost ili nešto slično tome).


13.07.2007. | 16:31 |
5 K | P | # | ^


Post 1.Prošli vikend je R bio sam doma jer su njegovi otišli na more pa sam otišla k njemu. Prvi dan sam bila kod njega već pola sata nakon što su njegovi otišli. Čim sam ušla u njegov stan, počeo me je ljubiti pa nisam uspjela vidjeti kako izgleda njegov stan. Bilo je jako vruće (najtopliji dan u godini) i imala sam kratku haljinicu pod koju je lako zavukao ruku i dirao me po cijelome tijelu. Ljubeći i dirajući se otišli smo u njegovu sobu gdje me je bacio na krevet. Tada sam već bila jako napaljena i jedva sam čekala da njegov predivan, velik, tvrdi kurac uđe u moju pičku pa sam mu rekla da se hoću jebati. Stavio je kondom i ušao je u mene. Osjećaj koji osijećam kada kurac ulazi u mene je toliko dobar da je neopisiv riječima. Prvo je on bio na meni pa smo opali na pod, ali se nismo dali smesti nego smo nastavili na podu gdje smo prije stali samo što sam sada ja bila gore. Nisam se mogla suzdržavati da budem tiha pa me je ušutkavao ljubeći me. Dok sam svršavala me je jako ugrizao za ruku kao da je znao da baš to želim. Dok svršavam bol u meni izaziva neki čudan, ali dobar osjećaj. Danas još uvijek od toga imam crnjavku u obliku otiska njegovih zuba u ruci i svaki put kad pogledam ruku sjetim se tog predobrog seksa. Htio je analan seks, ali me je jako bolilo pa sam mu umjesto toga drkala i pušila kurac sve dok nije svršio. Svršio mi je po trbuhu, sisama i licu. Taj seks mi je bio jako dobar, ali na žalost trajao je samo oko 30 minuta. Nakon seksa smo sjedili u kuhinji i pili vodu. Gledala sam njegovo predivno lice i tijelo osjećajući se istovremeno jako umorno ali i jako sretno.


30.06.2007. | 18:33 |
7 K | P | # | ^


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tvda ili ne?


Opis bloga


Pročitala sam mnogo različitih blogova i primijetila sam da ima jako malo blogova u kojima pišete o seksu pa sam odlučila napraviti jedan takav blog. Ovdje ću otvoreno i iskreno pisati o svim svojim seksualnim iskustvima, saznanjima o seksu i svemu vezanome uz seks i pokušat ću ništa ne izostaviti. Nadam se da ćete mi ostavljati komentare u kojima ćete iskreno pisati svoja mišljenja ili iskustva…


Linkovi


Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Dnevnik.hrZanimljivi blogovi


Htjela sam ovdje staviti linkove na blogove koji su mi zanimljivi, ali kada sam ih počela gledati da odaberem koji će to blogovi biti, shvatila sam da ima previše toga i da skoro svi čije blogove čitam i koji čitaju moj blog imaju zanimljive postove i ne mogu izdvojiti neke koji su mi draži od ostalih. Preporučam svima koji čitaju ovo da ako žele posjete blogove od ljudi koji su komentirali na ovom blogu.

thumbup


Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se