ponedjeljak, 05.01.2015.

Pokloni za Valentinovo

Ako ste se pitali što pokloniti dragoj, ovdje čeka odgovor! Puno je koncerata za Valentinovo, ali za svaki se mora oprati. Zaljubljeni, tu sam za Vas. Učvrstite moju vjeru u ljubav i pokažite da dvanaest sapuna nije previše za udomiti na ovaj dan ljubavi.

Što ako ste sami na Valentinovo? Prošetajte se sa ovim divnim sapunom par puta po špici i možda Vas uslikaju oni šta uslikavaju modno osviještene. Nakon toga će Vas suprotni spol sigurno zapaziti. A ako mi pošaljete sliku sa mojim sapunom na špici, slijedeći dobivate gratis.



Imam ograničenu količinu od dvanaest veličanstvenih srdaca-sapuna na zalihi. Valjda ovaj blog čita barem pola sretno zaljubljenih muškića koji misle na svoje cure/žene. Ovi sapuni su sa eteričnim uljima cedrima i kadulje koje neki nazivaju afrodizijacima.
***Cijena: za zaljubljene sitnica, samo 30 Kn po jednom srdašcu.***


A imamo i poklon paket za još zaljubljenije od zaljubljenih. Možete izabrati koje proizvode u njega želite staviti. Moj izbor je:
- macerat od smilja
- podložak za sapun od bračnog pardon bračkog kamena
(natpis je Sounds, colors and fragrances echo each other)
- specijalni sapun za Valentinovo; srculence
- ambalaža sa ukrasnim sapučićem također u obliku srca kojeg kasnije možete iskoristiti za pranje

(info o ambalaži: Ova kartonska ambalaža je napravljena od recikliranog
materijala i u potpunosti je DES-ov proizvod.
http://www.des.hr/index.php/proizvodnja/kartonaza.html. DESov grafički pogon je specifičan po tome što svih 43 radnika, (osim rukovoditelja i voditelja proizvodnje) čine osobe s invaliditetom i to s najtežim oblicima. Većina osoba s invaliditetom radi na doradnim (ljepljenje, savijanje, sortiranje, slaganje,.. i poslovima pakiranja čime ih čine dijelom svijeta proizvodnje i rada. Ukrasi na paketu su napravljeni od naših sapuna, što znači da se i s njima možete oprati, a možete ih koristiti i kao dekoraciju za Valentinovo.)

***Cijena paketa uz popust: 100 Kn**

Oznake: valentinovo, dar, poklon, paket, pokloniti, sapun

- 20:29 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>