sanas_divine

četvrtak, 30.08.2007.

Voli, ne voli, voli , ne voli….

Sigurno si sa tratinčicama igrala ovu divnu, staru igru, čupkajući im latice u znatiželji i nestrpljenju koja će riječ ostati na kraju. I bila si tužna ako je ispalo NE VOLI, a bezrazložno sretna, ako je ispalo VOLI. Tako je koji puta i stvarnom životu, zar ne.? Nekoga jakooo voliš i ta osoba voli tebe, pa ipak se «zakačite», možda i povrijedite, nadurite se i još svašta nešto. I tada poželiš, onako, malo pakosno: «Da ga/je barem nema pokraj mene, da se malo odmorim od njega/nje.» I , gle čuda , puf, želja ti se ostvari. Ako imaš sreće ( kao ja sada) ode samo na kraći put, pa onda stalno razmišljaš o njemu. Odjednom ti fale čak i ona zanovijetanja, hoćeš ga poljubiti, slušati potočić ili rijeku njegovih riječi, grijati se u njegovoj blizini. I pitaš se, što te je to uopće zasmetalo onda, jednom davno, prije par dana?! Odbrojavaš sate, maštaš što ćeš mu sve reći kad ti se vrati, i sve ostalo, što i nije baš za blog. Da skratim priču, svi smo mi takvi, čupavi i dlakavi, dragi i peckavi, i bolji i lošiji , i u «bedu» i u «goodu» i sve je to divna čarolija i raznolikost života. I zato, ako se naljutiš na mene, i zaželiš da sam daleko od tebe, ne, neću ti nimalo zamjeriti, jer znam da me ipak voliš, kao i ja tebe, Jer kod mene, na kraju uvijek ostane latica VOLI, jer ja tako isčarobiram, a oni koji me znaju, poznaju i moje moći čarobnice. Ali ipak, najjača na svijetu je moć ljubavi, pa to već valjda znaš. Zato želim ti danas ljubavni dan i sjeti se dati i samoj sebi veliku porciju ljubavi, jer ti si osoba koja će biti uz tebe tokom cijelog tvog zemaljskog života. Proglašavam danas dan ljubavi, i da je bude dovoljno za sve ljude na svijetu. Hoćemo slaviti danas, ti i ja?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

30.08.2007. u 13:01 • 7 KomentaraPrint#

utorak, 21.08.2007.

Svako zlo za neko dobro

Ako si upravo u nekim velikim sranj..ma ili ljepše rečeno krizama, frkama, problemima onda ćeš bijesno frknuti na ovaj naslov. Ako si upravo pobijedila tu neuništivu zvijer koja se zove koma, bed , a možda i izazov ili sakrivena prilika, onda ćeš sa tajanstvenim osmjehom spoznaje kimnuti glavom i suglasiti se sa mnom. Zašto ovo drugo, (jer ovo prvo ti je savršeno jasno i samo ti nikako ne odgovara na tvoje uporno pitanje : Zašto se sve to baš mora događati upravo i jedino MENI?)??

