hit counter html code 'SalsaZone Fever' party - SalsaZone - the best party zone in town... - Blog.hr


SalsaZone - the best party zone in town...

11.09.2008., četvrtak

'SalsaZone Fever' party

Plesna škola 'Salsoteca' u suradnji sa Hrvoje Kraševcem i plesnim studiom 'Fever' otvara novi salsa party pod nazivom 'SalsaZone Fever'.

'SalsaZone' su u ožujku 2006. godine osnovali Jurica Ruždjak - DJ Ricky i Tajana Varunek te pokrenuli salsa party koji se održavao petkom u Strossmayer baru na Gornjem gradu te u noćnom klubu 'Euphoria'. U kratkom vremenu taj salsa party postao je najveći i najposjećeni party u Zagrebu.

Proteklih nekoliko godina 'SalsaZone' je nastojao okupljati sve salserose iz svih klubova na zajedničkome druženju popraćeno vrelim ritmovima salse, bachate, merenguea i reggaetona jednog od najboljih latino DJ-a u Hrvatskoj - DJ Ricky-a.

'SalsaZone' potpomognut snagama plesne škole 'Salsoteca' te dugogodišnjim iskustvom organiziranja salsa događanja Hrvoja Kraševca iz plesnog studia 'Fever' vraća se na zagrebačku salsa scenu u novom vrhunskom izdanju u prekrasnom prostoru lounge bara 'Spoon'.

Pozivamo sve ljubitelje latino glazbe i plesa da se pridruže na otvorenju 'SalsaZone Fever' partija u četvrtak 18. rujna 2008. godine od 21h u lounge bar & restaurantu 'Spoon', Hypo centar, Slavonska avenija 6, Zagreb.

Partiji će se održavati svaki četvrtak od 21 sat a očekujte puno vrhunske latino muzike, zabave, plesa, druženja, i novih iznenađenja...

Pogledajte video najavu na www.salsazone.net !!
- 21:21 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>