< travanj, 2008  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Travanj 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (2)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (1)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (2)
Siječanj 2007 (7)
Prosinac 2006 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

To će biti taj dan....

Neznam kak da vam opišem blog..
vidite kak izgleda..
Pa...riječi su suvišne....!!!

Blogovi koje posjećujem..

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr


Ljubav moja
tena
Livia
Anita
Poki
johnny
edita
capricorn

O meni

-Jan
-15 godina
-1.c (graficka skola)
-Ivanić grad
-imam curu
-imam dosta frendova i frendica
-rocker sam
-slušamm: Nirvanu, Pink Floyd, Fat President, Pasi, Moskowskaya, Six Pack, Blackout, Crno Perje, Black Sabbath, Doors, Let 3, Hladno Pivo, Metallica, G'n'R, Ramones, Led Zeppelin...




Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Box 4







Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

ponedjeljak, 07.04.2008.

Es ist vorbei und es war doch schon wir bleiben gern hier. Doch wir musen jetzt gehen, alles hat einmal ende, weis doch jeder von euch, aufwiederschen.

evo novog posta...
hehe
naravno, ne pise ga jan... vec ja (josipa)...
posto on nema trenutno komp, a ovaj tu post mie je vec onak, dosadio... sjetih se ja da bi mogla napisat njemu post...
=))
kak sam ja dobra... hehe
a neki kazu da nisam.. pa stvarno, mislim ono...
kako bezobrazno... :p
i tak...
u skoli nis novo, ja (josipa) mozda padnem razred, al nis bitno...
sad uskoro ce opet bit produzeni vikend, pa bi jan mogo doc u goricu malo... ipak neam ja tolko para da svaki vikend idem u ivanica, hello...
i da kad smo vec kod gljiva, mislim da bi ipak on mogo dolazit prek ljeta u goricu svaki dan ak oce (bar u 6 mj, jer tad jos uvjek ima mjesecnu), jer je njemu JEFTINIJE da dolazi u goricu, nego da ja idem u ivanic... tak da ono..
:/
i da, sumnjam da ce ovaj post neko citat kad ga nije jan napiso, ipak on ima ogroman talent za pisanje postova...
neznam zasto on kad ode kod dodera il kad smo na in ne napise post! da ja doma neam komp, a iam blog i ta sranja, koristila bi svaku priliku da sam na int.. hehe.... al ne, on kad ode kod dodera, igra red alert... zbog tog su cak zakasnili dok su svirali u cazmi briem.... ma neznam...
i on je sad, dok ja doma umirem i pisem njemu post, na koncertu i jebava se s ko zna kim (doder, tomas... - oni su najcesci pa njih nabrajam samo)
hehe...
cini mi se da je ovaj post malo poduzi, pa da bas ne umrete od dosade dok cete ovo citat, ili ne...
pozdravljam vas....
poosa

|Komentiraj 8| Printaj| #|

srijeda, 13.02.2008.

"...Keep on rocking in the free world..."

ajd da i ja napisem jedan normalan post...
Evo kod mene nikaj novo ide polako penzionerski, jebeno i tak...
Sa bendom sve pre jebeno, puno koncerata, sad i snimamo zasto tak da fakat jebeno, skola ok nije tak lose ko prije...
ljubav normalno ko do sad, pre jebeno...
Sutra valentinovo, pa zelim svima sretno valentinovo a pogotovo svojoj jedinoj ljubavi: devi, tj. tomasu, tj. pokiu, tj. dodjeru, tj. Jožici(Josipi)
Ljubavi puno te volim, puno te zelim i tak... poruka za josipu, reko bi vam da ne citate al znam da budete tak da ko vas jebe-(jedva cekam tu trecu srecu)
Aj pozdrav

|Komentiraj 43| Printaj| #|

ponedjeljak, 28.01.2008.

"...Još jedna noc kada zurim u strop i lezim kao mumija, groznicavo trazim bilo sto da razlikujem dan od predhodnog..."