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Sigurno si high, uznesena , letiš ako si savladala neku naizgled nepremostivu poteškoću i ponosna na sebe i puna pobjedničkog ushita. Cijeli svijet je tvoj, sve ima smisla, a upravo dobivena bitka daje ti snagu i vjeru za sve slijedeće bitke.
A sad, malo usporedbe sa tzv. Izmišljenom realnošću, sa filmovima. Znaš one filmove gdje opaki narednik maltretira jadnog vojnika, gdje skupina cool cura muče neuglednu siroticu, gdje jadni, pokvareni bolesnog uma stražar muči bespomoćnog zatvorenika, gdje šef tiranin maltretira svoje zaposlenike? Ili još bolje, frustrirani profesor stalno se iskaljuje na darovitom, ali buntovnom učeniku . I cijela drama i zaplet, sve udiše tvoju snažnu želju da onaj potlačeni, žrtva da pobijedi, da se digne , usprotivi da pokažem onom gadu gore, da preokrene situaciju u svoju korist. Naravno, u flimu se to obično dogodi i žrtva postaje jača, sposobnija, samostalnija i postaje i moralni i stvarni pobjednik. A sad, daj se sjeti svog tiranina, svog malog ili velikog mučitelja, svojeg strogog oca ili zahtjevne majke, ili već nekog tko te tako beskrajno iritira da bi ga odmah utopio u kapljici vode ( može i kiseline, da se sigurno nikad ne vrati). E, pa znak, to ti je tvoj osobni životni trener, ona osoba koja će te u životu najviše naučiti, koja će iz tebe izvući maksimum snage, prkosa, volje sposobnosti i kojoj ćeš jednom zahvaljivati što ti je posvetila vrijeme za torturu i baš tebe tako dugo imala na piku. Ja sam ti po tom pitanju jako bogata, imam cijelu kolekciju likova velikih tiranina i sitnih tlačitelja, opakih mučitelja i nemilosrdnih narednika, «marinaca». Slijedeći puta ću ti pričati o Ženi Zmaju i Podloj Svinji(PS skraćeno), o dva lika od kojih drugom, PS-u mogu zahvaliti za postojanje moje dvoje djece a prvoj (ŽZ skraćeno) čelični stav mirnoće suprotstavljanja svakoj nepravdi i ledenom mirunepostojanja straha od ikoje živuće osobe. I zato, ovom prilikom im beskrajno zahvaljujem što su mi podarili takve životne poklone, a u znak zahvale opisat ću neke sitnice iz njihovih života, u kojem su se dotakli mog. Dakle živjeli dugo Svinje i Zmajevi, a pogotovo oni zamaskirani u ljudsko obličje.

21.08.2007. u 21:22 • 3 KomentaraPrint#

subota, 18.08.2007.

