26

utorak

svibanj

2015

Okvir za naočale u novoj boji

Dugo nisam pisala i baš mi je to falilo. U zadnjih mjesec dana bilo je više "intelektualnog" rada nego kreativnog, no vjerujem da će se to promjeniti sretan

Za ovaj mali makeover naočala koristila sam stari okvir za naočale (napominjem da nije original, niti nikako ne preporučam originalne skupe okvire) te boju u spreju.





Cijena spreja u hobby shopu je 36,70 kn za 150 ml. Izbor boja bio je dosta ograničen, ali na kraju sam zadovoljna ovom ljubičastom mat bojom.

Za početak ogulila sam staru foliju sa naočala koja se i sama počela guliti, tako da su naočale bile prozirne, međutim bile su dosta neuredne. Za potrebe bojanja izvadila sam stakla.







Postupak je bio jednostavan. Svakako zaštitite ruke rukavica (boja se ne ispire vodom sa prstiju), nemojte bojati u kući radi neugodnih mirisa, dakle balkon i dvorište su idealni. Lak je brzo sušeći, ali ostavite sušiti preko noći da na licu nebi ostali otisci od boje rofl Ako nešto zašpricate skinite boju razređivačem. Dva sloja biti će dovoljna. Svaki slijedeći sloj stvara grudice ili balončiće. Bolje je pričekati da se sloj osuši pa tek onda nanositi slijedeći, ako se zapacka skinite sloj razređivačem i krenite iz početka.









Meni je bilo jako zabavno rofl



Nakon vračanja stakala naočale izgledaju ovako.





I to je to. Nije uredno skroz na skroz tako da mislim da ću se još poigrati s njima.

Lijep pozdrav
Ž.

Oznake: diy, sunčane naočale, okvir za naočale, boja u spreju, homemade, fun, new collor, nova boja, sunglasses frame

<< Arhiva >>