pixiland

31.12.2005., subota

amsterdam

ovdje je pola ljudi izdrogirano.sve naj u novoj.ovo je ludilo.
- 02:27 - Komentari (4) - Isprintaj - #

25.12.2005., nedjelja

kralj šanka

pili smo cijelu noc i ja sam imao tu ulogu.zabavljao sam ih, narucivao rb vodke,tekile, absinte.....
opako drustvo.ja , exe, mladi tajkun i nj.frend.poznati i nepoznati svracali bi do nas cestitali bi nam, ljubili nas a i mi smo njih.upoznali smo soba i mnoga druga zanimljiva bica.negdje oko 3 sata javio nam se i nepoznati entitet.kul.u 4 sata sam razmisljao da li da razbijem jednog lika ili ne.ali eto nisam.rekoh sam sebi ČOVJEČE TI SI DOBAR, TI SI DOBAR, TI SI DOBAR.BUKOWSKI I NJEGOVO ŠIBANJE JE PROSLOST,ZADNJI PUT SI SE ŠIBAO PRIJE 15 GODINA.KO GA JEBE.BUDI KULER!i eto pustio sam smece da zivi.par puta sam zaslatao exe za guzu, onako djecije.mmmmmm..........exe je zgodna i jos uvijek se palim na nju.ali ostajem dosljedan sebi.rekla mi je da cemo mozda u nekoj dalekoj buducnosti biti skupa.nisam joj rekao da ja mislim da necemo.rock je prasio na sve strane i dobio je ONU dimenziju ONU hendrixovu.hehehehehhe.sirio sam dobru vibru zelio sam da svi budu sretni kao ja.oko 5:30 taxist me je oprao socijalom.spustio me .


jucer sam napisao pjesmu koja se zove grijeh ili nakon grijeha.neodlucan sam.




- 20:25 - Komentari (14) - Isprintaj - #

24.12.2005., subota

:)

ja sam slikar koji nije naslikao niti jednu sliku.


srecom i sarenilom protiv zenske logike.







- 01:55 - Komentari (4) - Isprintaj - #

14.12.2005., srijeda

PARANOJA!!!!!!!!!

NEKO NAS POSMATRA, NEKO NAS STALNO GLEDA. kazu nam EKV.

a ja kazem;koji q. mi je sve ovo trebalo!blog, iskrica , chat........

sve su mi namjestili znam to.kliknuo sam taj anagram jer je bio samo za mene!ONI znaju da volim anagrame!ONI znaju kad sam na netu!toliko lazi!sto hoce od mene?!osjecam se izjebano!

vip, cronet,anonimni pozivi,sicilia,caj od jasmina,joy division,pixie,akademija u beogradu,koja,anagram,ekatarina velika,internet, židovi,tuga, crno vino , radost,mexico,fulanje,povjerenje,zakoni,vegetarijanstvo,bademi u medu,bijelo brasno, gulash bez mesa,the cult,c2,prada,ekavica,vrbnik..........anagram!


trebam dobru mjuzu da me smiri.ne mogu ostavljati komentare.zivci.sinoc sam vidio jebeni meteorit i zamislio jebenu zelju.usrao sam se kad sam skuzio sto sam zazelio.instinktivno sam zazelio.navika?:)
ja nemam zelju i ja sam sretan.samo sad me ova paranoja izbaci iz takta.sutra idem u snijeg i veselim se tome!imam nove michelinke(zimske);)

nervozan sam i jedva cekam da odem doma.sve je bilo ok do veceras.jeebeni anagram.


blogeru! GLEDAJU TE! OKRENI SE!