Suze spoznaje

Plakala sam. Dugo, tiho bezglasno. Kao da se sva tuga od prošle godine izlila iz mene, jer je ta knjiga, „Milijun komadića“, Jamesa Fray bila moj okidač za sva ona pitanj atisuću puta postavljena, zašto? Zašto se nisi borio, zašto nisi probao, zašto si odabrao put laganog samubojstva i ubijao se pićem cigaretama, masnom i slanom hranom? Zašto, moj tvrdoglavi, inteligentni, duhoviti brate, čije ime nije odgovaralo nikada tvom duševnom stanju, Damir, da, prekrasne želje malom djetetu i čovjeku koji nikad u sebi nije našao mir a niti životni cilj, niti želju i snagu da pokrene stvari. Koliko sam puta, kao i danas plakala, željeći mu pomoći dati ruku, promijeniti a on,on se nije dao.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Samo bi se smješkao i rekao: Sanjić ne razumiješ ti to, još si mala.
To mi je govorio do 20-e, a nakon toga, samo bi se zatvorio u sebe i tvrdoglavo i dalje radio po svom. Uijek me mučilo pitanje, kako se i kada dogodilo da je od perspektivnog, nadarenog šarmantnog, prelijepog, karizmatičnog mladića stigao do osobe narušenog zdravlja bez volje da se bori za sebe?! I kao na sva pitanja koje postavimo Svemiru ili Bogu ili Višoj Sili kad, tad dobijemo odgovor, samo nikada na način na koji to očekujemo. Ja sam uvijek čekala odgovor od njegovih prijatelja, doktora, ali nikad, baš nikad od knjige. Da li je trenutak kad je prekinuo sa Cicom bio silazna točka putanje, da li prevelika popularnost i lakoća postizanja do 18-e godine ili pak nešto još davnije, duboko zakopano u djetinjstvu ili Životu s One strane?! Ipak, ja znam da mi se javlja u pojavi malog laptira , koji ima iznutra krila najplavije, najnebeskije, najmorskije, najslobodnije boje, kao boja njegove slobodnjačke duše Vodenjaka. Izvana su mu krila siva sa sitnim točkicama, a iznutra skrivaju bezvremensku ljepotu vječnosti, ljubavi, mira, slobode. I da, gdje se pokazao prvi puta? Na moru, u Novalji, na prašnjavom putu prema plaži Zababe(skraćeno Babe), pokraj auta registracije DJ ( njegovi inicijali). Uvijek se zezao sa Tinom, svojom nećakinjom, da jedino njih dvoje imaju svoje registarske oznake. Zaletio se Lari u noge, bio dosadan, uporan, onako kako je sam on znao biti kad je nešto želio postići. I kad smo ga konačno uočili, znala sam, sa 100% sigurnošću da je našao put do mene, put utjehe, snage i ljubavi i da mi je tim leptirićem poručio:“Sanjić, ne tuguj, vidiš da sam tu sa tobom. I jednog dana, kad dođe tvoje vrijeme prelaska na ovu stranu, u Dom, ja ću te prvi dočekati, i bit ću kao i uvijek tvoj Veliki Brat koji te čuva i pazi na tebe. Volim te!“
Gle, možeš sada reći da sam prolupala, da sam ćaknuta, šenuta, kako god želiš, ali znam da ga nisam zauvijek izgubila i da čak i sada možemo komunicirati na poseban način. I da, zato sam danas plakala, jer sam ga konačno razumjela, godinu dana prekasno da mu kažem, da ga zagrlim i kažem mu : „Gle, nema veze što previše piješ, što si uništio svoje tijelo, što si nam slomio srce tisuću puta( jer se i to može, nisi to znala, zar ne , zacijeli ti srce, i opet ti ga slome), svejedno volim te i drago mi je, sretna sam da si moj brat i da smo živjeli zajedno. I znam, znam danas sigurnije no ikad, da si sam izabrao svoj put i način života i da nema krivice na nikom, da ti nismo mogli pomoći, koliko god željeli. Šteta što nisi pročitao ovu knjigu, možda je i za tebe mogla biti prekretnica u životu. I zato, čitaj je kroz moje oči, dođi mi u snovima, donesi nam poruke u znakovima, štiti me od Ž.Zmaja i dođi mi, dođi u obliku leptira nebeskih krila. Volim te, volim te zauvijek, iako ti to nikada nisam rekla dok si bio živ. „
Moje zadnje riječi tebi, uz zagrljaj i skrivene suze bile su : Bit će sve OK. I sad, to se obistinilo, ali za tebe, a ne za nas koji smo ostali. I zato ti, koja ovo čitaš, nemoj dozvoliti da ti voljena osoba ode, a da joj ne kažeš volim te. Žalit ćeš dok živiš zbog tog propusta, srama, slabosti, nelagode. Vjeruj mi, govorim ti to iz dvostrukog iskustva. Pregrizi jezik, ponos, zagrli voljenu osobu, zaboravi razmirice i utisni joj u obraz poljubac ljubavi i šapni riječi istinitog iscjeljenja duše: „VOLIM TE“.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

18.08.2007. u 18:17 • 5 KomentaraPrint#

utorak, 14.08.2007.

