Sakica

ponedjeljak, 20.10.2008.

Pametne i glupe zene i pokoji pametan muskarac

Citam ja tako tu sa strane desno neki poziv na flert, pa neke frendice pomazu savjetima frendicama, pa mi doslo da i ja lijepo poucena vlastitim iskustvom napisem par redaka o slicnim temama.
Dakle, kao sto sam naslov kaze, postoje pametne i glupe zene (postoje i takvi muskarci), a postoje i zene koje, iskustvom poucene, mogu od glupih postati pametne. Ima i onih koje to ne moraju ili ne mogu.
Uzmimo flert za pocetak. Htjele mi ili ne muskarci ce uvijek flertovati. Opravdali oni to svojom urodjenom manom, ovaj osobinom, ili ne - nama takve stvari uvijek mogu zasmetati. Vec su nas svi znanstveni, antropoloski i ini spisi poucili da je zena staticna, a muskarac aktivan i da on moze strcati kad god pozeli (u svrhu oplodnje), a mi, sto se tice nase psihofizicke spreme za taj cilj, mozemo to napraviti svega par puta (mada ima i onih zena sa sedamnaestero djecice, ali sto je to u usporedbi sa muskarcevom sposobnoscu da dnevno oplodi nekoliko puta, normalno, razlicite zene). Otud im opravdanje za flert.
Muskarac koji otvoreno flerta s drugom zenom pred svojom vlastitom (ili djevojkom) nije neki narocito mudar muskarac. Kao prvo, njegova draga ce to sigurno primjetiti (ona stalno sumnja, pa bogami i primjeti, reklo bi se da zivi za to da primjeti) i nece joj se nimalo svidjeti te bi mogla preburno reagirati zbog istoga. Mudar muskarac ce svoj flert sakriti, jer ga dozivljava kao flert, kao kratki sretni euforicni trenutak koji ce ga u zivotu vinuti u visine, a onda i opustiti i dati mu snage za nove pobjede, a narocito ce ga skriti od svoje odabranice, jer svaki mudar muskarac zna da ce njegova odabranica i dalje ostati lijepa, pametna, duhovita i njegovana samo ako joj on posvecuje dovoljno maznje i paznje, a to je cilj - zar ne?
Glupa zena ce na flert svojega muskarca reagirati preburno (ukoliko ga primjeti, a primjetit ce ga, pa zena je!). Moze ga udariti, moze pocupati onu s kojom on flertuje, moze pobjeci glavom bez obzira sva u suzama, a moze se i pokunjiti i mjesecima trpiti svoj jad i postati muskarcu svome dosadna i...uglavnom, dosadna.
Pametna zena zna da svaki muskarac flertuje. Dakle, ona se odmah za to isto treba pripremiti i pripremati svaki tjedan, svaki dan, svaki sat,...ovisno o potencijalu i spremnosti svojega muskarca za flert.
Svaka pametna zena koja npr. ima kovrcavu kosu i pozamasne grudi treba znati da ce njezin muskarac uglavnom flertovati sa zenama ravne kose i malih grudi (ili obrnuto), jer on jednostavno mora osvajati ono sto je drukcije. Zapravo je to njemu svojevrsna igra, a mudra zena zna da muskarci nikad ne odrastu. Pametna zena zna da njezin muskarac to radi i za njeno dobro, jer ako je on zadovoljan sasvim je sigurno da ce nakon tog flerta naci nacina da i nju zadovolji (koliko god vam se to cinilo glupim - ziva istina!)
Pametna zena koja je uocila flert svojega muskarca s drugom zenom pa ju je to malo pecnulo oko hertza, pametno ce se ispricati i reci da ide napudrati nos (ukoliko se to desi pri nekakvom izlasku u disco club ili restoran, npr.), a zapravo ce uci u toalet, opsovat ce mu svu familiju po spisku, zamisliti kako mu golom rukom cupa srce iz grudi koje ce jos neko vrijeme kuckati u njezinoj stisnutoj saci, duboko udahnuti, isprsiti se, nasmijesiti se sama sebi u ogledalu, isprobati svoj zavodnicki pogled number 32, te elegantno i dostojanstveno izsetati iz toaleta. Dok se lagano i odmjereno bude vracala na popriste zbivanja, on ce se vec pitati gdje je do sada, a ona pametna ce za to vrijeme vrckati svojom guzicicom i glediti ostale muskarce svojim pogledom number 32. Pritom ce uhvatiti sijaset muskih pogleda, osmijeha, pozdrava, upita za broj telefona,...da ce joj se ego toliko podignuti pa ce zgrabiti svojega prdonju (onog koji prdi u snu dok spava pored nje, a ona to elegantno odtrpi) za vrat i strastveno mu uvaliti jezicinu jednim okom gledeci u onu flertovsku kujicu i njezin glup i prestravljen izraz lica koji se pita: A sto je sad ovo??
Pametna zena zna dostojanstveno pobijediti i okrenuti stvari u svoju korist.
Pametna zena zna da rjesenje ne lezi u trazenju novoga muskarca, jer kako smo prije naveli - svaki muskarac flertuje, pa je stoga bolje pobrinuti se oko jednoga nego gubiti se na vise njih dok shvati da je mijenjati muskarce nemoguce. I ne treba ih mijenjati. Oni su takvi kakvi jesu. Zanimljivi su i ... muskarci su. U svojem evolucijskom razvoju uspjeli su doci, sto se flerta tice, samo do toga da pokusaju sakriti svoj flert sa drugom zenkom (sad pricamo o pametnijima). Ne znaju da mi IPAK sve to primjetimo. Zato, drage zene, imajmo razumijevanja za potrebe nasih muskaraca, jer oni ce svakako naci nacina da nas nagrade.
A to je cilj, zar ne?

- 21:04 - Komentari (18) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2008 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Srpanj 2009 (2)
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (2)
Veljača 2009 (2)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (3)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (3)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (3)
Svibanj 2008 (4)
Travanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (5)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (5)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (5)
Rujan 2007 (5)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (7)
Lipanj 2007 (7)
Svibanj 2007 (9)
Travanj 2007 (8)
Ožujak 2007 (7)
Veljača 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga






  • OBAVEZAN DOLAZAK!



    Saki u ribičiji (ma, je l' se to meni brci naziru??!)

    ludBok! U ovom blogu se, uglavnom, piše o meni. Imala sam kao dijete kronični nedostatak pažnje, pa si lijepo sad to sve nadoknađujem, između ostalog i ovim svojim blogekom, ali i ostale teme će bit, kad tad, spomenute:muzika, izlasci, putovanja, art, malko filozofiranja...ma, sve ćemo dotaknuti-, naročito - muškarce... sramežljivi slobodno na :
    sakira@net.hr

    A evo još jedan: amorositta@gmail.com






    Google

















    Get your own Chat Box! Go Large!


    Sakica, pripadnica fem-fem gerile...

    image hosted by ImageVenue.com

Linkovi

Misao

  • thumbup Zabrljaj život!Bar ćeš znati da si živ."


    Koja glupa slika!


    A vid' mace! Napila se...

Pročitati, pogledati, poslušati