- 23:40 - Komentari (5) - Isprintaj - #

13.12.2005., utorak

:)

jedan od nas je umro prije deset dana.prosli smo kroz katarzu i osjecamo se super.ma sta super!OSJECAM SE TAKO DOBRO DA BIH NAJRADIJE POJEBAO CIJELI SVIJET!mislim, vodio bih ljubav s cijelim svijetom a i shire.lol.radim pozitivne afirmacije i gutam biljke.subotom zapalim malo shita i susrecem cudne ljude.gledamo se i slusamo se.pijemo malo ali dobro.za novu godinu idem u amsterdam.lol.vec se vidim kako vristim HOCU SAD I HOCU SVE!
na zadnjoj seansi moja shrink imena "zdrav razum"me toliko fascinirala da sam danima pricao o njoj.zena je za 5!vidio sam kako joj se lice ozarilo, kako se uzbudila na spomen huxleya i castanede.pricala mi je o njima.kuzi ih.nije folerica i njen psiholoski pristup pocinje da mi se svidja.rekla je da ce mi donjeti literature i da bi zeljela probati peyote!!!!!!!!!!!!konacno netko tko me razumije!!LOL!sretan sam i samo se smijem.smijao sam se i kod nje ,mislim smijali smo se skupa, onako, bezveze.:)rekla mi je da je ca blues procitala davno i da joj je ok.obecao sam joj metro od istoga.nije rekla milan nego MIKA.svaka joj cast!
ponavljam 150 puta dnevno JA SAM SRETAN!

jucer sam sa jednom curom razmijenio cca 250 sms-a i razgovarali smo u 5 navrata oko 3 sata.rekla mi je da ne zna zasto joj je tako dobro kad prica samnom.ne znam ni ja zasto je meni samome dobro kad pricam sam sa sobom.nju ne poznajem a sebe jos manje.sretan sam.

EXE(tako zovem bivsu) mi rece da sam postao hiperaktivan i bucan!rekoh joj JA SAM SRETAN!

ZELIM DA SJEBEM HARE KRISNU TJ.NJIHOVE SLJEDBENIKE!BIT CU SRETNIJI OD NJIH, MA VEC I JESAM!!!!!!




- 21:35 - Komentari (5) - Isprintaj - #

03.12.2005., subota

ja sam mrtav

nakon 11 godina prvi kilometri bez nje.jebeno.svi ti kilometri bili su za nju.bas svi.uvijek kad bih dolazio doma bio bih sretan i fiume bi me docekala osvijetljena i sretna.smijala mi se.veceras je bila mracna kao i cijeli put do nje.autocesta je drugacija,benzinske su na krivoj strani, na trenutak sam pomislio da sam u austriji.zvao sam muzu ali mi se nije odazvala.tahi ioni ne sljakaju.da probam mobitelom?pun kofeina i nikotina povratih u krilo.jebena bol izbaci žuč!mislim da sam vidio anđela, nisam siguran , ma ja nisam siguran u nista.ja ne vjerujem u nista ja sam mrtav i mrtvi mogu samo plesati.moje sanjajuce tijelo me napusti davno.castanedini pokreti nisu za mrtvaca.gledam se u ogledalo i vidim nesto .mislim da znam sto je kazem si, pa to sam ja ali vidi kako sam drukciji, vidi kako sam star kazem sebi na trenutak,kazem njemu.crte lica su ostrije, brada manja, čelo vece a oči jebeno beživotne.cini mi se da sam zadnji put sanjao prije 5-6 mjeseci i sanjao sam nju na samrti kako mi odgovara sa NE ZNAM.pitao sam ju da li me voli...........................................
pijem biljni antidepresiv i ne sljaka ili ja mislim da ne sljaka.pitam se kakav bih bio da ga ne pijem?u utorak idem po prozac.jebe mi se za posljedice.zelim se rijesiti boli.imam feeling da sam jebena rana, krasta puna gnoja, mozda gangrena.raspadam se.vec se vidim sutra:MRTVAC DOBIO KRILA, EUFORICNO SKACE NA BAS, RUKAMA RADI POKRETE,PRETVARA,SPAJA ALI NIKAD DA SPOJI. tj.pere me ponekad spica i toliko je dobro da bih najradije POJEBAO CIJELI SVIJET.spice su rijetke i one nisu zivot, one su pogled kroz nesto usko.ne znam kako se zove to usko .ja nista ne znam.
u utorak sam dobio odgovor od nje.konacno!cekao sam ga mjesecima.nikad necu zaboraviti taj njen pogled kad je uz prisustvo "zdravog razuma"konacno izgovorila NE! JA NEMOGU,NECU. mislim da sam tad vidio najvece OPROSTI. nikad u zivotu nisam vidio tako velik OPROSTI.njene oci ....suze....usne.....taj pogled!htio sam joj polizati sve suze i sline ali eto , to bi bilo nepristojno ipak smo u drustvu "zdravog razuma" rekoh.ZR.-rece ETO DOBIO SI ODGOVOR.