ENIGMA i recept za hrabrost

Dan prije Velike Gospe, slušam muziku «Enigme» i pišem. Njihova me muzika ubacuje u «zonu» , u međuzvjezdani prostor uma, duše i stvaranja nečeg novog, a opet davno stvorenog. Danas me u dubinu duše dirnuo post moje kćeri, koji mi je dao na tiho pitanje koje sam sebi često postavljala: Da li su moji najdraži, moja uža obitelj i majka svjesni bezgranične ljubavi koju za njih osjećam, spoznaje da jesmo i da ćemo uvijek ostati povezani i podrška jedni drugima? Da, sada znam osjećaju i cijene to, i suze sreće mi se i sada cakle u očima. Možeš reći, :» To je tako dosadno, živjeti u ljubavi, biti sretan, pa to uopće nije priča za post» Možda i nije, ali ja ti ovdje želim reći da sreća i ljubav postoje, da su stvarne i opipljive kao i ovaj kompjuter na kojem čitaš ove riječi. Doduše, njih ne možeš primiti u ruku, ne možeš ih pojesti, popiti ili obući, ali bez njih ti niti sva materijalna bogatstva i luksuz ovog svijeta neće biti dovoljna da ispuniš golemu prazninu i tugu u središtu svoga bića. Da, kažeš ti, lako je tebi kad oko sebe imaš ljude koje voliš i koji te vole. Da, odgovaram ti, sada mi je lakše, ali svi imamo krize i padove, svi imamo sumnje i strahove, svi putujemo valovima života koji imaju vrh i dno.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Trebala si me vidjeti sa 19 godina, ljepotica izvana, a iznutra drhtava želatina bez stava i hrabrosti da se zauzme za sebe. Toliko uplašeno, jadno, nesigurno i iskompleksirano stvorenje ti nikada, nikada ne možeš biti. I tada, kao u bajci, jedna banalna rečenica iz ženskog časopisa «Svijet» promijenila je moj život. Sad ću je izvući iz konteksta , jer ću drugi puta prepričati cijeli članak, predugo mi je to za danas glasi otprilike ovako:
«I kada te najviše strah, kad se iznutra raspadaš, izvana budi vrhunska glumica, ispravi se nasmiješi, sigurno zakorači i zamisli da si najhrabrija i najodlučnija osoba na svijetu, i svijet će te tako doživjeti!!»
I zamisli, to stvarni šljaka!! Ne kažem da je lagano, možeš malo vježbati i pred ogledalom, taj osmijeh, uspravan stav i siguran korak. Ali, kad ti prvi puta uspije, čak i recimo pred bahatom prodavačicom u dućanom (a tu ti se stvarno ne može ništa loše desiti), počinju ti rasti krila hrabrosti i sa svakim pokušajem, pa i neuspjelim, sve si jača, sigurnija, smjelija. Uostalom, što ti se uopće može dogoditi?! Da ti kažu NE? Pa i to je samo riječ kao i svaka druga, i baš ništa ne boli, samo malo zasvrbi tvoj ego. Dakle, ono čega se bojiš, odglumi si tu situaciju par puta sama, pa pred frendicom ili nekim tko te podržava i onda isprobaj to u stvarnosti. Znaš, mnoga se vrata lagano otvaraju, samo treba pokucati. Pozovi Apolona i Zannu sa snagu i hrabrost ( oni su ti jake dobrice, ništa ne brini) i u boj za svoju sreću. I ljubav, naravno. Gle, ovo ti nisu neke fore iz knjiga, to sam stvarno primijenila i promijenila sebe u osobu kakva sam željela biti, a to je sigurna, hrabra, spontana, voljen. Držim ti fige i navijam za tebe!!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

14.08.2007. u 12:17 • 2 KomentaraPrint#

petak, 10.08.2007.

Retreat Into Nature – Green Man

Danas sam nešto lijena za pisanje, pa sam samo sistemom copy-paste ubacila kartu koju sam jutros izvukla za sebe i tebe. Dakle, počinje vikend, ne boj se kiše i munja, pinklec na rame, pa u prirodu. Povedi i prijatelja, peseka ili još bolje svoju trenutačnu ljubav drugog spola. Druži se, udiši svježi zrak i u uživaj u ovom danu kao da ti je posljednji , jer tko zna, nekom i je....Ne, neću coprati, danas je dan za život, ali ipak udahni punim plućima i zahvali na zraku, zdravlju, vidu, sluhu. Zahvali NEKOME na blagoslovu što vidiš, čuješ i osjećaš sve divote ovog dana. Hej, pa danas počinje vikend!Sretnice, SRETAN TI PETAK ( priča o toj izreci, ali istinita, iz prve ruke slijedeći puta na ovom blogu,a počinje ovako: Vučem se tako ja po štengama prema svom poslu ,kadli.....e jesam te sad zainteresirala!!) Šaljem ti zelene puse šume i livade i modre zagrljaje neba i mora!!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Povratak prirodi

Bila si u zatvorenom previše dugo vremena i sada trebaš osvježavajući prekid od stresnih uvjeta života. Bez obzira koliko si zaposlena, uvijek ima vremena za predah na svježem zraku. Ova karta dolazi ti danas sa snažnom porukom da provedeš više vremena sama u prirodi. Iscjeljujući efekti prirode obnovit će tvoj izgled i energiju i vratit ćeš se svom domu ili poslu sa novim idejama i svježom perspektivom. Razmisli o svom povratku prirodi kao o investiciji koja će ti pribaviti OGROMNE dividende.

