Sakica

utorak, 27.02.2007.

Tečaj za ulet?! Ma, ti prego...

Jucer sam na Explozivu vidjela prilog o tečaju za ulete muškaraca ženama!
Da ne bude zabune, kad sam to spomenula u svojem postu, to je bila šala! Al ovdje, u stvarnom životu, to stvarno postoji! Ma, dajte, molim vas!Komentar u spomenutoj emisiji je dao tip s trbušinom većom od moje kad sam bila u 7. mj. trudnoće. Pa što si ti muškarci umišljaju? Nije mu palo na pamet da najprije prestane pijuckat 6 limenki Žuje od 0,5 l svaku svoju dosadnu večer i poradi na svojem izgledu, što bi mu definitivno olakšalo put do ženskih srdaca? Što bi žene pomislile na ulet takvog tipa, koji zasigurno neće na tečaju naučiti ništa novo, pametno i korisno, ako to već nema u sebi? Pomislile bi: "Jao, vidi mu trbušinu, kakav će tek biti za 6 mj. kad se opusti uz mene? Što si on umišlja, prilazi prije svih ovih očuvanih komada da bi mi sjebao ostatak večeri, ne daj bože da me netko vidi s njim, pomislit će da mi je dečko! Ili još gore - da me netko ulovi fotoaparatom dok je OVO u blizini i pita: što tako lijepa i mlada dama pije, HE HE??"
U spomenutoj emisiji je bilo riječi o tome da muškarci prilikom uleta ne bi trebali držat ruke u džepovima, jer to čini da izgledaju sramežljivo!Hey, mi volimo sramežljive, ima nešto spontano i simpatično u njihovoj smotanosti i dobrom odgoju, zbog kojeg vjerojatno izgledaju sramežljivo. Lakše bih mu oprostila taj trbuh kad ga vidim da je sramežljiv, možda se srami svojeg trbuha, pa ima nade i da poradi na tome.
Pitam se da li postoje na tom tečaju i oipisi kategorija žena kojima se ulijeće? Postoje žene kojima je svejedno tko im ulijeće, glavno da plaća cijelu noć. Muškarci, da li ste toliko isfrustrirani da prilazite i tim kategorijama? Ima žena koje bi pričale o...bilo čemu...pa, da li ste spremni i na pametnije (mislim da takvim ženama muškarci ne prilaze, jer je to teži put do p...). Ima onih koji ne žele da im muškarci ulijeću. Da li shvatite to na vrijeme ili treba intervencija izbacivača da biste shvatili?
Uglavnom, sramežljivi ne hvataju odmah za koljeno, pa bolje prolaze od onih "hrabrih", važno je da je muškarac uredan, da gleda najprije izdaleka samo onu koju lovi, a ne još 100 istovremeno, jer ona postane tada nezainteresirana, da pazi na svoj trbuh, kosu, ako je proćelav, bolje da ne mazi te mlitave vlati, nek ih dokrajći kak spada, da ne smrdi, da ne izgleda bahato poput 'bit ćeš moja večeras, mala', da ne očekuje nit pusu prvu večer, jer bismo mogle zaključiti da to očekuje uvijek od svih prvu večer, da ne izgleda uopće kao da je lud i zagrijan i da dahće kao da jedva čeka ševu, treba najprije pripitomiti kobilu, pa je onda može zajahati (OVO JE U PRENESENOM ZNAČENJU),...ima još puno toga, al ovo su osnove, a ono glavno za kraj: neće biti važno niš od sveg ovog ako nas znate dobro, ali dobro nasmijat,...a nije to baš lako.Nemojte misliti da ste zabavni i da se zbog toga žene stalno smijuckaju, one to rade da im se nebi pojavile bore na vratu (ima smisla).

- 13:04 - Komentari (16) - Isprintaj - #

četvrtak, 22.02.2007.

PMS!

madSinoć sam vodila poluozbiljan razgovor o ženema u PMS-u (u Pop artu kojeg morate obavezno posjetit srijedom i zabavit se uz Underground sky ako ste slučajno u Rijeci ili okolici) sa svojim muškim prijateljima. Nisam baš sigurna da li muškarci uopće razumiju žene u tom za nas i cijelo čovječanstvo značajnom periodu. Dakle, svi znamo da žene tada više "vole" plakati, svađati se, udariti (ha), poseksati se, postižu u sportu bolje rezultate, više čiste po domu svome, kreativne tada daju ono najbolje od sebe...Ali oni (naši dragani) misle da smo tada samo više agresivne nego inače??!Neke nestabilne ili preduge veze tada čak i pucaju nepovratno! Naravno da smo agresivne i da to ispoljavamo uvijek u njihovoj blizini, a kako i gdje drugdje?Tja, nećemo se valjda izderavati na šefa ili roditelje ili dijete ili policajca koji nas je zaustavio u prometu i namjerava nam naplatiti kaznu jer nismo dovoljno slatke da nam oprosti neki mali,mali prekršajčić ili...?Uglavnom, dragići, shvatite da se vrlo brzo smirimo i da smo nakon 20 min opet one dragice, micice, kokoškice...kao i uvijek, pa opet...Valjda nam tih par dana možete "robovati" , a ne nas još više jediti (žestiti). Moji dragi muški prijatelji su zaključili da svaki muškarac koji drži do dobrih odnosa u svojoj vezi mora pratiti ciklus PMS-a i mjesečnica svojih ljepotica i ići linijom manjeg otpora u te famozne dane. Naravno, sve je to rečeno kroz salve smijeha i zadirkivanja, ali i to je nekakav pomak...Eto, a sad ne bi bilo loše da i vi iznesete svoja stajališta o tome ili barem iskustva. Ovo se odnosi na oba spola. 'ajd zdravo!

- 11:24 - Komentari (12) - Isprintaj - #

utorak, 20.02.2007.

Maškare

bangKarneval prošao, ne mogu vjerovat - bez karneval partyja, šmrc - brdo loše umaskiranih i pijanih ljudi, ali, hajde no, zvončari su slatki...

- 09:45 - Komentari (9) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 19.02.2007.

muškarci

kissVolite li brbljive ili samozatajne muškarce?

- 15:17 - Komentari (12) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Srpanj 2009 (2)
Travanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (2)
Veljača 2009 (2)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (2)
Studeni 2008 (3)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (3)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (3)
Svibanj 2008 (4)
Travanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (5)
Veljača 2008 (3)
Siječanj 2008 (5)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (5)
Rujan 2007 (5)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (7)
Lipanj 2007 (7)
Svibanj 2007 (9)
Travanj 2007 (8)
Ožujak 2007 (7)
Veljača 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga






  • OBAVEZAN DOLAZAK!



    Saki u ribičiji (ma, je l' se to meni brci naziru??!)

    ludBok! U ovom blogu se, uglavnom, piše o meni. Imala sam kao dijete kronični nedostatak pažnje, pa si lijepo sad to sve nadoknađujem, između ostalog i ovim svojim blogekom, ali i ostale teme će bit, kad tad, spomenute:muzika, izlasci, putovanja, art, malko filozofiranja...ma, sve ćemo dotaknuti-, naročito - muškarce... sramežljivi slobodno na :
    sakira@net.hr

    A evo još jedan: amorositta@gmail.com






    Google

















    Get your own Chat Box! Go Large!


    Sakica, pripadnica fem-fem gerile...

    image hosted by ImageVenue.com

Linkovi

Misao

  • thumbup Zabrljaj život!Bar ćeš znati da si živ."


    Koja glupa slika!


    A vid' mace! Napila se...

Pročitati, pogledati, poslušati