SEKS,SEKS I SVE VEZANO ZA...SEKS! https://blog.dnevnik.hr/seks17

utorak, 12.09.2006.

AUTOPUT DOBROG SEKSA

Image Hosted by ImageShack.us


eks je dobar. Seks je dobar i svi ga vole. Ljubav i seks nisu dobri samo zbog uzitka vec i zato sto poboljsavaju raspolozenje, uljepsavaju tijelo i stede vitamine. Intenzivno vodenje ljubavi stimulira rad mozdanih stanica, cini vas kreativnima i ostri duh. Zelite li biti uspjesni, najbolje je vodenje ljubavi ujutro kada su svi hormoni u pogonu

Iako seks nije jedini kljuc za uspjesnu vezu, jedan je od glavnih. Nakon dugogodisnjih ispitivanja, studije su dokazale da hormon oksilocin, koji se luci za vrijeme mazenja i vodenja ljubavi moze produbiti i produziti vezu barem na kemijskoj osnovi.

Adrenalin koji se luci za vrijeme strasnog vodenja ljubavi zasluzan je za padanje u stanje blazenstva i zaborav migrena, bolova i napetosti u podrucju vrata i leda. Redovito vodenje ljubavi jaca imunoloski sustav i kupovanje sintetskih vitamina cini nepotrebnim.

Americki znanstvenici tvrde da je, umjesto sopanja tabletama, za zdravi organizam dovoljno konzumirati seks dva puta tjedno. Moze i vise, koliko god zelite, jer nus pojava nema.

Jer znanstvenici misle da redoviti orgazmi kod muskaraca umanjuju sansu od oboljenja prostate. Shodno tome produzuje se mladost, odgada menopauza i klimakterij. Dobar seks u najvecem je broju slucajeva zasluzan za uravnotezen odnos hormona u tijelu. Lagana masaza trbuha ubrzava probavu, stiti od napada bulimije i izvrstan je nacin da u svega 20 minuta potrosite 200 kalorija.

U usporedbi s cudotvornim kremama, seks zaista cini cuda. Potice limfnu drenazu, uklanja otrovne tvari iz organizma, ubrzava metabolizam, jaca tkivo. Dovidenja Wonderbra, halo Mr. Lover.

Za vrijeme spolnog cina grudi se povecavaju za cetvrtinu, postaju napete, elasticne i ruzicaste. Za vrijeme vodenja ljubavi disanje postaje dublje, puls se ubrzava, muskarci pojacano luce testosteron, a i kod zena je uocljiva pojacana akcija bjelancevina koje su zasluzne za izgradnju misicne mase i cvrst trbuh. Nakon cina sjedinjenja pojacano je lucenje hormona oksilocina koji suzbija lucenje hormona stresa, kortizola.

Navodno orgazam dva puta tjedno umanjuje sansu od smrti za 50 posto Ó upozorenje lijecnika Ó jednom na mjesec je premalo. Nakon dobrog seksa sve brige nestaju. Hormoni srece kao sto su serotonin i dopamin uklanjaju osjecaje sumnje, ocaja, krivice i sve sive oblake pretvaraju u euforiju. Za vrijeme vodenja ljubavi prokrvljenost se povecava za 18 posto, sve necistoce i problemi na licu nestaju, koza je glatka i rumena. Treba li uopce spominjati onaj sjaj u ocima?

1. PALJENJE

Postoji jedno citavo umijece posveceno uvjeravanju nekoga tko pokazuje malo ili nista zanimanja za seks. Umijece se naziva zavodenje, a prakticira se stoljecima. Najstarije je medu ljudskim znanostima. Nema ljepseg trenutka od onoga kada ste zaveli partnera te on/ona prvi/a pristupi vama s ponudom.

2. ZAGRIJAVANJE

Mastanje je uobicajen i zdrav dio seksa, a sto su bogatija mastanja to je bolji seks. Zatim, mozete se zagrijati i kuhanjem koje je, samo po sebi, mocan afrodizijak. A, nakon ukusne vecere izvrsno moze posluziti jedna lagana, njezna i topla masaza. Nije li izvrsno leci ili sjesti, opustiti se, i prepustiti se osjecaju pri kojem prsti vaseg ljubavnika ili ljubavnice njezno prelaze vasim tijelom.

3. KRETANJE

Najbolje je krenuti polako, bez naglosti i nestrpljivosti. Ne bi bilo lose zapoceti s ljubljenjem. A, postoje i vlazne igre u kupaonici. Nakon toga, nista bolje od duge, duge predigre.

4. UBRZAVANJE

Tek nakon predigre mozemo krenuti prema necemu malo odredenijem kao sto je uzajamno podrazavanje, igre vezanja, razni polozaji, igra skrivaca s tajanstevnom G-tockom. Samo naprijed.

5. VRHUNAC

Samo naprijed do... orgazma, orgazma, orgazma!

12.09.2006. u 12:40 • 15 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

Naći će se koja slikica vezana za seks,neke pričice a ostatak ćemo vdijeti...

Free Web Counter
Free Web Counter



Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

Ako želite poslat nešto ili pitat slobodno pošaljite mail s bilo kakvim pitanjima:

seks17@net.hr

na taj mail mi se možete javit ako želite pričat sa mnom preko msn-a