DODATNA ZNAČENJA:

v Tvoje čežnje i odluke da odeš na odmor su ispravne
v Imaš životnu misiju koja uključuje enviromentalizam i prirodu
v Radi sa čistim sastojcima, kristalima, biljkama duhovne prirode ili ostalim iscjeliteljskim metodama
v Komuniciraj sa životinjama, drvećem, vilama i ostalim duhovima prirode

Green man – crteži i slike Zelenog čovjeka koji se pojavljuje iz lišća ukrašavaju drevne crkve diljem zapadne Europe i Indije. Odavno je poznat kao lice prirode i božanstvo koje pomaže sjetvi i žetvi

Možeš pozvati Zelenog čovjeka sa pomoć sa svojim vrtom ili da ti poveća povezanost i bliskost sa duhom prirode.

10.08.2007. u 15:24 • 4 KomentaraPrint#

četvrtak, 09.08.2007.

Da li i ti živiš u sitcom komediji?

Pitaš me što ti je pak to sad?! E pa sigurno si bar jednom gledala «Prijatelje» ili «Seinfelda». Ja ću svoju nazvati «Sanas», a kako bi drugačije.
A sad evo i zapleta:
Bila ja na službenom putu u jednom malom hrvatskom gradiću i nakon što smo obavili posao, da ne zaboravimo stare običaje odosmo papati (što smo svi jedva čekali, jer tamo se stvarno dobro klopa). Ja sam odlučila sama sebi dati jednodnevni predah od slavne UN-dijete( i da znaš, to nije dijeta Ujedinjenih naroda , nego NE dijeta u prijevodu).
Sjedosmo mi tako u fini restorančić u dobrom društvu trojice simpatičnih muškardina. Od njih, jedan je posebno duhovit, poslovni čovjek, ali pravi zafrkant. Sipa viceve ko' iz rukava, a tek «štikleci» iz njegovog života!! Na kraju, dobiješ jedan vic, ako imaš iznad 18 godina pa smiješ to čitati (ma ne, nije baš prost, ali ne buš' ga kužila ako nemaš neko «životno iskustvo». Dakle, dođe nama konobar, fini mladi dečko, sav se uspuhao, drhti kao prut na vjetru i obletava oko nas, zasipajući nas pitanjima, Da li je dobro, izvolite ovo, ono, koju berbu vina hoćete. Kad je donio na salvet čep od vina (tako se to inače, da ga pošnjovaš, jel' vino OK, ali nama baš i nije to bilo najbitnije) mi smo skoro pali na pod od smijeha. I tako, trčkara on oko nas, natače vino svake 2 minute, i u jednom trenu naš ga domaćin zaustavi ozbiljna izraza lica:
«Čuj mali, je'l ti šef ovdje?»
«Pa, je» promuca tiho mladi praktikant.
«A imate li vi ovdje kakvu knjigu žalbi?» Tajac. Ni da muha zucne, ni da komarac zazuji, ledeni trenutak snebivanja. Ja gledam malog i predviđam kud smjera domaćin, ali mali nema pojma da je upao u vlastitu komediju. On je jadan poblijedio, pozelenio, pocrvenio, kao semafor, i samo sam se bojala da nam se ne skljoka sa svim tacnama i pripadajućom mmmmm, finom papicom. Čini se da je trajalo vječno, gledati tog mladića kako se muči prebirući u glavi što je pogriješio i kako se zamjerio ovom moćniku. Konačno , domaćin ga pusti iz kaveza straha rečenicom:
«Htio bih napisati da nikad u životu nisam imao bolju poslugu!!» Da si samo mogao vidjeti taj izraz olakšanja i duboki uzdah konobara. Mi smo se svi nasmijali, a on je još revnije optrčavao oko nas, gledajući mene kao mali pesek pogledom punim želje za nadom zaštitom. Domaćinu je to bio dobar štos, ali praktikant je to sigurno doživio kao najteži psihički trenutak dana. I zato te molim, kad se ti jednom nađeš kao tema šale ( a to će ti se sigurno u životu dogoditi i to ne samo jednom, nisi ti te sreće) sjeti se da te onaj koji se šali s tobom najvjerojatnije uopće nije htio niti povrijediti niti poniziti, nego samo zabaviti društvo. Zato, smijmo se što češće, na svoj i tuđi račun (prvenstveno na svoj)
VIC:
Znaš li što je idealni muškarac? Križanac vibratora i bankomata.
A vi dečki, sad znate ideal nas cura, pa na posao.

