...šok za sistem...

subota, 22.03.2014.

Mala škola za naše, "hoću biti" političare...

Američki kongresmen iz Kentakija, senator Rand Paul, član Republikanske stranke i uvjereni Libertarijanac, održao je prošli tjedan predavanje u utvrdi ljevičara - University of California-Berkeley. Prenešeno u naše podneblje, to bi bilo isto kao kad bi npr. Crni Marko otišao održati predavanje SDP mladeži...
Za one, koji nisu upućeni u političke prilike "preko velike bare" , senatora Rand Paul-a, drže vrlo izglednim kandidatom na američkim predsjedničkim izborima 2016. Priloženi video treba pogledati, da se podsjetimo, kao birači, kako bi trebao izgledati, kako bi se trebao ophoditi i kako bi trebao rezonirati pravi političar. Nakon Račana, očekivao sam da će tako izgledati Milanović. Nakon što je pacerski izgubio 2008. izbore koje je morao dobiti, potajno sam se nadao da u njemu ipak ima potencijala. Danas mi, njegov tadašnji potencijal, izgleda kao neka dobra šala. Čovjek se je pretvorio u nešto neprepoznatljivo. Utvaram si da je uzrok tome totalno odsustvo skromnosti i neophodne doze poniznosti prema vlastitom narodu. Dok za većinu naših aktera političke scene možeš spoznati koji su njihovi limiti, te prema tome i postaviti ljestvicu očekivanja, Milanović je zasigurno, najveće političko razočaranje naše novije povjesti.
O drugima, ne bih. Glavna oporbena stranka, to je nešto - prestrašno!




I sad, dok si to društvo nadobudno slaže Briselsku križaljku, samo jedna mala opservacija...
Pa zar vi zbilja mislite da sam ja idiot? Pa u kojem to svemiru zbilja živite? Zar očekujete da ću svojim glasom i jednog predstavnika vaših stranaka, za ovo stanje u mojoj jedinoj domovini, nagraditi uhljebljivanjem za par tisuća eura? Sorry, puce i dečki, moj glas ide isključivo nekim nezavisnim euroskepticima koji pokažu i malo kredibiliteta. Za mene su ovo izbori osvete, payday prema "malom" običnom građaninu...:)

Oznake: Rand Paul, EU parlament, Milanović

- 22:31 - Komentari (13) - Isprintaj - #