Nije bas tak ko u naslovu al vracam se rutini, onim jebenim danima kad se zbudim odem u skolu vratim se doma malo jebavam po kompu i onda opet spat i tak stalno, al bit ce bolje...valjda...nadam se
I tak nema nikaj posebno, neam bas ni kaj za pisat, al evo da ovo opet posvetim jednoj osobi tj. osobici, tj. maloj djevojcici tj. mojoj maloj patuljcici, al nemoj te se s njom zajebavat zato kaj dok popizdi bolje da vas nema...
Kak znas da nekog volis, e pa ja znam, znam da ju volim zato jer ne da volim njene vrline, ja volim njene mane, volim ju dok se ljuti, dok se svadjamo, dok me gleda sa onim svojim plavim okicama i znam da nekaj nije ok al tvrdi da je, i tad ju volim, volim ju i dok me razjebe da popizdim, (makar se to bas ne dogadja al ajd) volim ju dok, ma volim ju zbog svega, svaki dan i svaki sat i svaku sekundu ju volim sve vise i sve me vise strah, neznam al mozda ovo glupo zvuci strah me da ju ne zavolim previse, zato kaj ak me ikad spuca neznam kaj cu al prepustam se i volim najvise sto mogu, zato jer vjerujem, samo njoj sve vjerujem svaku rijec i bilo sta da mi kazem znam da ne laze, znam zato jer ju volim, a voli i ona mene...
Ljubavi volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, volim te, najvise na svijetu i u galaktici i u sunjecevom sustavu i na mljecnoj stazi i u cijelom svemiru..........................................
pozdrav

|Komentiraj 19| Printaj| #|

nedjelja, 13.01.2008.

"Ako nocas vijesti jave da sam nestao bez traga, smiri se ne placi od srece, moj pokvareni osmjeh dobro pogledaj i vidjet ces đubre kao ja ne umire, vidjet ces đubre kao ja ne umire!"

cekao sam taj dan, i jos ga cekam, nikad nisam mislio da cu ga jedvat cekat, ali vjerovali ili nejedva cekam pocetak skole, naravno ne zbog skole neg zbog josipe naravno!
da, jedva sam ga cekao da budem siguran da cu je svaki dan vidjet, da ju mogu svaki dan poljubit, da osjetim njene usne na mojima, njen dodir na mojem tijelu, njenu ruku kako drzi moju.
Ajd jos cu prezivjet danas bez toga.
Al jedva cekam da joj sutra kazem koliko ju volim, da ju poljubim i zagrlim i nikad ne pustim, zato jer znam da su njene usne stvorene da ljube samo mene, znam da je moja ruka stvorena da drzi tvoju, moje tijelo da bude pokraj tvojeg...
Ja sam stvoren da te volim i ti da volis mene, i zato nadam se da znas, volim te najvise na svijetu, i nadam se da znas, stvoren sam samo za tebe i nijednu drugu, i nadam se da znas, volim te.
Pusa ljubavi mojoj jedinoj
i pozdrav svima drugima
bok

|Komentiraj 22| Printaj| #|

subota, 05.01.2008.

"How I wish, how I wish you were here, We are just two lost souls swiming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground and what have we found, same old fears, wish you were here!"

Evo doso je i taj dan kad cu opet post napisat! i da ne zaboravim, Sretan Bozic i Nova godina
Evo sve se sad slaze na neki nacin, al ono sad ce skola i ocjene i sva ta sranja, pa onda ko zna kaj bude.
Na neki nacin jedva cekam skolu da se mogu svaki dan sa Josipom vidit, (zato kaj je ona u kazni pa nesmije van pa se vidimo svake prijestupne i to me jebe al ajde) al mi se neda opet cubit po cijele dane tam al kaj se mora tesko je.
Sad mi se u zadnje vrijeme od kad josipa nemre van ni neda ic van zato kaj znam sve kaj se bude dogadjalo i rijetko se dogodi nekaj novo i zanimljivo tak da mi se fakat neda.
Za novu mi je bilo prejebeno i neda mi se pisat kaj je sve bilo.
Evo sad sam kod deve bio od cetvrtka pa smo nekaj svirali, kemijali i nis ne napravili al ajde bar nisam bio doma po cijele dane na kompu. Tam je bilo kak tak, ono zajebavali smo se isli van i opet sam se uvjerio da je cazma ispricavam se cazmancima al cazma je fakat rupcaga i pol. nemas kam ic van ni nikaj pa smo bili kod deve doma cijelo vrijeme i tak.
Dobro ajd da ne duljim makar vec jesam, pozdrav
Velika pusa mojoj jedinoj ljubavi, nadam se da znas kolko te puno volim, a ak ne onda: volim te jako jako jako jako jako puno. valjda sad znas.
ajd srečno

|Komentiraj 11| Printaj| #|

utorak, 18.12.2007.

"...Ovo je pjesma o tebi koja si mi sve na svijetu, ovo je pokušaj da kažem neizrecivo..."

