< ¤ Sanšajn ¤>

¤ Sanšajn ¤

nedjelja, 04.03.2007.

¤ Nosi osmjeh ko košobran ¤


I kako vrijeme prolazi sve više i više razmišljam čemu se truditi oko nekih stvari koje nemaju smisla. Ali stvarno nemaju. Male stvari me trebaju činiti sretnom, ali me ne čine kao prije i to mi ide na živce. Trebam se radovati svakom sunčanom i lijepo provedenom danu. Trebam se truditi oko škole (iako to ne činim) i imam grižnju savjesti zbog toga.
Želim biti sretna zbog ljudi koji me okružuju i posvetiti svima dovoljno pozornosti. Želim kao i prije pozorno slušati tuđe lijepe i tužne događaje. Ali to ne činim.

I kako si izbiti nešto iz glave?!
Kako nastaviti živjeti kao da je to jedna od uobičajenih stvari koje se dogode?
Kako prestati pričati o tome?
Kako se koncentrirati na bilo šta drugo osim na tu misao?
Kako odjebati predmet vlastitog obožavanja?!

Meni ne ide. I koliko god se trudila i uvjeravala prvo sebe, a onda druge da me boli kurac,jednostavno lažem svima, a sebi najviše. I to ide na živce. Ne mogu samu sebe uvjeriti u nešto što nije i što neće biti. Još dugo. Dugo.
Mrzim kad se mišljenje mijenja svakih 24 sata. To je jebena neodlučnost, a ne volim neodlučne ljude. Ne možeš sjediti na dvije stolice kako bi Dora <3 rekla. Jedna stolica je uvijek draža od one druge, a ti se odluči koja je to.

I sad ću postati uzorna i buntovna djevojčica. Učit ću, družit ću se, biti sretna, otići na koncerte na koje želim i vidjeti dugo neviđena lica i upoznati nove ljude. Pravit ću se važna sa svojim novim patikama i na sve gledati s pozitivne strane. I bit će šareno. Onako sa šljokicama.


Imam rođendan za dva dana, ne zaboravite čestitati. 6.3. da i ja sam punoljetna baba.
I ne znam kad ću slaviti i ne znam kako ću to sve izvesti i to me više ne brine.
Mi se svi vidimo i grlimo, znam.

I tradicionalna kava u zvuku, jep. I Dunja pod ručicu i na toplu čokoladu. I nedovršene i nerješene stvari će postati riješene i dovršene. I drago mi je zbog toga. I seksi mi svugdje. Los fastidiosi I čaga.
Uz alkohol i druženje.

Hvala i doviđenja.

:))

- 21:34 - Komentari (27) - Isprintaj - #