nedjelja, 15.01.2006.

Guess who's back?!

Ajme sram me je uopće ovako se najaviti!
Znam nije me bilo dosta dugo! Ma šta dosta, jaaako dugo... Toga sam sam i svijestan! No, znate li do čega mi je najviše stalo?! Do ovih par poslijednjih komentara... Vas koji ste također primijetili kako me nema...

U zadnje vrijeme, nikako nisam stizao odlaziti na BLOG i nastaviti sa njegovim uređivanjem. Božić, nekako nisam ni išao na kompjuter. Nova Godina – još manje. Ajme sjećam se dočeka! Kako smo se napili... OK, nemorate sad odmah mislit kako sam neki pijanac... Ali nekako kad se tako malo napijem plešem bez kompleksa i srama. Bio sam na tulumu gdje nisam poznavao možda preko pola društva. No bilo nas je mnogo. Preko 50! A ja makar nisam bio «glavni» na partyju sam ipak bio u centru pažnje. Sa tim svojim društvanjcem. Ne znam zašto sam uopće odabrao slaviti Novu među toliko nepoznatih ljudi. Mislio sam neće to baš ići. No ljudi su se pokazali odličnim, možda mrvicu premirnim, bar za Doček, za moj ukus.
Tako da sam ja, makar mnogima nepoznat itekako upadao u oči. Uglavnom u pozitivnom smislu.

Eto onda poslije oporavljanja, malo sam chillao, tako da ni onda nisam odlazio na net. Ali nisam dugo mogao gledati kako stoji ovaj post, od 'ko zna od kad. Nisam mogao gledati kako trune i umire, i kupi komentare od vas, koji me čitate, kako primjećujete da me nema i kako vam, bar malo i bar na neki način falim.

Kada sam i odlazio na net, pisao sam za X portal, u kojemu sam sada novinar. Nije da se sad želim hvaliti, želim samo malo opravdati izostanke. Ako se to ovdje može, ili ako je uopće potrebno.

Tako da sam one sve svoje potrebe za svojom novinarskom kreativnošću ispunjavao na Xportalu. Ipak mislim da je tako bolje, mislim da tamo ipak više spadaju članci informativnog sadržaja, a ne tu na SALTY.blogu, na kojem sam nerjetko do sada postao upravo takve.

Tako se desila ta prelomnica moga on-line pisanja i ostao sam negdje između. Nisam se više usudio/trudio vraćati na blog kako su dani odmicali, no kad god su mi na um padale misli kako ću uskoro postati lešina blogosfere PROBUDIO SAM SE i upalio PC u ovo nedjeljno jutro.
I zbilja vam, nemogu obećati da ću biti češći jer mislim da ova godina nosi neke preinake u mome životu, a i da neću više moći onaku duugo visiti za kompom. I nemojte misliti da sada to shvaćam kao gubljenje vremena, teško mi je ovo pisati ali nekako realno gledajući mislim da neću svaki dan moći bezbrižno lutati poljima blogosfere i interneta uopće.

No tko zna možda se gadno varam. Negdje u sebi i ja se tako nadam!

| 11:20 | Komentari (22) | Isprintaj | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>