09.08.2007. u 15:41 • 1 KomentaraPrint#

petak, 03.08.2007.

Energy Healing – Merlin

Vjerovala ili ne, evo mene opet. To ti se zove paradoks, kad nešto jako želiš i znaš da to trebaš napraviti, a ipak ti nekako uspijeva da to često "gurneš po tepih" u stilu utjehe i isprike samoj sebi tipa". ali sutra ću sigurno....to nešto napraviti!" E pa ja sam se odlučila boriti protiv paradoksa svoje lijenosti ,a tebe molim da mi u tom epomogneš i da zapomažeš:"PIŠI, PIŠI, BAŠ JE DOOBRO". možeš slobodno i malo lagati, ako ti se baš i ne sviđa toliko, to se zove pomaganje drugima, konkretno meni. Zato sada počinjem i nastavit ću redovitije pisati, za sebe i za tebe nepoznata čitateljice! Ako ti nešto od ovoga uljepša dan, bit će to doprinos ljepšem danas i još boljem sutra.
Tu je i ona obećana cool stranica, neke već znaju o čemu je riječ ,a vi ostali, ako ih uopće bude, uživajte u istraživanju, a ako pak ne znate engleski, tko vam je kriv! Šćepajte pod hitno znalca iz engleskog ili rječnik u ruka pa mukotrpno riječ po riječ. www.consciousone.com/c1Cards/

A ovo drugo , što je to? To su karte proricanja drevnih majstora, za koje sam si dala truda pa ih sve prevela i prepisala, vrijedna ja, pa ću ti ih sada na kapaljku stavljati na svoj blog. Ima ih ukupno 44, a ja ih imam ORIĐIĐI ( iliti u originalu) , lijepe sa zlatnim rubom i slikicama, a ti samo potiho pati i zamišljaj pripadajuću sliku. Dakle, danas je dan za magiju, čarobnjake, alkemiju i energiju i ti sama dodaj začin čarolije u ovaj dan, neka bude dan koji ćeš pamtiti po malim i velikim čudima. Dobro otvori oči, načuli uši, izoštri sva svoja osjetila i napiši mi o čaroliji koju si danas (ili koji dan iza)doživjela!
The show must go on!!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Liječenje energijom

Situacija za koju si pitala uključuje liječenje energijom. Ti imaš iscjeliteljske sposobnosti koje možeš usmjeravati direktno preko svojih misli, srca i ruku. Šalji energija ljubavi za podizanje i iscjeljivanje ove situacije. Možeš pročistiti energiju kod kuće, u uredu ili u svom vozilu. Tvoje iskustvo s energijom može biti toliko moćno da odlučiš čak započeti svoju praksu iscjeljivanja kao svoju profesiju.

