ShowBiz

nedjelja, 15.03.2009. u 17:32

Seinfeld - kako već desetljećima opstaje genijalna serija ni o čemu


Seinfeld - kako već desetljećima opstaje genijalna serija ni o čemu Fenomen Seinfeld zahvatio je svijet i zaludio gledatelje humorističnih serija devedesetih godina prošloga stoljeća, no sudeći po neprestanom emitiranju te serije iznova i iznova, moramo se zapitati što je to što jednu humorističnu seriju čini privlačnom gotovo više od dva desetljeća. Možete li se sjetiti ijedne humoristične serije koja je toliko dugo carovala filmskim ekranima, koju nove generacije doživljavaju jednako kao i stare bez obzira na vremenski odmak?
Opširnije...

ShowBiz

petak, 06.03.2009. u 15:31

Što se zaista krije iza najpoznatijih pjesama Beatlesa?


Što se zaista krije iza najpoznatijih pjesama Beatlesa?Već desetljećima pjesme Beatlesa intrigiraju mnoge, a oko nekih su se stihova razvile razne teorije, poput onih da su Beatlesi pjevali o drogama, ratu, prostitutkama... Istina vjerojatno nikada do kraja neće biti razjašnjena, ali iza pjesama Beatlesa kriju se mnoge zanimljive i intrigirajuće činjenice. Pogledajte pjeva li se u Lucy in the Sky with Diamonds stvarno o LSD-u, kome se obraćao Lennon u pjesmi Help! te tko je Jude u pjesmi Hey Jude...
Opširnije...

Tehno

srijeda, 04.03.2009. u 23:53

Samsung i8910 Omnia HD - iPhone "killer" kuca na vrata


Samsung i8910 Omnia HDOtkako je prvim izdanjem iPhonea Apple započeo touchscreen revoluciju u svijetu mobitela, počela je prava utrka među konkurentima kojima je Sveti gral postalo proizvesti ultimativni iPhone "killer". Izmjenjivali su se modeli raznih proizvođača, a svi su redom bili neprihvatljivo manjkavi, mušičavi, zbunjujući i jednostavno nedovoljno dobri da ugroze pionira multimedijalnih touchscreen mobitela iz Applea. Pomalo neočekivano, prvi pravi iPhone ubojica stiže iz Samsunga, zove se Samsung i8910 Omnia HD, a iPhone 3G pokraj najnovijeg touchsrceen multimedijalnog telefona ima prednost jedino na području dizajna.
Opširnije