PA JA SAM 11 GODINA ZIVIO ZA TU CURU!dok sam bio ziv dao bih zivot za nju.ne serem, majke mi.bez beda bih bogu rekao ajde uzmi mene , nju pusti.disao sam za nju.bili smo jebeno dobar par.mnogi su govorili "pa vi ste kao brat i sestra".onako visoki, zgodni, mislim ja sam bio zzgodan jer je ona bila kraj mene.njena karizma je prelazila na mene.sad sam ruzan.ruzan sam ko q.


JEBIGA JA SAM EXTREM, JA NISTA NE ZNAM NORMALNO.I BAS KAD SAM SHVATIO ZLATNU SREDINU POSTADE KASNO.NIKAD MI NECE BITI JASNO KAKO MOZE BITI KASNO.MALO JE BILO PUNO.ZNAM.SMATRALA BI TO SVOJIM NAJVECIM PORAZOM.OVAKO JE POBJEDNICA. A I JA SAM SAMO U CEMU ???????


SAD BIH TREBAO RUSITI ONO STO JE KAO OSTALO,KAZEM SI.MA TO JE VEC SRUSENO.PUT JE IZABRAN.BIO SI COVJECE , BIO SI.JEBENO JE BILO.KAKO DA SRUSIM ONO NAJVRIJEDNIJE U MENI?MISLIM DA NIJE ILI JE???NE ZNAM MRTAV SAM.

ZNAM SAMO JEDNU STVAR A TO JE DA CU VOLJETI ZAUVIJEK SVOJU MALU SKORPIJU.

MOGU LI JA VOLJETI I PLESATI MRTAV?

MUZO JAVI SE!!!!!!!!!!!


- 03:22 - Komentari (15) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< prosinac, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Lipanj 2007 (4)
Svibanj 2007 (2)
Travanj 2007 (5)
Ožujak 2007 (4)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (3)
Prosinac 2006 (1)
Studeni 2006 (1)
Listopad 2006 (1)
Rujan 2006 (2)
Kolovoz 2006 (3)
Srpanj 2006 (4)
Lipanj 2006 (5)
Svibanj 2006 (1)
Veljača 2006 (4)
Siječanj 2006 (8)
Prosinac 2005 (6)
Studeni 2005 (9)
Listopad 2005 (5)
Rujan 2005 (9)
Kolovoz 2005 (6)
Srpanj 2005 (3)
Lipanj 2005 (8)
Svibanj 2005 (8)
Travanj 2005 (13)
Ožujak 2005 (15)
Veljača 2005 (8)
Siječanj 2005 (4)
Prosinac 2004 (15)
Studeni 2004 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

pixies7@net.hr



MIKA


"promaljam glavu
kroz prozor, i vidim
kako ostrica vjetra
hoce da ju odreze.

u tu nevidljivu
giljotinu stavih bezoku glavu
svih svojih zelja.

a miris limuna
ispuni beskrajan čas,
dok se vjetar pretvarao
u cvijet od gaze."

F.G.L.













there was a guy
underwater guy who controlled the sea
got killed by ten million pounds of sludge
from new york and new jersey
this monkeys gone to heaven
the creature in the sky
got sucked in a hole
now theres a hole in the sky
and ground s not cold
and if the grounds not cold
everthing is gonna burn
we'll all take turns
i'll get mine too
this monkeys gone to heaven
if man is 5 then the devil is 6
and if the devil is 6
then god is 7,then god is a 7
this monkey's gone to heaven

pixies





maye hvala vam za peyote!

jos ce da me i uhapse.
fuck

KJUT