DODATNA ZNAČENJA:

v Počni tečaj liječenja energijom kao npr. Reiki, Qi Gong, iscjeljivanje pranom i iscjeljivanje dodirom
v Tvoja životna misija uključuje liječenje energijom
v Pročisti prostor u svom domu ili uredu putem feng shui, ili goruće svijeće ili neke druge metode liječenja energijom
v Izbjegavaj situacije, mjesta i odnose sa grubom energijom
v Sve se iscjeljuje i sve će biti OK

Merlin – nitko ne zna zasigurno da li je Merlin uistinu živio ili ne. Ono o čemu se svi slažu je to da je Merlin arhetip i epski, mitološki tip čarobnjaka. Povezan je s Kamelotom kralja Artura, Avalonom i Glastonsburyem. On je također aspekt Heremesa Trismegistusa, učitelja ezoterične mudrosti.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

03.08.2007. u 13:44 • 3 KomentaraPrint#

četvrtak, 02.08.2007.

You Can Do It – Michael

Ovo je BONUS post i isprika za to što sam bila ljenčuga, pa nisam dugo pisala. Ako budeš JAAKO dobra, sutra ili u ponedjeljak dobit ćeš jedan lijepi link na mom blogu. Čitaj, sanjaj, uživaj i budi hrabra!!

Ti to možeš – arkanđeo Mihael

Ti si kvalificirana i spremna da poduzmeš korake prema željenom ishodu. Ti imaš sve što treba da ispuniš svoje snove i svoj smisao života. Ova karta označava da je upravo SADA vrijeme da povučeš svoj potez. TI TO MOŽEŠ! Poduzmi akciju bez odgađanja ili oklijevanja.

DODATNA ZNAČENJA:

v Nema više priprema ili odgađanja, samo TO UČINI
v Ti si vrijedna i voljena osoba
v Razbij velike ciljeve u manje korake i poduzmi svaki dan jedan korak
v Ti si na pravom putu
v Riješi se perfekcionizma i znaj da ti baš dobro ide

Arkanđeo Mihael je moćan nadglednik anđela čuvara. On pomaže prosvjetiteljima da se prisjete i ispune svoju životnu misiju. Mihael drži svjetlosni mač da prereže terete koji nas plaše, da nas ojača da napravimo životne promjene i d aizađemo iz zone komfora(ugode).

Pozovi Mihaela za zaštitu, motivaciju, hrabrost i jasnoću.

02.08.2007. u 15:28 • 1 KomentaraPrint#

Kad te čuva arkanđeo Michael!

Misliš ti, kakve sad veze ima arkanđeo Michael sa ovim postom?! Pa, da on nije bio moj anđeo tjelohranitelj na ovo nedavnom putu na more i posebno natrag, ne bi vjerojatno čitala ovaj post. A nije da nisam dobila upozorenje, noć prije puta budila sam se svakih sat vremena, a u cika-cak zore, sjedoh na balkon obasjan prvim izlazećim zrakama sunca i izvukoh moje čarobne anđeoske karte. I što okrenuh? Čak 2 puta kartu sa porukom od Michaela. Taj dan bio je kao iz filma i to u nastavcima, jer se kraj serijala odvijao 2 tjedna kasnije. Ali ovaj puta, drage moje ljudice i ljudići, ja sam vam ostala dužna otkriti onu VELIKU TAJNU. Dakle, sada dobro pazite , jer ovo ću napisati SAMO JEDNOM J, jer kao , ti to ne možeš pročitati jedno 100 puta. Ali dosta brbljanja, uzmi papir i olovku i PIŠI. Da, da dobro si pročitala/a (sorry muškići budući da sam u ovom životu u ženskom tijelu, i pišem u ženskom rodu, a vi to sebi u glavi izvrtite na muški rod, kao što i mi žene stalno radimo dok čitamo većinu pisanog teksta).