Evo ajd da napisem neki posteni post kad me vec tolko gnjavite.
Vidim da nemrete bez mene i mojih postova kad me svi tak jako volite pa ajde, ovo je post o mojoj ljubavi!
kao sto ti naslov vec kaze ovo sto ja osjecam prema tebi je neizrecivo!
fakat si mi sve na svijetu!
Svaki tvoj pogled znaci mi vise od bilo cega na svijetu, svaki put kad kazes volim te osjecam se koda sam najsretniji covjek na svijetu, svaki tvoj dodir, svaki put kad me primis za ruku imam osjecaj da smo sami na svijetu, da nema nikoga oko nas da je sve super, da cu poletit od srece, a kad te pogledam u te tvoje plave oci(koje su nkad zelene) i pogledam tu tvoju prelijepu facu znam da sam najsretniji covjek na svijetu, mogo bi bit s tobom po cijele dane i samo te gledat i nikad mi nebi bilo dosadno. svaki tvoj poljubac meni znaci tak puno, svaki tvoj zagrljaj i opet to volim te, mogo bi se rastopit od srece svako jutro kad te vidim u skoli, a dok me ne dozivljavas il dok me zajebavas nemrem izdrzat, imam osjecaj ko da cu puknut i neznem kaj..., al hvala bogu to se ne događa tak cesto pa mi je super, gle ljubavi ja jednostavno nemogu bez tebe, volim te najvise na svijetu i neznam kaj bi da te nema, i nedo ti bog da me ostavis jel ono..............................................................................................................................................
volim te puno!
Pozdrav svima i daj te komentiraj te je** vas ja u dupe!!!

|Komentiraj 25| Printaj| #|

srijeda, 12.12.2007.

...

...
jeste dosadni

|Komentiraj 8| Printaj| #|

srijeda, 18.07.2007.

"...osječam se kao govno u zraku, a mene to uzbuđuje..."

alo ljudi evo dugo me nije bilo bio sam sad i na moru 12 dana 9 kod dodjera a nkoliko tj 3 dana na pagu i u povljani!! sad ču opet ič kod dodjera u ždrelac to je tam na pašmanu a idemo dodjer, poki tomas melita i ja i bit če pre jebeno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
duga je to priča i neda mi se sad sve pisat!!!
band je promijenio adresu zato kaj je neki hacker provalio i sjebo nam blog, majku mu jebemo(capricorn nova adresa)
i eto ovo ljeto mi je prejebeno al brzo prolazi!!
e da sviramo u čazmi i vrbovcu sad u čet i sub odite kod nas na blog za daljnje informacije!!
i da....
fakat više neznam kaj bi napiso baš se niste iskazali u komentarima al ajde valjda bude bolje!!
ajd čujemo se još nekad!!!
pozdrav

|Komentiraj 34| Printaj| #|

nedjelja, 03.06.2007.

"Zivot nije bajka, probudi se iz sna, zivot nije pjesma, pjesma ljubavna!"

Evo da se javim i da javim da sam kupio bas gitaru i da sviram u capricornu!!!
Za one koji su glupi ili slučajno nisu odavde to je bend iz Ivanića, U njemu sviramo dođer, jax, deva, cundić i ja!!!
Ono fakat neznam kaj bi još napiso!!!
Niš novo se nije dogodilo al možda bude pa onda možda napišem novi post al ak to nebu nikaj dobro onda nebum napiso post, al ako bude dobro onda ću napisat!!!
Da dobro ajd pozdrav svima, komentirajte i bok!!

|Komentiraj 24| Printaj| #|

utorak, 08.05.2007.

"...I think I`m dumb or maybe just happy......Think i`m just happy..."

Dobro veče i dobrodošli svi!!!
dugo nisam piso zato kaj baš nisam imo o čemu osim da sam prekinuo sa onom curom i sad sam sa Anitom!!!
Nikad nisam bio tolko sretan al fakat nikad!!
Svako jebeno jutro kad se neispavan moram probudit i ič u fucking školu sjetim se nje i dižem se s veseljem zato kaj znam da ću ju danas vidit i da mi to neče bit još jedan glupi dan!!!
Kad god me neko razjebe(učitelji) ja im se nasmijem u facu zato kaj znam da nikad nebudu ovak sretni!!!
Prije mi se nikaj nije dalo sve mi je bilo skroz glupo a sad se osječam skroz drukčije i drago mi je zbog toga!!!
Samo se nadam da ova sreća neće kratko trajat zato kaj znam da meni baš sve kaj je dobro kratko traje!!!
Ajd pusa Aniti i pozdrav ekipi!!!
Bok

|Komentiraj 23| Printaj| #|

četvrtak, 12.04.2007.

