N O V O ! Čizme slobode II dopunjeno izdanje

13 lipanj 2012

NOVO!

PUNK KNJIŽEVNOST

IZAŠLO DRUGO IZDANJE LEGENDARNOG PUNK-ROMANA "ČIZME SLOBODE", neumornog Punkera Ivana Glišića

[/IMG]

Ono po čemu se ovo, drugo izdanje, razlikuje od prvog jest u broju stranica, prije svega. Prvo izdanje imalo je svega 45 stranica, drugo ima 93 stranice, dakle DUPLO!
Druga stvar, drugo izdanje obogaćeno je Kečerovim nikad štampanim CRTEŽIMA!
Treće, Kečer i njegovi Vinkovčani više ne pričaju ekavicom, već hrvatskim jezikom!
Četvrto, sadrži poseban prilog s Kečerovim proznim i poetskim radovima. Uglavnom se gledalo da to, uz pokoji legendarni i neizostavni uradak, budu stvari koje nisu štampane. A tu je i pokoja sličica…

Tiraž ovog izdanja je LIMITIRAN i namijenjen pravim kolekcionarima, stoga zagrabite dok nije nestalo, a nestat će, veoma brzo. Zbog toga će, za desetak godina, knjiga vrijediti ko suho zlato…
Što je najsmješnije, cijena je NON-PROFIT: 35 Kuna

Ukoliko naručite uz Čizme Slobode i drugu novu Glišićevu knjigu Plastično lice, odobravamo dodatan popust. Plastično lice također je drugo izdanje legendarnog romana o potrazi za identitetom, na 128 stranica, i nudi se po cijeni od 30 kuna. S njenih ćete korica, dolje, moći gledati moje lijepo raznobojno lice. Tako, obje naručene knjige dobit ćete, uz popust, za samo 50 Kuna! Svakako NE PROPUSTITE OVU PRILIKU!

(Pojašnjenje interesentima iz BiH koji mi se javljaju, 50 kuna dođe nešto manje od 7 eura, ustvari točno 6,84 eura. To je uglavnom i cijena za Srbiju.)

[/IMG]

Po romanu Čizme slobode u adaptaciji diplomiranog dramaturga Ivana Velisavljevića snimljena je i radio-drama. Interesenti koji nisu uspjeli čuti, mogu uz knjige dobiti i CD s audio zapisom, uz nadoplatu od par kunica, koliko stoji prazan CD.

POŠTARINA za jednu knjigu iznosi 12 kuna, za obje 15 kuna, ukupno.
KNJIGE ŠALJEM IZ HRVATSKE U HRVATSKU.

NARUČITI na ovaj mail: knjigaart@gmail.com s obaveznom naznakom «KNJIGA» u subjektu maila, kako vaš cijenjeni mail ne bi završio u smeću zajedno s ostalim spamovima.

Ukoliko naručujete iz Srbije, naručite direktno od Glišića, za par eurića, na evaj mail: ivangl@sbb.rs

Podsjetimo, prvo izdanje legendarne knjige Čizme slobode pojavilo se 1995 godine i odmah je rasprodano. Za onoga tko ne zna, riječ je o Punk-romanu s glavnim akterom Satanom Panonskim u središtu Punk-pokreta. Ovaj roman, preporučam, ne samo Kečerovim fanovima, već svim ljudima koji su ikada bili u doticaju s Punkom i undergroundom! OVAKVA KNJIGA NIKADA I NIGDJE U SVIJETU NIJE NAPISANA!

<< Arhiva >>