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dakle, čim ujutro otvoriš svoje lijepe okice, udahni i izdahni 3 puta duboko koliko možeš , a da ti pluća ne puknu, i pri svakom udisaju i izdisaju ponavljaj u sebi riječ MIR, i SAMO tu riječ i nijednu drugu misao. Nakon toga , zamisli želju svoga srca već ostvarenu, kao u filmu, udahni je uđi u nju, zakorači kao u sadašnji trenutak.
TAAAKOOO..Imaš sliku ? Sigurno??
E sad je lijepo koncentriraj u samo jednoj rečenici , POZITIVNOJ, OBLIKA PREZENT i u JA OBLIKU.
Komplicirano?! Pa ne baš.
Primjer: Ako želiš smršaviti, umjesto da napišeš :Neću više biti debela(to dakle NE SMIJEŠ NAPISATI) sroči nešto u stilu :Ja sam vitka zdrava osoba. Ili možeš zadati i željene kile kao npr. Sada imaš 60 kg, a želiš imati lijepih 60 kg. Tada pišeš.
Ja imam 60 kg. Ponavljam, pozitivna izjava, u sadašnjosti i JA formi. Kada si složiš idealnu izjavu, napiši je na papir, najbolje neku tekicu sa datumom upisa. To isto ponavljaj negdje u toku dana, a navečer, prije spavanja , opet je napiši. Radi to SVAKI dan, tri puta dnevno. Ne znam koja ti je tvoja želja, ali za manje želje, ostvarenje dolazi u roku 10 – 45 dana SVAKODNEVNOG pisanja , a za neke velike, pa sad zavisi, ali puno njih ostvari se u roku 12 - 18 mjeseci.
E sad te ja opet pitam, koliko ti je važan tvoj san, još važnije ostvarenje tog sna? Hoće li on zauvijek ostati u snu ili će se početi ostvarivati? Ja to ne znam, ti znaš za sebe, i nemoj varati samu sebe, pa preskakati dane i termine. Još jedna mala preporuka. Ako želiš dobiti jači početni elan uzmi za početak neki manji san ili željicu, tipa, lijepi komad odjeće, dobar provod, izlazak sa dobrim društvom, povećanje plaće, honorara ili džeparca do 10 %.
KAD ti se ta želja ostvari ( a ne ako, jer ovo provjereno funkcionira ) dobit ćeš vjere da to uistinu radi i za tebe. Onda možeš povećati ulog, pa napisati novu izjavu i ponavljati terapiju reprogramiranja sebe u biće koje je stvoreno da ispunjava samo sebi želje. KAD ti se ostvare prve dvije želje, javi mi se pa ću ti dati upute za novi nivo. Traži malo više vremena , ali veći su i dobici.
Dakle, što se još čeka?! Možeš početi i odmah kad ovo pročitaš, ne trebaš čekati jutro, ali moraš PISATI , a ne samo razmišljati ili izgovarati izjavu. Pa da, kažeš, znala sam da ima neki keč. Pa naravno da ima, to su upornost i dosljednost sebi.
Pa valjda ti toliko vrijede tvoji snovi. Radi ovo i piši mi kako napreduješ, i vidjet ćeš da ti se otvaraju vrata za koje nisi niti znala da postoje. Uh, al sam se raspisala. Ali ne brini, sad ću malo češće pisati. Pusa tebi i tvojom snovima, neka ti arkanđeo Michael da snagu i hrabrost.

02.08.2007. u 12:35 • 1 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Svibanj 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Travanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (2)
Kolovoz 2007 (9)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga



Ostvarenje sna




Angels may not come when you call them, but they'll always be there when you need them.

While we are sleeping, angels have conversations with our souls.

Angels are students in Heaven and teachers on Earth.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

We are all angels in training.

The sound of an angel's voice can unlock your hidden feelings

Everyone has their own angel.

An angel is someone you feel like you've known forever, even though you've just met.

Angels are never too distant to hear you.

Angels often work behind the scenes.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

"When hearts listen, angels sing."
-Unknown

"The guardian angels of life sometimes fly so high as to be beyond
our sight, but they are always looking down upon us."
-Jean Paul Richter

"We shall find peace. We shall hear angels,
we shall see the sky sparkling with diamonds."
-Chekov

"To love for the sake of being loved is human, but to love for the sake of loving is angelic."
-Alphonse de Lamartine


Cursors