........and if you go I wanna go with you, and if you die I wanna die with you, take your hands and walk away.........

oprostite što ne pisah dugo ali eto sve se mjenja!!! vidim ni vi se niste iskazali na komentarima!!!!!!!!!!!!
no dobro: sve je počelo jedne davne subote na livijinom(sa j)rođendanu kad je ona navršila 14 god!!
bilo je super!!!! svi su se napili i barili i bilo je super!!!!!
onda je bilo super dok smo druge dane išli van a jedan petak je bilo jako dobro!!!
onda je bio ivonin rođendan na kojem je bilo podosta dobro tj. na kraju je bilo super!!!
i od ivoninog rođendna sam sa jednm curom!!!
i tak sad svaki dan idem van i uglavnom je dobro!!!
u utorak smo bili u zg-u i kupio sam starke i bilo je super!!!
i tak stalno je super!!!!
ajd komentirajte!!!!


boooooooooooooook

|Komentiraj 28| Printaj| #|

srijeda, 14.03.2007.

it`s my life, it`s now or never, i ain`t live for ever, i want live when i am alive, it`s my life!

ovih se dana nije događalo nikaj posebno pa nisam ni nikaj piso!!!
Skužio sam da mi život postaje rutina i da postaje dosadan!!! Svaki da osim vikendom odem u školu i na trening, a ostalo vrijeme u tjednu provodim pred televizorom ili rijetko sa frendovima!!!
Svaki vikend idem van sa istim ljudima često mi se neda al ipak.... bar jedan dan preko vikenda se napijem i mislim da mi je bilo super a ustvari je bilo dosadno ko inače al dok sam pijan to ne kužim i sve mi je super!!! Nekak jedva čekam da se nekaj promijeni, jedva čekam praznike i nadam se da dok nebu škole mi se ta rutina bar malo promijeni!!!!
Ajd komentirajte!!!
bok

|Komentiraj 33| Printaj| #|

ponedjeljak, 19.02.2007.

Pusti nek traje......

U subotu je bio Dođerov rođendan!! Bilo je pre super ali naravno sve kaj je dobro kratko traje!!
Tamo mi je bilo fakat super ono nismo radili nikaj sad posebno ali je bilo super!!
Osječo sam se milijun puta bolje a kad je dođer viknuo:starci! shvatio sam da se sad vračamo svojim starim dosadnim životima u kojemu če se ovak nekaj dobro ponovit za bog zna kolko!!!
Drago mi je da sam skužio da mi ona fakat ne znači nikaj tak posebno i da ču je se lako riješit!!!
Uglavnom ovak je bilo: U subotu sam prvo otišo kod matee i tam je bilo dobro al naspram ovog kod dođera nula!!! Onda smo ja i tena otišli kod dođera i trebali smo ič pehaka al je tena pitala starog da nas odveze i je!! Elena, ivona i tonka su otišle u idis po nekaj za pit(3 ribara 2 Q packa pana, 2 bavarie, i mali kruškovac)! onda smo počeli točit!!!!!ja, tena, livia, anita,ivona,elena,tonka, i to je valjda to smo se malo više natočili, pogotovo livia, i antea je "malo" pocugala i bilo je ssuper!!!Čak sam igro pičkinog dima sa anitom i liviom!! Bilo je super
bok

|Komentiraj 53| Printaj| #|

ponedjeljak, 05.02.2007.

it`s time to face the true i`l never be whit you!

Znate onaj osječaj kad znate da ništa nije moguče s njom ili njim al ipak se stalno nadate načamu a taj netko vam stalno daje neku lažnu nadu i osječate se kao da se poigrava s vama a tolko ste zaljubljeni da vas boli briga? e ja se baš tak osječam!!! ona če se prepoznat makar bi rađe da ne al.......... Tolko me jebe kaj mi stalno daje te lažne trzajeve kaj se nadam svaki put kad ju vidim mrzim se kaj sam zaljubljen i kaj nemogu to jednostavno prekinut!!! no danas sam slušo pjesmu od daleke obale:14 palmi i skužio da iako nečemo bit zajedno bar neko vrijeme ja ču nastavit dalje jel več sutra(moš si mislit) ja bit ču sretan s nekom drugom!!! makar ja znam da nemam ja baš tolko sreće!!
No dosta o tome!
U subotu smo bili kod mučića i bilo je super!! Kupili smo si vino kolu i pive i svi se napili i zajebavali i fakat je bilo super!!!
Ajd bok

|Komentiraj 44| Printaj| #|

srijeda, 31.01.2007.

take me down to the paradise city were the grass is green and girls are pretty please take me home!!

1. ispričavam se zbog dugog ne pisanja!!
želio sam vam reć ono što vjerojatno svi očete: želim da je ivanić neki grad iz snova!!!
Želim grad u kojem kad odem van neću vidjet svaki dan iste ljude, u kojem če bit izazovno i u kojem ču svaki dan upoznat nekog novog!! Želim da u tom gradu postoje ponedjeljak, utorak, srijeda, petak, subota, i nedjelja!da je u tom gradu svaka cura lijepai dobra, da nema nekih budala, da su svi sretni itd..... za ovaj put to je to!!

|Komentiraj 15| Printaj| #|

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se